Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 6 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szkoły jazdy :)
21.02.2007, 11:55:27

Heh, zależy szkołę jazdy na czym..? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
w Czarnej jest kurs jazdy na koniu. Widzuiałam plakat Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Jct popatrze i przekaże szczegóły Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

To punish and slave...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
21.02.2007, 12:19:17

Street Fighter napisał(a):oczywiscie na kat. B
Chyba chodzi o Ośrodek Szkolenia Kierowców na prawo jazdy kategori B Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
21.02.2007, 12:38:07

Hiehiehie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Heh, a ciekawe, jaka literka odpowiada za umiejętność prowadzenia... wierzchowca? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I gdzie by ją wpisać na prawko jazdy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Hmmmm... ciekawa sprawa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I jak widac, jest u nas taka szkółka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Jesteśmy bardziej europejscy, niż nam się zdaje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
21.02.2007, 13:30:10

a mi sie wydaje że konikiem można jeździć bez prawa jazdy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
21.02.2007, 14:29:34

od 13 roku zycia do jazdy konnej nie trzeba miec uprawnien chyba Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

21.02.2007, 15:52:12

Bleh, wiecie, wydawać to się może, ale koń jaki jest, każdy widzi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Dlatego nie wydaje mi się, żeby to było aż takie proste... Z drugiej strony małe dzieci mogą wierzchcem nawet na psie jeździć, wiec... chyba tylko animalsi mogą się sprzeciwiać.

Kategoria Z Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I to wcale nie jest offtop... topic mówi o nauce jazdy, i dopiero post okresla, ze chodzi o kategorię B Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Więc... dlaczego by nie mieć i B i Z? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
11.03.2007, 17:19:35

Megg napisał(a):Heh, zależy szkołę jazdy na czym..? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
w Czarnej jest kurs jazdy na koniu. Widzuiałam plakat Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Jct popatrze i przekaże szczegóły Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

To ja poprosze szczegóły

. jeżeli "myślę więc jestem" to prawda
- to mnie chyba nie ma Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
hehe
11.03.2007, 19:01:55

Mi tam wystarszy kat.B. Na wierzchowca nawet bym nie chciał bo pewnie bym czesciej z lezał pod nim niz na nim jezdził.
11.03.2007, 21:02:35

a co do kursu na prawko to ja robiłam w RONDZIE i Polecam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Pozdro

. jeżeli "myślę więc jestem" to prawda
- to mnie chyba nie ma Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
hehe
12.03.2007, 23:39:12

Polecam BEST, z siedzibą oczywiście w Łańcucie. Zbyszek i Mariusz byli wcześniej instruktorami w RONDZIE, ale woleli założyć własną spółkę. Moja koleżanka jeździ z Mariuszem i jest zachwycona Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
13.03.2007, 16:32:46

Bezkonkurencyjnie w opiniach wygrywa BEST Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji eeeh raduje się me serce, że zainteresowanie tą firmą tak rośnie... I niektórzy mogą przeczytać o tej firmie niewiedząc jeszcze nawet o jej istnieniu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Oj tak Gothka =), Mariusz jest świetnym instruktorem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

14.03.2007, 17:19:06

BEST<--is the best moge potwierdzic wlasnie prawko robie ;D
1.Zajefajnie
2.Lepiej niz zajefajnie
3.To juz wogóle opisac sie nie da to trzeba zobaczyc do czego serdecznie zachecam :]

Ogolnie rzecz ujmujac fajni instruktorzy, fajnie prowadzony wyklady a do tego herbatka i ciasteczka :letssin:
Dlatego jeszcze raz gorąco zachęcam do wybrania BEST . :puppyeyes: :puppyeyes:

p.s
A niech mi ktos inna firme wybierze to ja sie juz z nim policze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrowionka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
http://www.best-l.pl
14.03.2007, 20:28:30

I ja polecam BEST. Miła i przyjemna atmosfera. No i zdałem za pierwszym podejściem - to chyba coś znaczy.

Zakon Rycerzy Boju Dnia Ostatniego komturia łańcucka
22.03.2007, 15:15:13

Mam paru znajomych z besta i wszysycy zdali za 1 razem. Zapewne jak ktoś da radę wbić się na forum to skomentuje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

22.03.2007, 18:55:11

SunShine, No dobrze by było poznać jeszcze opinie innych zdających Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Bo Ty to juz całkiem BEST jesteś Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji The best of the best of the best Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Swoją drogą - często widzę te samochodziki z logo BEST na blachach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Prują przez miasto Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy