Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (10):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 3 [4] 5 6 7 8 Następna > Ostatnia »
Sztuka wabienia, czyli o kobietach uwooodzicieeelskich....
AutorWiadomość
iwcia
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 1,829

Kobiecych wabików jest co niemiara Tongue wabic moze głos, gest, i wszystko inne co kobietom obce nie jest. Zgadzam sie z Wami co do ubioru Smile bardzo wazny element. Z tego co wiem to panowie wola kobiety w sukienkach czy spodniczkach Smile wiec to jest mysle sprawdzony wabik. Mysle ze jezeli kobieta podoba sie mezczyznie to spodoba mu sie w niej wszytsko, i nie bedzie zwracal uwagi na za grube nogi czy za małe piersi Animatedwink Wazna rzecz to uwazne słuchanie partnera, widac wtedy zainteresowanie Smile lubie miec kontakt wzrokowy z moim rozmowca Smile a to tez pewien sposob uwodzenia Smile

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
21.12.2006 19:20:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Portfel: 16,128

iwcia,

Cytat:
Kobiecych wabików jest co niemiara

No jest sporo, ale w sumie i tak liczy się ich umiejętny dobór pod kątem... potencjalnej ofiary Tongue

Przyznaje, ze dla mnie tez jest istotny kontakt wzrokowy, świadczy o pewności siebie, otwartości i UWADZE, w sensie oczy zwierciadłem duszy... Co prawda same w sobie są 'martwe'. ale chodzi tu o całą twarz, która baaaardzo często zdradza mnóstwo rzeczy.

22.12.2006 10:39:01
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
iwcia
Moderator
*

Nie lubie mowic cos do kogos gdy ten ktos bładzi oczami po scianie albo wbija je w podłoge Tongue dla mnie naprawde wazny jest kontakt wzrokowy Smile zawsze z oczu jak i całej twarzy można wyczytac wiele istatnych skazówek Biggrin

Niektore kobiety maja mnostwo wabikoów ale niestety nie umieja ich wykorzystac Smile

Zapraszamy
22.12.2006 13:48:31
okimaxim

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 1
Portfel: 2,337

albo sie krępują, wstydzą lub po prostu nie wierzą w siebie

22.12.2006 19:56:43
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
iwcia
Moderator
*

Okimaxim mysle ze najczesciej chyba wystepuje to ostatnie, niewiara w siebie czesto łaczy sie z niesmiałoscia. Sama czasem wole sie nie odzywac bo wydaje mi sie ze walne cos glupiego i ktos sobie pomysli ze nienormalna jestem, teraz zdarza mi sie to rzadko Smile kiedys bardzo czesto.

Zapraszamy
22.12.2006 20:07:22
Falkhor
Administrator
*

iwcia, okimaxim, Czasem trzeba jednak zaryzykować. mimo wszystko i mimo wszystkim. Nie mówię tu o jakkimś zabójczym ryzyku, ale... chyba warto? Tylko zeby nie codziennie Smile Wg mnie są takie chwile, ze w końcu człowiek powinien się przemóc i... zadziałac. Niepowodzenie, niepowodzenie... wiele niepowodzeń... ale brak próby oznacza brak szansy na powodzenie...

26.12.2006 22:28:17
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
Portfel: 4,364

Falkhor napisał(a):
brak próby oznacza brak szansy na powodzenie

Swięte słowa Ziom !! Kto nie ryzykuje, nic nie ma, ryzykując narażamy się na porażkę, ale i mozemy odnieśc sukces, jednak nie ryzykując ... hmmmm po pewnym czasie żałujemy, ze nie zrobilismy kroku wprzód .... wiem, sama miałam kilka sytuacji, w których nie zaryzykowałam i do teraz pluję sobie w brode, dlaczego nie podjęłam ryzyka ....

