Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (10):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 Następna > Ostatnia »
Strach. Lęk. Fobia.
AutorWiadomość
okimaxim

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 1
Portfel: 0

oj tak racja Biggrin kociaka i psiaka żadne inne COŚ nie zastąpi Smile mam i to i to i wiem że nie obeszłabym sie bez nich Smile kochaniutkie są. I sie ich nie boje przynajmniej Animatedwink

26.01.2007 21:39:40
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
michas
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 0

nio własnie ja mam psiaka tuylko,chciałbym miec jeszcze kociaka ale to jest nie za bardzo mozliwe bo mieszkam przy drodze e4 i mam przykre doswiadczenia ,raz miałem kociaka to gdzies polecial i go samochód zabił ,tak samo raz z psiakiem miałem,teraz piesiak siedzi uwiazany niestety na łancuchu,chociaz ostatnio i tak gdzies jakims cudem uciekł ale na szczescie wrócił Smile

26.01.2007 21:48:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
okimaxim

*

jakbyś chciał kociaka to tylko do mnie Biggrin miałam na wakacjach aż 13 Animatedwink teraz zostały dwa bo pozabirali mi dobrzy ludzie Smile także jak co to sie polecam Animatedwink i moje kociale też Animatedwink

26.01.2007 21:56:16
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

współczuję ludziom, którzy muszą swoje zwierzkai trzymac w bezpośrednim sąsiedztwie E4 Sad Sad Sad Tyle, co się tam widzi tyh rozjechanych stworzeń, to ech... U mnie w domu pilnuje się zwierzaków, co najśmieszniejsze - przed ludzką głupotą ludzi, którzy się kręcą koło naszego domu. Dobrze w domu ziwerzaki traktujemy... i tak jakoś się o nie boimy. Czyli to raczej strach, nie lęk i nie fobia.

26.01.2007 21:59:41
michas
Moderator
*

jak bedziesz miała takie małe to daj mi znac,13 to sporo,ja raz miałem małe psiaki ,ale niestety mój dziadek zrobił z nimi porzadek i je utopił został tylko jeden niestety,i do dzisiaj domku pilnuje, Smile

26.01.2007 22:00:12
okimaxim

*

my też sie boimy, co mam jakiegoś "niedoświadczonego" kociaka to go zabija na drodze chociaż to nie e4 ale jeżdżą tu jak wariaty. Sad

26.01.2007 22:04:36
michas
Moderator
*

nio niestety zwierzaki nie maja łatwo szczególnie w mojej okolicy,szkoda zwierzaków już mase widziałem takich rozjechanych zwierzaków na e4,dlatego psa na łancuchu trzymam,a kociak jak to kociak i tak ucieknie gdzies nawet jak sie go bedzie pilnowac Smile

26.01.2007 22:10:22
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

Trzymajmy się trochę tematu Tongue ja tak sobie teraz myslę, że w człwoeku powinien być pewien jeden, główny strach - a wiecie przed czym - przed końcem świata Smile W kosmosie lata tyle szajsu, że już dawno mogłoby nas coś zmieść, wykoleic planetę, rozwalic ją albo coś tam jeszcze. ALBO że spowoduje to ludzka głupota - wojna atomowa na przykład... Życie naszej planety i nas samych jest baaardzo niepewne... i to moze rodzić lęki Smile

26.01.2007 22:18:45
michas
Moderator
*

no rzeczywiscie troche z tematu zeszlismy,a co do tej broni atomowej,i tych meteorytów to masz racje budzi to leki,leki tez powinny budzic kolejne wspaniało myslne ustawy wymyslane przez nasz rzad,bo kto wie co oni jutro wymysla,a z ta bronia atomowa to naprawde jest nie ciekawa sytuacja,teraz kazde panstwo prawie liczace sie na tym swiecie ma bron atomowa a zeby takiej broni uzyc nie trzeba wiele,

26.01.2007 22:27:11
okimaxim

*

ja sie boje czarnej dziury! oglądałam kika filmów na ten temat... noooo i raczej pozytywnie to nie wyglądało. A przecież koło nas to tego wszędzie sie pełno szlaja...

27.01.2007 11:43:04
michas
Moderator
*

prawdopodobienstwo że nas wciagnie czarna dziura jest niewielkie,bardziej prawdopodobne jest to ze uderzy w nas jakis meteoryt ,a jak narazie najwieksze niebezpieczenstwo dla drugiego człowieka stanowi niestety drugi człowiek,i to drugiego człowieka trzeba sie bardziej obawiac niż czarnej dziury czy tam jakiegos meteorytu

27.01.2007 23:50:39
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6

michas napisał(a):
jak narazie najwieksze niebezpieczenstwo dla drugiego człowieka stanowi niestety drugi człowiek,i to drugiego człowieka trzeba sie bardziej obawiac niż czarnej dziury czy tam jakiegos meteorytu

A człowiek zranić może bardziej slowem niż czynem, człowiek tak wogóle to największe wbrew pozorom zagrożenie .... ludzie są nieprzewidywalni, porywczy, kierują się emocjami, pochopnie podejmują decyzje i .... są nieobliczalni bardziej niz jakiekolwiek z innych nieszczęść jakie mogą człowieka spotkać ...

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
28.01.2007 02:13:13
okimaxim

*

hehehe racja ja sie boje ludzi Tongue jak nieraz sie dziwnie zachowuje to znaczy że sie boje Animatedwink a często sie dziwnie zachowuje. Hehehe ja już czasami wole nie iść np. do sklepu i nie mieć chleba w domu niż iść i spotkać ludzi Tongue Animatedwink

28.01.2007 11:05:07
michas
Moderator
*

bez przesady tez z tym baniem sie tych ludzi,można sie bac ale bez przesady,okimaxim, w takim układzie zginiesz smiercia głodowa jak sie bedziesz bała do sklepu wyjsc po chleb bo tam sa ludzie,znaczy ja nie tyle sie obawiam drugiego człowieka chociaz tam zawsze jakis strach jest przed nieznajomym,co do takiego człowieka którego nie znam podchodze z bardzo dużym dystansem,i bacznie obserwuje otoczenie,po prostu w stosunku do ludzi których nie znam jestem bardzo nie ufny

28.01.2007 11:24:55
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6

michas napisał(a):
ja nie tyle sie obawiam drugiego człowieka chociaz tam zawsze jakis strach jest przed nieznajomym,co do takiego człowieka którego nie znam podchodze z bardzo dużym dystansem,i bacznie obserwuje otoczenie,po prostu w stosunku do ludzi których nie znam jestem bardzo nie ufny

Taki bieeerny obserwator, który po jakimś czasie dopiero wkracza do akcji .... ja postępuje podobnie Animatedwink Kuurcze Michas coraz więcej nas łączy ahhh Tongue
Lepiej podchodzic z dystansem do pewnych zachowań ludzi, wyciagnąć wnioski i dopiero wtedy zacząc ujawniac swoje własne "ja". Unikniemy obaw, strachu, wątpliwości, że ten ktoś moze zadziałac przeciwko nam .... Animatedwink

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
28.01.2007 14:59:23
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku