Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Szlaufy - czyli 14-15 latki które ...
AutorWiadomość
Guru

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 213
Szlaufy - czyli 14-15 latki które ...

zamieszczam jeszcze raz tekst ktory zostal usuniety:

na poczatek tekst piosenki wprowadzajacej do tematu:

To jak to widzę
Opowiem w sposób prosty
Rurki się pier***lą
Choć im cycki nie urosły
Po czternaście wiosen
To sięszerzy grono spore
Sypią się otworem
By przejechać się merolem
Audi, BMW, rozpalone widzą brykę
Była jedna z typem
To zrobiła mu z połykiem(...)

a teraz cytacik:
On miał lat 17, ona lat 12, od tego czasu miała juz sześciu męzczyzn - Byłam z nim dla satysfakcji i przyjemności. Teraz mam 28 latka. Potrafi wydać na mnie 300zł gdy jezdzimy kupić głupie spodnie, bluzkę. kosmetyki czy bieliznę
Na pytanie czy to co robi nie jest prostytucja dochodzi do wniosku, ze: to nie jest prostytucja. Przecież nie dostaję pieniędzy zaraz po stosunku.

a teraz o innej:
Znam taką jedna z dobrego domu. ładna dziewczyna, a tak się puściła. Miała 16lat, a facet 30. Ale mial mercedesa klasy S, wille basen. tyle ze mial tez zone i dzieci.

Szlaufy sa to mlode 14-15letnie dziewczyny, ubrane wyzywajaco i szlajajace sie po najwiekszych centrach handlowych w Polsce w poszukiwaniu kogos kogo mozna by "poderwac"... szukaja bpgatych mezczyzn ktorych podrywaja i oferuja seks za pieniadze, prezenty, itp... Dziennikarze zrobili mala prowokacje i pewna 15letnia Kasia zgodzila sie na seks za telefon komorkowy... "Ja mam 45 lat ty 15, nie przeszkadza Ci to?" w odpowiedzi dziennikarz uslyszal: "NIE, zalezy mi na tym telefonie"
źrodło : POLITYKA
Co o tym myslicie?

i P.S.
drogi macieju, zanim cos usuniesz czytaj dokladnie, w moim tekscie wyraznie widac zrodlo, trzeba tylko chciec je zobaczyc, a jest to POLITYKA! pozwolilem sobie nawet na pogrubienie tego tytulu, zeby wszystkie inne "niedowidzace" osoby mialy mozliwosc je ujrzec.

Pozdrawiam

edit maciej
Prosze o wyrazne pisanie zrodla na nastepny razSmile Pozdrawiam

Miłość jest najwyższym sensem istnienia
16.10.2006 15:11:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Zuziaaa

*

Reputacja: 0
Portfel: 1,399

gdzie sa rodzice ?
od czego zalezy jakie dziecko takie bedzie ?
12 lat .... to sa przeciez dzieci ... do ktorej klasy chodza ? do podstawowki ?
czy taki ktos jak dorosnie bedzie umial ulozyc sobie zycie ? skoro teraz nie ma szacunku do siebie, do swojego ciala, nie zna prawdziwego uczucia .. licza sie pieniadze, korzysci ...

jak czytam takie rzeczy to czasem nie chce miec dzieci ....

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
16.10.2006 15:41:25
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
okimaxim

*

Reputacja: 1
Portfel: 2,337

błeeeee jak tak można? Z kimś zupełnie obcym tylko dla nowego telefonu?!
Jeszcze jestem w stanie zrozumieć gdy sie nie ma za co żyć, co jeść i jeszcze ma sie kilka osób do karmienia... chociaż można i inaczej... ale to nie do tematu...
Ale tylko za nowe spodnie czy bluzke?! feeeeeeeee!!!!!! i to w takim młodym wieku...? ja sie już boje co będzie za kilkanaście lat! to już pewnie 5 letnie dzieci będą dostawać w taki sposób "kieszonkowe".
Nie wiem jak wy ale ja nie rozumie takich ludzi :|

16.10.2006 17:42:08
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Online
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Hmmm... najdziwniejsze jest to, że owe 'szlaufy' to niekoniecznie muszą pochodzić z kiepskiego domu, by się tak prowadzać, stroić i malować...

To zaś, że już teraz wogóle mają myśl o tym, że za swoje ciało mogą osiągać korzyści materialne - to jest sedno najbardziej bulwersująca. Oznacza, że gdzieś w nauczaniu dziecka, kształceniu, uczeniu życia i świata - umknęło najważniejsze - znaczenie godności i istnieniu zła i dobra.

Nie da się tego inaczej określić, ale... to powinno być ścigane i karane. Polskie prawo dopuszcza już możliwość traktowania osoby 16letniej niemalże jako pełnoletniej (równej 18latkom). Ale 12-15 no i nawet te 16 lat?

Może i okres dojrzewania stał się krótszy, bardziej intensywny, ale nikt mnie nie przekona, że można na takie coś pozwalać. Dopiero, gdy człowiek jest w liceum, nawet bardziej można powiedziec, gdy je kończy, idzie na studia - to DOPIERO zaczyna się dla niego życie i odpowiedzialność. Poza skrajmymi wyjątkami - 12-15 letni ludzie nic nie wiedzą o życiu. Nie potrafią oceniż zagrożeń.

Tekst mnie nie zaskoczył. Temat aktualny że tak powiem. Pisoenka zaś przedstawiona przez Guru wydaje się na pierwszy rzut oka wulgarna, ale jest spisana obecnym językiem młodych ludzi... Można by ją 'ładniej' napisac, ale nie ma to akurat znaczenia.

Sprawa jest po prostu smutna. Ludziom zabiera się młodość i dzieciństwo, lata szczenięce...

17.10.2006 10:11:28
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: