Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (9):« Pierwsza < Poprzednia 4 5 6 7 [8] 9 Następna > Ostatnia »
Studniówka 2007!!!
AutorWiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

ziomalka, Heh, nei rozpoznałem Zioma Juniora Sad Sad Sad Ale za to mam sporo zdjęć, na których może bedzie ją widać.
PS. ZMIANA AVATARKA?? Biggrin

Impressssska była FULL WYPAS Smile Zespół grał fajnie, DJ też puścił sporo żywiołowych kawałków... jedzonko - przyzwoite Smile Bardzo dużo napojów na szczęście było, bo Falk jest starego typu i działa w sumie jak lokomotywa parowa Tongue

Potańczyło się trochę Tongue

Polonez trwał długo i wszystkei klasy zaprezentowały coś unikalnego, chociaż w sumie ja juz byłem zmęcozny staniem i oglądaniem po pierwszych 4ch Tongue Tongue Tongue Ale jakimś cudem ten, w którym ja brałem udział, jakoś wyszedł Biggrin

Nie obyło się bez paru incydentów, między innymi zachowania pewnego dość podgazowanego gościa studniówki prawdopodobnie, który albo został wyproszony za nadużycie alkoholu, albo wogóle na studniówce się nie znalazł, ale postanowił przyjechać już 'w stanie'. Było trochę szamotaniny, ale deliikwenta ochrona gdzieś tam odwiozła... Noooo i jeszcze zdewastowano drzwi w męskiej ubikacji, ale prawdopodobnie sprawca został szybko wykryty.

Poza tym jak u mnie wieść niesie, większych akcji nie było, brak alkoholu wcale nie spowodował oziębłości imprezy i ludzie bawili się praktycznie do upadłego Smile

Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów spotkanych na studniówce nooo i oczywiście wielki buziaczek dla OKM, bez której ta imrpezka nie byłaby już tak fajną studniówką Smile Smile Smile Dzielnie znosiła taneczne psychodelie i deptania po palcach Falka Biggrin

Pooooooozdro wszystkim i gratuluję imprezki Smile

[ Dodano: 2007-02-18, 10:12 ]
Jeszcze parę fotek Smile

18.02.2007 10:21:16
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
okimaxim

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 1
Portfel: 2,337

oj sie działo działo Biggrin zabawa przednia mimo początkowych kłopotów moich z obuwiem Biggrin Tongue fajnie sie bawiłam z fajnym towarzystwem Kisstogether Biggrin ^^ Tongue

18.02.2007 12:35:12
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
Portfel: 3,541

bylo ok ja nie wiedzialem o tych incydentach wie tylko ze jedna dziewczyna wstawiona troche 'ponad norme' pokazala co jadla przed studniowka ale mozliwe ze sie zle poczula ^^ ogolnei bylo fajnie Biggrin

PS Falk pokaz te 'fotki admina' Biggrin

18.02.2007 14:39:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Qmar, Nie no nie moge, wszyscy na nich występujący powinni wyrazić zgodę Tongue Z resztą jak ktoś chce je oglądac, to powinien tam być, ajk nie by, to zapraszam do pooglądania do mnie Tongue Tongue Tongue

18.02.2007 14:49:01
levi'
Moderator
*

Portfel: 3,304

fajna impreza Biggrin a co najważniejsze był a spoko ekipa Biggrin było z kim pośmiać Biggrin
Falk ja się piszę na te twoje zdjęcia...zwłaszcza te z bananem i mandarynką Biggrin

świetna impreza...tylko szkoda, że taka krótka :554:
pozdro ekipka Biggrin

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
18.02.2007 20:52:33
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
Portfel: 4,364

I szkoda, ze jednak zioomalki nie było Biggrin Biggrin Biggrin Alez ja Wam zazdroszcze Tongue Tongue Tongue Powtarzam sie ale trudno Animatedwink - po mojej młodej było widać zmęczenie ale zadowolenie, a to sie liczy najbardziej Biggrin

FALK - młoda mówiła, że Cie widziała ale jakoś ziom junior nie odważył się podejśc i powiedzieć sławetne "joł" Biggrin Biggrin Biggrin

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
18.02.2007 21:01:35
Qmar
Moderator
*

Portfel: 3,541

to Ziomalka slabo cos tego zioma juniora nauczyłas Drwi
po1 niech sie rejestrnie na forum Biggrin
po2 wez juniora jutro Biggrin

18.02.2007 21:57:01
okimaxim

*

właśnie chętnie poznamy więcej ziomów Animatedwink

ale mnie nóżki dziś bolą, obtańczyłam sie Biggrin pewnie junior ziom widziała i mnie bo byłam prawie nieodłącznym dodatkiem do Falka Animatedwink takie srebrne, przyczepione do niego coś Animatedwink

strasznie miło było no i foty nawet nie najgorzej wyszły Biggrin kilka można by pokazać ale które to ja już sie z Falkiem jutro narasze Biggrin ^^

18.02.2007 22:45:24
michas
Moderator
*

Reputacja: 0
Portfel: 785

no widze ze przednia zabawa była,az mi sie moja stódniówka przypomniała,i sie wzruszyłem troche Smile mysle ze sie jutro podzielicie wrazeniami?? Smile Biggrin

18.02.2007 23:39:08
Falkhor
Administrator
*

ziomalka,

Cytat:
FALK - młoda mówiła, że Cie widziała ale jakoś ziom junior nie odważył się podejśc i powiedzieć sławetne "joł"

Eeee no bez przesady. Starałem się wyglądać w miare jak człowiek i sprawiac wrażenie przyjaznego, spokojnego, sympatycznego człowieka... No chyba, ze widziała, jak tańczę Tongue To mogła się bać... ale daj jej szansę i weź ją dzisiaj na zlocik Smile

okimaxim, Eeeee tam, ja bym powiedział, ze byłem przyczepiony do kogoś fajnego, no ale cóż - byłem osobą towarzyszącą, więc nie mogłem (i nie chciałm Biggrin ) hasać sobie gdzie popadnie Biggrin

Mnie nogi nie bolały, tylko... głowa po wszystkim. I od razu mówię, ze to nie z alkoholu tylko... z dźwięku... nie wiem dlaczego, ale pod koniec już ja ta kobieta z kapeli śpiewała, ot tak jakby mi ktoś gwoździem drapał po szybie... grrrbbrrrr...

Super było Smile A nawet Wam powiem, ze właśnie w Kompakcie ja miałem swoją studniówkę Tongue Więc to było takie back in time Tongue

19.02.2007 08:26:15
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
Portfel: 4,364

Falkhor napisał(a):
Eeee no bez przesady. Starałem się wyglądać w miare jak człowiek i sprawiac wrażenie przyjaznego, spokojnego, sympatycznego człowieka... No chyba, ze widziała, jak tańczę Tongue To mogła się bać... ale daj jej szansę i weź ją dzisiaj na zlocik Smile

No właśnie, czasem jak sie bardzo człowiek stara wygladać normallnie, cóz wychodzi wręcz na odwrót Biggrin Biggrin Biggrin
Zioma juniora nie wezmę, bo ma dziś rannndewu czy jakoś tak a ja ze szwagrem nie mam co konkurować Biggrin

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
19.02.2007 10:23:59
Padlinka

*

Portfel: 1,431

hehe a ja sie bawilma ccuudownie , choc moj partner zarzekał sie ze nie umie tanczyc wychodził mu to wpost genbialnie Smile

OKI Twoja kiecka sttraśnie mi sie podobla Smile srebne cos ^^

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
19.02.2007 15:45:58
okimaxim

*

oj ciesze sie bardzo że Ci sie podobała Smile dostałam ją od cioci specjalnie na te okazje Smile mi też sie strasznie podoba. Szkoda tylko że mam tak mało okazji żeby sie w niej pokazywać Biggrin

19.02.2007 21:48:05
Falkhor
Administrator
*

okimaxim,

Cytat:
oj ciesze sie bardzo że Ci sie podobała dostałam ją od cioci specjalnie na te okazje mi też sie strasznie podoba. Szkoda tylko że mam tak mało okazji żeby sie w niej pokazywać

Trzeba postarać się to zmienić Biggrin Biggrin I częściej wynajdywać imprezy, na które mozna tak ubraną pójść Smile

Co ciekawe, był ten zakaz z alkoholem, ale na prawdę było spokojnie i jak się wszyscy bawili... PArkiet był dosłownei szczelnie zapchany... na plecach często poczułem cudze łokcie, a ran nawet pewna damulka nadepnęła mi szpilną (obcasem) na nogę... ummmhhh... ale zabawa to zabawa Tongue

20.02.2007 09:54:26
okimaxim

*

właśnie... i nie patrzy sie wtedy pod nogi Biggrin zwłaszcza pod te deptane Biggrin ^^

20.02.2007 10:33:36
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: