Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (9):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 Następna > Ostatnia »
Studniówka 2007!!!
AutorWiadomość
Padlinka

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 1
Portfel: 1,431

hihi BAke wybacz ale usmialam sie przy Twoim poscie strasznie Smile
wydaje mi sie ze predko nie zagoscisz na zadnej studniówce , ewentualnie ze uda mis ie przebic przez selekcje i Cie zabiore za rok Biggrin

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
23.01.2007 21:34:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
okimaxim

*

Portfel: 2,337

hehehe dokładnie, raczej nie będziesz narzekał na nadmiar kandydatek Tongue choćby dlatego że część dziewczyn Twój post rozśmieszy a część zirytuje... no i nic nie zostanie Tongue

23.01.2007 21:43:02
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
Portfel: 3,541

okimaxim mi sie wydaje ze zawsze zostanie jakas indywidualnosc Biggrin bake to taki typ Jaska u nas w klasie troche Biggrin

23.01.2007 22:03:11
okimaxim

*

hehehe no fakt Biggrin przy czym Jan nie narzeka na brak sympatii ze strony dziewczyn Animatedwink może po prostu trzeba Bake lepiej poznać? Smile

23.01.2007 22:07:02
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Bake

*

Reputacja: 5
Portfel: 1,335

okimaxim napisał(a):
może po prostu trzeba Bake lepiej poznać

u mnie? U Ciebie? jak gdzies sie wybierzemy to pierwsze przeczytaj moje posty w watku o tym kto komu stawia Animatedwink

Powiem tak lubie kobiety - tak mwoiac pozytywnie bez podtekstow. Od przedszkola poprzez podstawowke, szkole srednia studia i prace zawsze bylem otoczony przez dziewczyny i po prostu wole ich towarzystwo.One widocznie moje tez, skoro ciagle sie do mnie pchaja Smile

co do studniowki. Jestem za takimi imprezami organizowanymi w szkolach. Do klubu mozna pojsc w sobote. Atmosfera w takiej odmienionejk szkole jest ciekawa, zupełnie inna. I na drugi dzien na lekcjach mozna sobie myslec - o !na tej ławce, pod ta sciana, za tym kwietnikiem Smile i szkola zacznei sie dobrze kojarzyc. Czy to nei wielki plus ?

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
23.01.2007 23:29:09
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

Bake,

Cytat:
co do studniowki. Jestem za takimi imprezami organizowanymi w szkolach.

Popieram... Najfajniejsze dyskoteki i ogólnie imprezy (m.in PÓŁMETKI!) najlepsze były... W SZKOLE! To jest ten klimat... atmosfera, bieganie po korytarzach Smile Z resztą z praktycznego punktu widzenia - zawsze były większe kontrole na imrpezach poza szkołą, niż w szkole Smile Smile No i oczywiście - w tej klasie, za peicem, w szatni... To się wspomina całe życie... Dlatego ja miałem studniówkę w Kompakcie - i kurcze, tak sobie było... A jak sobei przypomnę półmetek w szkole... w II LO... O RANY... Co Wy młodzi możecie wiedzieć o dobrej zabawie Tongue Tongue Tongue

Bake, Co do wymagań na zaproszenie - Smile Smile Smile Biggrin Biggrin Biggrin Nie ma to jak ostra selekcja Smile Tongue

I tak czy siak liczy się ekipa. Ekipa plus swoja stara, znienawidziona szkoła i jej korytarze Smile :564: A alkohol - nie jest potrzebny. Na swojej studniówce tez nic nie piłem. Za to sporo zjadłem Biggrin

24.01.2007 10:44:20
Bake

*

Reputacja: 5
Portfel: 1,335

a ja ze swojej studniowki, oprócz wizyt na gornym pietrze ZS Wysoka i doglebnym poznawaniu mojej wtedy nowej (teraz ex Biggrin )dziewczyny pamuetam jeszce jedna scene.... Dziewczyny odemnie z klasy z Markowej (tak tylko pisze nie mam zadnych uprzedzen) pod koniec imprezy ale gdy jeszcze ludzie siedzieli!!! wziely reklamowke i wszystkie wedliny z talerzy wsypywaly do tych reklamowek. Zabierali talerze ludziom sprzed nosa. Kazdy byl w szoku normalnie Smile

Falklor - co do selekci - zawsze chce miec cos najlepszego Smile
ale pomyslcie jak ta dziewczyna pochwali sie ze byla ze mna na 100dniowce jaki bedzie miala rispect na forum Smile

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
24.01.2007 20:06:14
Falkhor
Administrator
*

Bake,

Cytat:
ale pomyslcie jak ta dziewczyna pochwali sie ze byla ze mna na 100dniowce jaki bedzie miala rispect na forum

No. Niesamowity rispekt. Twój przede wszystkim, prawda? Tongue

na mojej studniówce żarcie było neisamowite. Śledzie w smietanie, jajka w majonezie, owoców od zatrzęsienia, placków że hoho, napojów (różnych Tongue )... ALE jednak nie zabeirali niczego na końcu Biggrin Biggrin Chociaz wiesz... Bake, dlaczego miało się coś zmarnować? Smile

[ Dodano: 2007-01-25, 11:10 ]
Mały UPDate
I LO już dzielnie ćwiczy POLONEZA (Polonaise'a Tongue) Smile

[ Dodano: 2007-01-27, 07:36 ]
hehe Smile Jeszcze nowe uaktualnienie Smile Już widać, jak dokładnie będą się bawić w mosirowskiej hali Smile Nie wiem, czy II LO dobrze robi, mając swoją studniówkę aż w Kompakcie przyrzeszowskim... tutaj wydaje mi się i więcej miejsca, i pod nosem że tak powiem Smile No ale nic, lookajcie sobie:

24.01.2007 22:14:26
levi'
Moderator
*

Reputacja: 4
Portfel: 3,304

uwaga ziomki Biggrin 100dniówka 2lo się zbliża wielkimi krokami Biggrin
heh z niektórymi zomkami (np Falkhor) poznałem się już na próbie, ale wydaje mi się, że jeszcze lepiej się na imprezce poznamy :564:
pozdro ekipa na 100dni... Biggrin

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
10.02.2007 16:42:52
lukascompl

*

Reputacja: 0
Portfel: 149

Bake napisał(a):
.... Dziewczyny odemnie z klasy z Markowej (tak tylko pisze nie mam zadnych uprzedzen) pod koniec imprezy ale gdy jeszcze ludzie siedzieli!!! wziely reklamowke i wszystkie wedliny z talerzy wsypywaly do tych reklamowek. Zabierali talerze ludziom sprzed nosa. Kazdy byl w szoku normalnie

Ja się nie dziwie-pewnie chciały przez kilka najbliższych dni wspomninać studniówkę a i przy tym i coś zakąsić by żal zajeść, A propos w którym to było roku?

10.02.2007 18:09:56
Padlinka

*

Portfel: 1,431

jakos nie czuje tej studniówki , kiecka czeka juz od stycznia , zadnych planów konkretbiejszych nie mam , hehe mzoe od niechcenia buty zakupie Biggrin

oj jak sie spotkamy w 1 miajscu [Falk,Oki,Qmar i LEvi ] to bedzie wesoło Biggrin
bedzie sie dzaialo
a jest ktos kto był na 100dniówce 1 lo?

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
10.02.2007 22:21:22
okimaxim

*

hehehe ja mam kiecke od marca 2006 Tongue i leży i czeka spokojnie na moją studniówke Smile Tongue Animatedwink i kompletnie nic nie musze kupować jeśli chodzi o ubranie bo wszystko mam Biggrin hehehe ja to dopiero nie czuje tej studniówki Animatedwink Tongue

10.02.2007 22:25:13
Falkhor
Administrator
*

Padlinka,

Cytat:
oj jak sie spotkamy w 1 miajscu [Falk,Oki,Qmar i LEvi ] to bedzie wesoło

Na PEWNO będzie ciekawie Smile Szkoda, ze w Rzeszowie, a nie w mosirowskiej hali, ale co tam miejsce, pal licho Biggrin

okimaxim, Hmmmm... a ja mam w sumie jeden garnitur, ale postaram się coś pokombinować przy kolorze koszuli i krawacie Biggrin

10.02.2007 22:47:54
michas
Moderator
*

Reputacja: 0
Portfel: 785

jesli ktos tego rokubył na stódniówce niech sie podzieli swoimi przezyciami Smile jak było i co sie ciekawego działo Smile ja jesli jutro dojde do siebie bardzej rozwine temat co tam sie działona mojej stódniówce Smile

11.02.2007 01:18:44
Guest
Unregistered

Portfel:

Falkhor, yyy Ekonomik ? Biggrin

11.02.2007 01:40:52
Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych