Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (10): « Pierwsza < Poprzednia 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 Następna > Ostatnia »
Strach. Lęk. Fobia.
Autor Wiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
nfm: 16,041

okimaxim, Co do tej czarnej dziury... Była kkiedyś taka teoria, że przyczyną karastrofy tunguskiej (poczytac rozne rzeczy mozna tutaj http://pl.wikipedia.org/wiki/Katastrofa_tunguska) była właśnie... Czarna dziura, która po prostu przeleciała sobei przez ziemię. Byłą baaaardzo mała... skłamałbym mówiąc dokąłdnie, ile mogła mieć średnicy, ale było to chyba... metr? Smile Nooo w kazdym razie jedna z teorii mówi - czarna dziura... Wystarczy, ze jedna zaplącze się w naszym otoczeniu i siuuuuuuu... przenisiemy się gdzieś. O ile wytrzymamy grawitację Tongue

ziomalka, Hmmmm... a pomyśl, jakby to wyglądało, gdyby wszyscy tak wyczekiwali i obserwowali...?

Ludzi trzeba się bać.

28.01.2007 16:14:02
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 6
nfm: 4,408

Falkhor napisał(a):
Hmmmm... a pomyśl, jakby to wyglądało, gdyby wszyscy tak wyczekiwali i obserwowali...?

Nie wiem co by było, ale ja w każdym razie tak mam - bierny obserwator to ja Biggrin Działam dopiero po jakimś czasie ... Biggrin

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
28.01.2007 16:36:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Cerberion

*

Reputacja: 0
nfm: 377

nie wiem, czy sie czegos boje - tak doslownie czegos z rzeczy codizennych to chyba nic szczegolnego. boje sie tego wszystkiego, co normalny czlowiek - napadu, zastrzelenia, pozaru, kleski zywiolowej.
Aha, i ludzkiej glupoty. to chyba najbardziej zabojcza bron...

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
31.01.2007 17:06:10
okimaxim

*

Reputacja: 1
nfm: 2,325

o tak Biggrin głupota

i ludzi nienormalnych, chorych umysłowo. Ale nie UPOŚLEDZONYCH tylko chorych, np. na schizofremie (czy jak to sie tam nazywa)

31.01.2007 19:57:37
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4
nfm: 16,041

A ja ostatnio boję się o ludzi, którzy sa dla mnie ważnie Smile Zwłąszcza, gdy muszą mieć w swoim otoczeniu ludzi potłuczonych, namolnych, a moze nawet i niebezpiecznych. Świat zdziczał Sad Dlatego ja tez przyłaczam się do strachu przed ludzką głupotą Sad

31.01.2007 21:08:04
okimaxim

*

a strach przed samotnością? boi sie ktoś może samotności? Bo ja tak

03.02.2007 18:40:16
iwcia
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 3
nfm: 1,745

Nie boje sie samotnosci, moze dlatego ze nie jestem samotna, i ani troche nie czuja sie osamotniona. Mam nadzieje ze nigdy to sie nie zmieni.
Hmm ogolnie rzadko sie boje, staram sie unikac strachu, sytuacji stresujacych przynajmniej w jakims stopniu. Boje sie horrorow Tongue boje sie przed egzaminem gdy wydaje mi sie ze nic nie umie Tongue boje sie kiedy ktos podnosi glos, kiedy slysze krzyk, przeklenstwa.

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
03.02.2007 18:57:17
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

iwcia napisał(a):
Hmm ogolnie rzadko sie boje, staram sie unikac strachu, sytuacji stresujacych przynajmniej w jakims stopniu. Boje sie horrorow boje sie przed egzaminem gdy wydaje mi sie ze nic nie umie boje sie kiedy ktos podnosi glos, kiedy slysze krzyk, przeklenstwa.

Strach iwcia może tak naprawdę z niewinnej obawy przed czyms przerodzić się w uczucie, jakie bedzie stale człowioekowi towarzyszyć, sstanie się jego drugim "ja" i nie opuści go na krok. Przerodzi się w fobię, wyniszczy psychikę i pogrąży człowieka w niemocy .... wiem, że to, co piszę jest straszne ale życie jest nieprzewidywalne. Dlatego w naszym i tylko naszym interesie lezy, by opanowac to uczucie i uodparniać się na stresy jakie przynosi nam życie. Opanowaniem strachu udowadniamy swoją silna osobowość i wiarę, że jednak da się to uczynić Animatedwink Strach to najgorszy wróg człowieka ....

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
03.02.2007 22:30:36
Guest
Unregistered

nfm:

A ja się boje samochodów ciężarowych TongueP

04.02.2007 00:44:02
Zacytuj ten post w odpowiedzi
okimaxim

*

ja sie ogólnie boje samochodów. Raz o mało nie miałam wypadku samochodowego, dosłownie sekundy, jechał by tata troszke szybciej i już by w nas uderzył inny samochó, no ale wtedy to już by nie było co zbierać po nas...

04.02.2007 13:39:03
Bake

*

Reputacja: 7
nfm: 2,896

ja paniecznie boje sie mojej ex. Mysle ze ona nie jest czlowiekiem.... boje sie patrzec w jej pełne nienawisci oczy, cały czas nosze przy sobie lusterko zeby w razie zagrozenia zastosowac trick znany wszystkim z legedy o smoku wawelskim.
Zgin przepadnij zjawo nieczysta!

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
04.02.2007 15:49:44
Ahab

*

nfm: 814

Bake napisał(a):
ja paniecznie boje sie mojej ex. Mysle ze ona nie jest czlowiekiem.... boje sie patrzec w jej pełne nienawisci oczy, cały czas nosze przy sobie lusterko zeby w razie zagrozenia zastosowac trick znany wszystkim z legedy o smoku wawelskim.
Zgin przepadnij zjawo nieczysta!

Cwaniara jedna ma za dużo żółci w oczach ? :>

Ps. to był Bazyliszek. Wawelskiego załatwiono siarką Animatedwink

Liberate tute me ex inferis
04.02.2007 16:33:03
okimaxim

*

bazyliszki załatwisz wszystkim, min i lusterkiem. O ile mocno walniesz w głowe Biggrin

Swoją drogą ja też boje sie swojego byłego chłopaka a co najgorsze... ciągle mnie prześladuje Sad ;(

04.02.2007 19:57:28
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

okimaxim napisał(a):
Swoją drogą ja też boje sie swojego byłego chłopaka a co najgorsze... ciągle mnie prześladuje ;(

Powiedz który to okimaxim a my zbierzemy sQuad i zrobimy z nim porządek Animatedwink

A ja się boję .... tego, co stanie się w kolejnych odcinkach Prison Break ... Tongue Tongue Tongue Szczególnie z głownym bohaterem Michaelem Biggrin Biggrin Biggrin
A tak na poważnie - ostatnio boję się, że po takim lajciku, jaki sobie ostatnio zapodaję, ciężko będzie mi wrócić do codziennego hardcore'u ......

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
04.02.2007 20:56:09
Cerberion

*

nfm: 377

ja sie np. boje, ze trafie 6 w totka i zgubie kupon.

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
05.02.2007 08:43:06
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *