Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (9):« Pierwsza [1] 2 3 4 5 Następna > Ostatnia »
Studniówka 2007!!!
AutorWiadomość
Jaruszczow

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 585
Studniówka 2007!!!

Drodzy maturzyści, pochwalcie się kiedy, gdzie, jakie przygotowania czynicie i jakie kreacje włożycie na bal studniówkowy??

PS rozważe każdą propozycje zaproszenia na bal Animatedwink

Whispering voices in my head, Sounds like they're calling my name
01.01.2007 17:28:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
Portfel: 3,541

rzeszow, compakt, 17 luty bodajze, zaloze garniaka, i jesli jestes ladna brunetka to zapraszam ^^ (a jestes facet wiec zapomnij o zaporszeniu Drwi )

01.01.2007 19:04:04
Jaruszczow

*

Portfel: 585

qmar, ale jestem brunetam, i sie ogole, nogi tez Animatedwink

Whispering voices in my head, Sounds like they're calling my name
01.01.2007 19:06:05
Padlinka

*

Reputacja: 1
Portfel: 1,431

hiehie Qmar ja tez jestem brunetka Biggrin a jeszcze mi powiedz ze zle sie ze mna tanczyło baranka Biggrin

Jaruszczow az sie zawstydziłąm Biggrin

a mnie sie uda akurat isc na stodniowke w tym roku Smile a wiem ze nasza szkoła bawic sie potrafi

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
01.01.2007 22:04:34
Qmar
Moderator
*

wiesz Jaruszczow jednak zrezygnuje ^^ z Ciebie Drwi a Padlinka znowu bedzie na tej samej imprezie co ja ale mam szczescie do niej jakies ?!

01.01.2007 23:41:52
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

heheh Smile Compact... pamietam, bo ja tez miałem tam swoją studniówkę... Smile Smile Nooo ciekawie było Biggrin Tongue

Ciekaw jestem, jak w tym roku będzie wygłądało i ile będzie kosztowało przygotowanie się pań do tej imprezy Tongue panowie... jak widac po Qmarze - garniaczek. Jaruszczow... ogoli nogi, więc koszt będzie trochę większy Tongue

02.01.2007 11:28:06
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Qmar
Moderator
*

jaruszczow ogoli nogi ale nie wiem z kim pojdzie ^^ <lol2>

faceci nie maja duzych problemow z przygotowywaniem sie do imprez tego typu garniak buty i won Biggrin
a compact rzekomo ma bcy juz rozbudowany wiec nie wiem czy nie bedzie wiecej miejsca jak zwykle

02.01.2007 15:22:08
SunShine

*

Portfel: 1,514

ja już mam kreacje Smile trzeba bedzie sie przejść do solarium pare razy, żeby nie straszyć bladością Smile

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
02.01.2007 23:58:44
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Noooo tak... solarium, kreacje, buty, dodatki... i tak pewnie wujdzie od 100 do 500 złotych Tongue Smile Bo czasem coś można pożyczyć, wymienić, itp. Ech, cóż te kobeity robią, żeby wyglądać pięknie Smile Smile Zwłaszcza na imprezach masowych Tongue

03.01.2007 09:12:08
SunShine

*

Ja bym jeszcze skoczyla do kosmetyczki bo nie umiem sie malować bo w sumie nigdy tego nie robiłam Tongue no i fryzjer... Nie mam butków... Może jeszcze manicure czy jak to sie pisze Biggrin eeeh chyba powinno sie w ten jeden dzień w życiu wyglądać inaczej Tongue no może jeszcze w dniu własnego ślubu Smile

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
03.01.2007 09:39:01
Falkhor
Administrator
*

SunShine, Ale w sumie dzięki temu... Ta impreza jest tak wyjątkowa. Wg mnie panie jednka bardziej przeżywają studniówke, głównie dzięki znacznie większym przygotowaniom. panowie... hmmm... mogą troche schudnąć ewentualnie zadbać o wygląd czaszki Tongue (np. fryzjer)... hmmm... i moze nauczyć się paru tanecznych kroków Tongue Smile

03.01.2007 09:47:01
Cerberion

*

Portfel: 378

laski sie stroja, maluja, a potem nikt ich nie poznaje. Przeeeeeesada. Co innego ladnie ubrana kobieta, z delikatnym makijarzem, ladnie, naturalnie, a nie jak jakis paszczur. Najsmieszniejsze sa nowe buty - ida laski na parkiet a po godzinie padaja, bo nowe buty nie bardzo do nog pasuja, hehehe Smile Facet to ma doooobrze.

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
03.01.2007 11:53:14
SunShine

*

Cerberion, ja nie mówie o jakims strasznym makijarzu :> ja mówie o jakimś, delikatnym... A nie rzadnym jak było do tej pory Smile zreszta ja nie mam zamiaru wychodzic na parkiet i pewnie butki bede miała maxymalnie sportowe jak zawsze Biggrin i jak np na weselu biegałam w sukience i adidaskach Biggrin nie nawidze sukienek i najchętniej posżłabym w spodniach Tongue ale niestetu musze iść na tą porąbaną struniówke na która wcale iść nie chce Tongue bo sie juz nie moge wypisac ;( i za ta kase która bede musiała wydać wolałabym iść na pizze ze znajomymi z klasy :564: :560: bede musiała przecierpieć... :626:

03.01.2007 12:28:38
Cerberion

*

Portfel: 378

SunShine, Spoko, ja nie mowilem, ze ty sie cala zatapetujesz na smierc albo co. Chodzi mi o sredni efekt takich lasek, tak samo jak ich sredio wysoki udzial w takich imprezach.

Jest presja by sie stroic, to sie stroja, a moglyby pojsc do parku na jednego weselszego albo ja wiem sie umowic na pizze albo wynajac sobie lokal i porzadnie zaimprezowac. ja nie bylem na studniowce swojej, swoja grupa zrobilismy studniowke u kumpla i bylo prawie jak na amerykanskich filmach. prawie robi roznice ale to dlatego ze nie bylo basenu.

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
03.01.2007 12:57:47
Falkhor
Administrator
*

Cerberion, heheh Smile Też wolałbym wybrac się na imprezę mniej formalną. na takiej czułbym się znacznie lepiej a tak... garniak mój, nie wiadomo jka suknia mojej partnerki.. a to powinna być taka rasowa impreza, która rozniesie tańcbudę Tongue Smile

Przygotowania przed-studniówkowe to istna okazja dla fryzjerów, krawców, kosmetyczek... sporo kasy w tym czasie wydają ludzie przede wszystkim... młodzi, wyciągając ją od rodziców lub wyciągając z oszczędności. Chociaż... jak szlaec to szaleć... i dalej popadamy w sprawe kwestii gustu Smile

03.01.2007 18:30:55
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: