Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (2):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] Ostatnia »
Synagoga zmieniła właściciela
AutorWiadomość
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
Portfel: 0
RE: Synagoga zmieniła właściciela

jakub84 chyba sobie kpisz w du*ie mam czy zydzi mnie lubia czy nie nic im nie oddam ^^ i byle mi pod siatka na skarpie nie lali i nie smiecicli bo ich powystrzelam z procy

22.04.2008 20:13:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Opera
seba

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0

Qmar napisał(a):
jakub84 chyba sobie kpisz w du*ie mam czy zydzi mnie lubia czy nie nic im nie oddam ^^ i byle mi pod siatka na skarpie nie lali i nie smiecicli bo ich powystrzelam z procy

I tak trzymać bo to co Polskie to nasze a to co izraelskie to Palestyńczyków

WALKA WIARA I ODDANIE TAK NAS WYCHOWANO I TAK POZOSTANIE!!!
22.04.2008 21:09:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Internet Explorer
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

Qmar:

Cytat:
pod siatka na skarpie nie lali i nie smiecicli

No no... Szczerze to nawet bym nie pomyślał, że coś takiego może mieć miejsce...

seba

Cytat:
I tak trzymać bo to co Polskie to nasze a to co izraelskie to Palestyńczyków

Animatedwink

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Smile Smile
23.04.2008 08:04:12
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Maxthon / MyIE2
jakub84

*

I słusznie Qmar, że masz gdzieś co żydzi mogą myśleć o Tobie, szkoda że rządzący mają inne podejście do tych kwesti.

A odnośnie tego co napisał Seba. oczywiście, że to co polskie to trzeba chronić. Nie widzę, powodów żeby było inaczej.

A czy to co izraelskie ma byc palestynskie? Specjalni mnie to nie interesuje , niech się tłuką , skoro to lubią

23.04.2008 12:52:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Internet Explorer
Gall

*

Nie pytaj co Żyd może zrobićdla Ciebie ale co Ty mozesz zrobic dla ŻydaSmile A jest co zrobic duza czesc łańcuckich budynków w centrum miasta byla w rękach żydów.

28.04.2008 17:36:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziWindows XP/2003Opera
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

apartamentos en el centro de paris Lady hotele w centrum paryża mieszkania w Warszawie program do sprzedaży mieszkań