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
27.12.2006 17:11:13
Falkhor
Administrator
*

ziomalka,

Cytat:
sama miałam kilka sytuacji, w których nie zaryzykowałam i do teraz pluję sobie w brode, dlaczego nie podjęłam ryzyka ....

na dodatk bywa często tak, ze ludzie strasznie wyolbrzymiają owo ryzyko, jego skutki... Że niebo się zawali, a czeluście piekielne się otworzą, jesli zrobią ten krok. Ale... jesli nie stanie się nikomu krzywda, jesli najzwyczajniej w świecie dostaniemy odmowę, zakaz, naganę - to czy nei warto? To nowe doświadczenie, które pomoże nam na przyszłośc. Optymista UCZY się na błędach Smile

27.12.2006 17:32:10
okimaxim

*

Reputacja: 1
Portfel: 2,337

ale czasami jest sie zbyt zmęczonym i zniechęconym by próbować kolejny raz :/

27.12.2006 17:46:41
terelka
Moderator
*

Reputacja: 0
Portfel: 3,494

ziomalka napisał(a):
Swięte słowa Ziom !! Kto nie ryzykuje, nic nie ma, ryzykując narażamy się na porażkę, ale i mozemy odnieśc sukces, jednak nie ryzykując ... hmmmm po pewnym czasie żałujemy, ze nie zrobilismy kroku wprzód .... wiem, sama miałam kilka sytuacji, w których nie zaryzykowałam i do teraz pluję sobie w brode, dlaczego nie podjęłam ryzyka ....

Dokładnie tak... Ja żałuje, że kiedyś nie odważyłam się na coś i teraz będę się całe życie zastanawiać co by było gdyby....

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

27.12.2006 17:49:46
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
Portfel: 4,364

terelka napisał(a):
Ja żałuje, że kiedyś nie odważyłam się na coś i teraz będę się całe życie zastanawiać co by było gdyby....

Ja niestety załuje wielu sytuacji, które mogły potoczyć się zupełnie innym torem, ale cóż ..... niesmiała byłam ..... no i chyba nadal jestem Biggrin
Potwierdziłam to raz na imprezie - mimo wypicia 3 piw, nie odważyłam się zagadać do pewnego ............. a jakże - czarnucha Biggrin Biggrin Biggrin ahhhh jak ja tego żałuje ..... Animatedwink

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
27.12.2006 17:52:18
promyczek

*

Portfel: 324

mysle ze kobiety wabia pierw ubiorem, potem sposobem ruszania sie - a gdy juz jest kontakt z mezczyzna, wtedy gestami. Twierdze ze wzrok jest waznym elementem wabienia. Ale tez i utrzymanie tajemniczosci przez pewien czas. Ja przynajmniej jestem tajemnicza i niektorzy Panowie ;] to bardzo lubia.

16.01.2007 06:21:48
Falkhor
Administrator
*

promyczek, Fakt, uwodzenie to proces wieloetapowy, jednak ja bym tego tak nie upraszczał...
...bo wietnym argumentem jest to, że faceci przyzwyczajają sie do 'wystrzałowych lasek'. Widok extra ciuchów czy nawet duże odsłoniętej powierzchni ciała... powszednieje. Dlatego kobiety zmieniają taktykę (i słusznie), stawiając na miły, atrakcyjny wygląd, kierując się jednak w stronę bogatego, ale także wymagającego wnętrza... co przejawia się w gestach, mimice twarzy no i oczywiście - w rozmowie...

16.01.2007 08:59:12
promyczek

*

Portfel: 324

tak, ale tez mysle ze faceci przewaznie chca pokazac jakiej to oni 'pieknej' laski tego wieczoru nie poderwali...

moze ten co szuka stalej partnerki tak nie robi

16.01.2007 09:34:07
Falkhor
Administrator
*

promyczek,
j

Cytat:
akiej to oni 'pieknej' laski tego wieczoru nie poderwali...

Kumple patrzą, podziwiają, podchodzą, zagadują i potem mówią, rany, ale pudło Tongue Tongue Tongue Taki jaskrawy przykład Tongue

Też tak myśle - facet ukierunkowany na związek nieterminowy (ale i nie na slub może od razu), dobierze inne kryteria dobory partnerki. bardziej hmmm... perspektywiczne. CHYBA, ze jest to taki facet, który chce miec przy sobie tylko i wyłącznie ozdobę, a nie towarzysza zycia, partnera, rozmówcę...?

WTEDY też zwabienia takeigo faceta jest sztuką trudniejszą.

16.01.2007 10:14:13
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: