Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (10):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 [3] 4 5 6 7 Następna > Ostatnia »
Sztuka wabienia, czyli o kobietach uwooodzicieeelskich....
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

tomeken, Heh Tongue No facet z jednym 'cycem' i kręcący 'pupcią' to... strasznie żałosny widok Tongue Smile Moooże wzbudziłbyś litość którejś pani, jeśłi wcześniej wybaczyłaby Ci takie podejście do walorów i kokieterii płci pięknej Tongue Smile Smile

Kobieta uwodzi, gdy jest uwodząca jako... całość Smile To taka gra różnych elementów, ale coś w tym chyba jest. Natomiast jeśli facet patrzy tylko na rozbujaną miednicę i kaliber miseczki od stanika... No to moze i w jakimś stopniu ocenia parametry przyszłej matki (łątwość porodu i wykarmienia licznego potomstwa...?). A co z 'żoną i kochanką'? Smile

27.11.2006 07:33:44
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
okimaxim

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 1
Portfel: 2,337

dziewczyny nie zawsze muszą uwodzić poprzez prowokacje jaką opisał tomeken. Czasami mogą po prostu udawać że nie zauważają faceta, ignorować go - to też jest jakiś sposób Animatedwink

28.11.2006 20:25:18
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

okimaxim,

Cytat:
Czasami mogą po prostu udawać że nie zauważają faceta, ignorować go

Heh Smile Wtedy w facecie odzywa się wola zdobywcy Smile Ale z drugiej strony - zależy jaki to facet. Czasem potrzebuje jkiegoś sygnału i już. nie ma rady - każdy przypadek trzeba rozpatrywać indywidualnie i szukać indywidualnych metod Tongue

28.11.2006 20:42:06
Prot

*

Portfel: 457

szkoda ze temat powoli umiera...

12.12.2006 02:00:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
okimaxim

*

miła rozmowa zawsze mile widziana Animatedwink a jak dziewczyna patrzy w oczy to już jest znak Animatedwink

12.12.2006 08:57:54
Falkhor
Administrator
*

Prot, Heh, fakt, OkiMaxim ma chyba rację. Że jak już dziewczę patrzy Ci prosto w oczy to... to już na pewno jest Tobą zainteresowana. Tylko facet powinien zachować troszeczkę chociaż zdrowego rozsądku i zastanwoić się, CO przykuło jej uwagę, bo wiemy, że kobiety różne są Smile

Hmmm... a żeby pobudzić temat... Tongue

Ubiór kobiety uwodzicielskiej - czy ma jakiś wpływ? Wg mnie często jest tak, ze jeśli coś jest zakryte, budzi większe emocje, niż jest jak 'kawa na ławę' Smile To raz. Dwa - liczy się KLASA. Czyli np. skromność przesycona elegancją. Wnerwiają mnie kobiety obwieszone wszystkim możliwym żelastwem tego świata. Obleśne wydają mi się też biodrówki 'w-pół-pupki', że się tak wyrażę... Bleeee...

Wg mnie u kobiety, którą widzi się w życiu codizennym, uwodzicielska jest harmonia ruchów oraz... twarz jako całośc. Prot wspomniał o rozmowie i o oczach. W sumie mówienie i patrzenie... a także słuchanie, jest tak na prawdę chyba jedną z tajemnic 'uwodzicielek' Smile

12.12.2006 11:02:29
Danka28

*

Reputacja: 0
Portfel: 134

Zdaje mi się, że ma znaczenie także to, w jaki sposób jest to coś zakryte! To też ma wpływ. Moje zdanie jest takie, że albo kobieta ma to coś w sobie, albo tego nie ma! Bo dlaczego jest tak, że jedna-wcale nie szczuplutka, nie wyzywająca itd. znajdzie sobie męża i jest szczęśiwa, a inna tzw. "super laska" jest sama? "Seksapil... to nasza broń kobieca.." Nie da się tego nauczyć, bo nie ma nic gorszego niz sztuczność!

12.12.2006 15:47:56
Falkhor
Administrator
*

Danka28, Trudno, żeby jakas dziewczyna przyjęła kalke z gazety - 'Modna Kobeita 2006', założyła to na siebie wszystko i od razu była boginią seksapilu Tongue Nie ma bata Tongue

Jeszcze co do tego, ze jakaś 'super laska' zostaje po jakimś czasie sama... hmmm... być może jest to spowodowane tym, że gdy w jakims momencie zaczyna się życie, w którym nei wystarcyz ładny wygląd - wychodzą na wierzch podstawowe braki, słabości, niewiedza i czasem zwykła głupota, której nie było szans wyplenić.

Kobieta uwodzicielska... to jest włąśnie taka kobieta, które ma to coś, które to coś działą na któregoś mężczyznę...

12.12.2006 18:11:56
Danka28

*

I zawsze najbardziej żal mi tych super kobiet, które nie wpadną na tego kogoś, na którego to coś zadziała!!!! Mam taką ciocię! Strasznie elegancka, miła, śliczna "rasowa" kobieta, inteligentna i ...okropnie samotna!!!! Żal mi jej!

a jeszcze co do staropanieństwa, to jest ono jak ciuchcia dynowska! Do 25 jedzie i mówi "cotonieja, cotonieja", a potem-z górki: "jakitakibylebył, jakitakibylebył..." Animatedwink

12.12.2006 20:17:54
Falkhor
Administrator
*

Danka28,

Cytat:
Strasznie elegancka, miła, śliczna "rasowa" kobieta, inteligentna i ...okropnie samotna!!!!

Dziwne, ze takie połączenie może być samotne w jakikolwiek sposób. No, chyba, że z wyboru...?

Cytat:
a jeszcze co do staropanieństwa, to jest ono jak ciuchcia dynowska! Do 25 jedzie i mówi "cotonieja, cotonieja", a potem-z górki: "jakitakibylebył, jakitakibylebył..."

Prawda ponadczasowa. Ale tylko w przypadku kobiety, która godzi się na to, 'bylebyjak,alebylebybyło'...

12.12.2006 22:04:08
Danka28

*

Nie jest to wybór-wiem to na 100%! Z mojego studium człowieka (czyt. ciociAnimatedwink)wynika, że przyczyn owego połączenia cech jest wiele. Pierwsza i zasadnicza: na studiach, kiedy wszyscy szli na imprezke, ona jechała do domu. Po drugie: ma skłonności do platonicznych miłości! (A ja myślałam, że z tego się wyrasta! )A teraz, no cóż......., 50 lat minęło.......... Poza tym kiedyś pewien mężczyzna powiedział, że ona jest za święta! Za mały rozporek w za długiej spódnicy, za mały dekolt, itd... Trza umić sie zareklamować! Biggrin

Oj, ale ludzi "bylejakalebybyło" to ja nie lubie!!!!

13.12.2006 15:59:40
Falkhor
Administrator
*

Danka28,

Cytat:
Za mały rozporek w za długiej spódnicy, za mały dekolt, itd... Trza umić sie zareklamować!

Hmmm... ciekawe, czy stosując wielkie rozporki w za krótkich spódniczkach o ogromne dekolty... ciekawe, komu można się zareklamowac Tongue Smile Popeiram UMIAR Smile Pooozaaaa tym osoba ubrana mniej wyzywająco stanowi całkowicie inaczej rozumiany obiekt zainteresowania. I całkiem inaczej wygląda sam moemnt zainteresowania samą osobą Smile Co skutecznie potrafi wpłynąć na... dalszy los znajomości...

13.12.2006 17:10:44
okimaxim

*

no racja jak kobieta ubiera sie wyzywająco to patrzy sie na nią (takie mam wrażenie) jak na obiekt "do łóżka" że sie tak wyraże. Dlatego jak już sie mam ubierać skąpo to tylko jeśli mam sie widzieć ze swoim chłopakiem Animatedwink ogólnie staram sie unikać ubierania wyzywająco no ale czasem mi odbija... Animatedwink

14.12.2006 10:30:46
Falkhor
Administrator
*

okimaxim, Popieram Smile Smile Smile

Z resztą 'wyzywająco' to także trudny do jednoznacznego okreslenia termin Smile Boooo to jest tak, wg mnie, ze po przejściu pewnej granicy strój wyzywający robi się nahalny, wulgarny, nieprzyzwoity. Co innego wymyślna, finezyjna sztuka ubioru Smile Tutaj troszkę odsłonić, troszkę zakryć, takie tam, nei znam się na tym. Kobiety tak umieją Tongue Smile

14.12.2006 17:17:06
Danka28

*

finezyjna sztuka ubioru Smile Tutaj troszkę odsłonić, troszkę zakryć, takie tam, nei znam się na tym. Kobiety tak umieją

I o tym właśnie cały czas mówie, tylk nie umiałam tego tak ładnie nazwać!!! Wyzywająco nie, ale kusząco... TAK!

15.12.2006 07:50:03
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: