Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 6 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szkoły jazdy :)
09.12.2007, 14:53:36

okimaxim napisał(a):I tak naprawde patrząc na statystyki Best ma najlepszą zdawalność w Łańcucie.
A gdzie są takie statystyki??
okimaxim napisał(a):Mi sie Best podobał i polecam bo na własnej osobie się przekonałam że są dobrzy.
A byłaś gdzie indziej nie i nie możesz tego porównać ja OKM jestem uczniem 2 szkół ale zawsze podkreślam że najważniejsi są instruktorzy jak by dajmy przykład ten sławny Mariusz był instruktorem w innej szkole to pewnie wiele osób by wychwalało inną szkołę nie Besta.
Najbardziej bedą obrazowe statystyki nie po której szkole więcej osób zdało egzamin ale od którego instruktora kierowcy zdali i jak dalej jeździli znaczy sie wykroczenia wypadki itp.

nie badz taki elokwentny bo twoj konwencjonalizm sceptyczny moze doprowadzic do zniwelowania wszystkih twoich argumentow
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
10.12.2007, 09:59:23

Faktycznie, z chęcią zobaczyłbym rzeczywiste statystyki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Czyli - ilośc kursantów / miesiąc
zdawalność /miesiąc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
:sweet:
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
10.12.2007, 15:39:03

statystyki były raz w Nowinach jakiś czas temu. I fakt fakem, Best bez Mariusza nie był by taki dobry... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
18.05.2008, 22:15:04
RE: Szkoły jazdy :)
ja bardzo polecam osk Nova na Cetnarskiego 6 super obsluga, bardzo dobry instruktor i są oni na 3 miejscu co do zdawalnosci w powiecie łańcuckim
http://www.osknova.pl/
bardzo wszystkich zapraszam
06.11.2008, 23:12:40
RE: Szkoły jazdy :)
http://www.maxior.pl/film/115693/Straznicy_lasu heh powiedzmy że dla 18+, tak sie zdaje egzaminy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy