Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Temat zamknięty Napisz temat 
Strony (2):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] Ostatnia »
STUDNIOWKA i Wyzucenie nauczycielki ze szkoly za zachowanie
AutorWiadomość
Joy_ride

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 703

lukascompl napisał(a):
tój poziom- nie zmienił się od podstawówki- ale niektórym tak już niestety zostaje

no może się nie zmienił ale kto teraz jest ustawiony ? Biggrin

nie mam wielkiego żalu co do owych nauczycieli to usadzenie nawet pozytywnie wpłynęło na moje dalsze życie Tongue

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
04.02.2007 14:29:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika UnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Ja akurat do studniówki podszedłem dośc poważnie - w końcu poslzi tam sami dorośli ludzie... więc jaki tu problem? KTO powiedział, że STUDNIÓWKA MUSI BYC ORGANIZOWANA PRZEZ SZKOŁĘ??

Nio, nie pomysleliście o tym? Smile Przecież jeśli się chce zrobić maksi luxną imprezę, wtedy organizuje się wszystko tylko i wyłącznie w porozumieniu z rodzicami. A danych nauczycieli mozna sobei zaprosić! Więc... jesli to była impraz SYGNOWANA, organizowana przez szkołę, powinna byc kulturka jak na przerwie w szkole.

04.02.2007 15:32:52
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika UnknownUnknown
Bake

*

Reputacja: 5
Portfel: 1,335

dziwi was to ze pija na 100dniowkach? Mnie nie

ziomale musza sie pokazac przed swoim towarzychem jacy to nie sa twarzdzi i wspaniali.
Jak nie wypije to ałtsajder sie robi Smile
nieraz jak wracam z pracy koło 23 widze takie mendy łażące bez celu po Łańcucie młode piane. Sybir koledzy i kolezanki ZESŁANIE. To jedyny sposob.
Gdzie rodzice? Gdzie szkoła? To jest przeciez nei do pomyslenia.
Co do 100 dniowek, nie rozumiem dlaczego jest to traktowane jako okazja do wypicia :/ dziwne nieprawdaz?

Na pewno OGROMY wpływ na takie zachowania maja wplyw muzyka i media.
Kazdy luzer słucha teraz hip hopu a tam co? praktycznei kazda piosenka o ciezkim zyciu w miescie, o policji ziomalach, suczkach piciu. I takie zakute lby sluchaja tego i mysla ze jak sie upija i pokrzywia znaki czy wybija szyby na przystanku to sa spoko zioooomale.
Najciekawsze jest to ze w okolicznych wsiach łańcuta (np. Wysoka, Sonina) takich "ziiomali" tez jest pełno. Kreca sie mendy po miesie (Wysoka city) w dziwnych ubraniach i mysla ze sa spoko. taaaa jakie zycie taki rap!!

Sybir moi drodzy Sybir....

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
04.02.2007 16:41:12
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika UnknownUnknown
Cerberion

*

Reputacja: 0
Portfel: 378

jak chca to i tak sie nachleja. alk wniesie kamerzysta, ktos z obslugi albo jak na pewnej studniowce I LO chlopak, ktory pomagal przynosic jedzenie, dal ludziom 4 flachy i co, wszystko sie wchlonelo, co prawda kibelek byl niezle przytkany, ale ci co chcieli to sobei strzelili po dwa trzy drinki i bylo luz...

Bake, bo dzisiejsz amlodziez glupia jest, leci na brawo, mtv i inne popcorny bezmyslnie, automatycznie, bo lanserzy dobrze robia swoja robote - nie widziales odcinka mtv jackass - to jestes nie-trendy... powalone to i tyle. niech sie sami wybija, hehe

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
05.02.2007 09:53:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika UnknownUnknown
Temat zamknięty Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: