Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strona Internetowa Urzędu Miasta Łańcuta
12.11.2007, 21:17:35
Strona Internetowa Urzędu Miasta Łańcuta
Nasze Miasto ma chyba bardzo nieczytelną stronę internetową. Proszę internautów naszego miasta o wypowiedź w tej kwestii, a może ktoś z Urzędu Miasta sie wypowie .
Niech webmaster z Urzędu weźmie przykład za przykład strony Gminy Łańcut albo Powiatu.
Myśle, że są w naszym Miasteczku kilka instytucji , które mogły by mieć strony internetowe. Np. Spółdzielnia Mieszkaniowa.

jony
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
12.11.2007, 21:32:34

jak by ktoś ne znał linku do tej strony albo nie mógł jej znaleść... oto on: http://www.um-lancut.pl/ oraz w tym małym podręcznym menu po lewej u góry Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

no fakt, taka ta jakaś strona hmm... no mało atrakcyjna wg mnie

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
13.11.2007, 09:13:56

Strona UM jest mówiąc delikatnie mało przyjazna dla użytkownika. Mnie osobiście to nawet krój czcionki za bardzo się nei podoba... Też sądzę, że już Powiat ma lepszą, chociaż i w jednym i w drugim wypadku rażą mnie sytuacje, gdy są łądowane obrazki w formacie BMP Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I się ładują i ładują Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Poza tym strona UM prawie 'nie żyje', na powiatowej - częściej coś się dzieje.

UM mógłby się trochę wykosztować i zrobić jakąś nową, ładniejszą stronkę.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy