Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (2):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] Ostatnia »
Sylwester oddzielnie?
AutorWiadomość
promyczek

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 324

iwcia, dzieki.

30.12.2006 19:01:45
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
iwcia
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 3
Portfel: 1,829

Promyczek nie ma za co Smile Jak masz jakis problem, to pytaj sprobujemy jakos zaradzic Smile

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
30.12.2006 19:22:23
grzenio

*

Portfel: 1,393

promyczek napisał(a):
no wszystko byloby w pozadku gdyby zostalo przegadane co i jak, tak sie nalezy. co jezeli osoba jest postawiona przed faktem, i jej opinia na ten wieczor sie w ogole nie liczy... ?

Z całym szacunkiem, ale to jest opis tylko jednej strony. Nie znamy jak tę sytuację opisałaby druga strona. Więc nie wyciągałbym pochopnych wniosków i przyznawał komukolwiek rację.

30.12.2006 21:56:06
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Portfel: 16,128

nie żyjemy w świecie, gdzie wszyscy tak samo uznają Sylwester za czas wolny, że 31 grudnia i 1 stycznia to czas balangi. Dajmy na to, szef Twojego partnera dał mu ultimatum... albo moze i Twój partner nie chce się do tego rpzyznać, że ktoś mu każe zrobić coś, czego on nie chce, ale musi? jak wspomniał Grzenio, trochę mało wiemy...

czasem i sylwek przez komórkę może byc niemołżiwy. Ciężko tu coś ocenić, zaradzić...

Promyczku - A pomyśl, że może być tak, że w zamian tej straconej Sylwestrowej nocy, za tydzień przeżyjesz znacznie milszy, równie szalony weekend we dwoje? Hmmm? Czy juz teraz wiesz, ze Twoja drug apołowa nie będzie chciała Ci tego jakoś wynagrodzić?

30.12.2006 22:13:15
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
promyczek

*

moja druga polowa mysli, ze za wszystko musi mnie karac ;]. czesto mowi "za kare do konta" - z tym ze to akurat zartobliwie Animatedwink

31.12.2006 02:27:13
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Portfel: 16,128

promyczek, Eeeee, no nie sądzę, żeby był aż takim tyranem i despotą Tongue Smile

Żartobliwie to żartobliwie...W tej historii dużo będzie trzeba zaufania - że Twój partner po prostu musiał tak zrobić... i nie chce dużo o tym gadać. Mnie tez by było przykro, że jest taki obowiązek, który zniweczy miłe plany na sylwestrową noc lub na każdą inną. Czy też każdy inny dzień Smile Jestem optymistą i sądzę, że jak już będziesz mogłą wyjść z kąta, to zorganizujecie sobie jakiś rewanżyk Smile Pooozdrawiam. Smile

31.12.2006 09:44:00
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
promyczek

*

hm nie powiem, ze mam jaka kolwiek ochote zeby sobie zrobic 'zrewanzowanie' za stracony wieczor, gdyz to juz druga taka impreza - ktora moj 'partner' bezemnie sobie zorganizowal. andrzejki - moglam juz wtedy sie domyslec, ze cos nie tak, ze na impreze nie chce ze mna isc.

ja jestem pesymistka.

ale mysle ze czas zakonczyc moje zale na forum Smile bo to i tak mi nie pomoze!

pozdrawiam i milego sylwestra Wam zycze Smile

31.12.2006 20:41:28
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: