Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strony z teledyskami
11.10.2006, 18:16:32
Strony z teledyskami
Mam pytanie - jakie znacie strony z teledyskami ??
Oczywiście oprocz interii Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ja korzystam z youtube.com czasem z onetu i na tym sie konczy :/
no moze jeszcze wrzuta - ale tam nie ma teledyskow :/
poleccie mi cos Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
bo nie moge niestety sciagac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
12.10.2006, 14:18:50

Zuziaaa, Hmmm... Czyli tk czy siak nie możesz ich ściągać, tylko oglądac, bo nawet jkabys ściągneła, to byś nie miała jak zabrać do domu... Poza tymi serwisami to jest jeszcze opcja na tej stronce:
http://www.teledyski.us
Nie wiem, czy jest ich tam duzo, ale od biedy... się coś znajdzie.
I że nie styknie Ci Interia i onet?? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
12.10.2006, 14:23:40

Moge tylko polecic... google, znajdziesz tam to co chcesz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

a dokldniej
video google około 1 319 teledyskow Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
12.10.2006, 20:26:43

dzieki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
a moze polecicie jeszcze stronke do odsluchiwania muzyki ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
Znajdź wszystkie posty użytkownika
13.10.2006, 07:56:48

Zuziaaa, Heh, moge polecić tylko jedną stronkę, na której co prawda nie ma radiowych nowości, ale jest sporo... muzyki niezależnej. Ale od czasu do czasu tuzy muzyczne tez coś rzucą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

LInk -
KLIK - DownloadCOM (zakładka music)

Nooo i wszystko legalnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy