Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 3 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SPRZEDAM XEROKOPIE ZEDAGOGIKI I ZARZADZANIA I MARKETINGU
21.02.2008, 18:07:32
SPRZEDAM XEROKOPIE ZEDAGOGIKI I ZARZADZANIA I MARKETINGU
TANIO SPRZEDAM – PILNE !!!
TANIO SPRZEDAM XEROKOPIE Z ZARZĄDZANIA I MARKETINGU.
Są to xero kopie całych podręczników lub ich poszczególne rozdziały.
*ABT STEFAN-ZARZĄDZANIE LOGISTYCZNE W PRZEDSIĘBIORSTWIE (Zarządzanie logistyczne w sferze magazynowania, s. 86-105),
*CIEPAJ MARIAN-PRAWO GOSPODARCZE,SKRYPT nr 221 (całość skryptu),
*CIEPAJ MARIAN-PODSTAWY WIEDZY O PRAWIE, SKRYPT nr 187 (Prawo karne, s. 339-391),
*COYLE JOHN J,BARDI E.J,LANGLEY C.J-ZARZĄDZANIE LOGISTYCZNE (Decyzje dotyczące magazynowania, s. 310-335),
*CYRSON E-KOMPENDIUM WIEDZY O GOSPODARCE (Zarządzanie finansami przedsiębiorstwa, s. 277-295),
*DANA D-ROZWIĄZYWANIE KONFLIKTÓW (Dramaty interpersonalne, Czy samopomoc pomaga?, Oszacowanie kosztów konfliktów w twojej organizacji, s.7-3Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ,
*GIERUSZ BARBARA-PODRĘCZNIK SAMODZIELNEJ NAUKI KSIĘGOWANIA (całość książki),
*GOŁEMBSKA ELŻBIETA-KOMPENDIUM WIEDZY O LOGISTYCE (Magazynowanie i obsługa zapasów, s. 78-105),
*JANOWSKA ZDZISŁAWA-ZARZĄDZANIE ZASOBAMI LUDZKIMI.WYZWANIE XXI w. (Zarządzanie zasobami ludzkimi w gospodarce polskiej, s. 26-53),
KIEŻUŃ WITOLD-SPRAWNE ZARZĄDZANIE ORGANIZACJĄ (Rozwój organizacji, s. 370-387),
* MANSFIELD EDWIN- PODSTAWY MIKROEKONOMII. ZASADY, PRZYKŁADY, ZADANIA. (Teoria popytu, s. 12-48, Teoria produkcji, s. 49-90, Aneks- s. 456-477),
*OBŁÓJ KRZYSZTOF-STRATEGIE ORGANIZACJI. W POSZUKIWANIU TRWAŁEJ PRZEWAGI KONKURENCYJNEJ (Metody portfelowe, s. 272-284),
*PENC-PIETRZAK ILONA-STRATEGIE ZARZĄDZANIA MARKETINGOWEGO (Metody portfelowe, s.182-196),
*PFOHL H.Ch.- SYSTEMY LOGISTYCZNE.PODSTAWY ORGANIZACJI I ZARZĄDZANIA (Gospodarka magazynowa, Magazyn, s. 94-143),
*PRZEDSIĘBIORSTWO U PROGU XXI w. (Ludwiszewski B.-Czynnik ludzki przy doborze i wdrażaniu systemów informacyjnych wspomagające zarządzanie w małych i średnich przedsiębiorstwach, s. 323-32Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

*REKOWSKI MAREK-WPROWADZENIE DO MIKROEKONOMII (całość książki),
*SIUDA WOJCIECH-ELEMENTY PRAWA DLA EKONOMISTÓW (Ogólne wiadomości o prawie, s. 5-51),
*STONER J.A.F,WANKEL CH.- KIEROWANIE (Kadry i gospodarka zasobami ludzkimi, s. 277-302),
*STATYSTYKA (Organizacja i technika badania statystycznego, Podstawowe zagadnienia pomiaru i skal pomiarowych, Grupowanie statystyczne i prezentacja opracowanego materiału, Charakterystyki liczbowe zbiorowości statystycznych, s.12-95),
*ZBIEGIEŃ-MACIĄG L.-ETYKA W ZARZĄDZANIU, ( s. 56-65),

TANIO SPRZEDAM XEROKOPIE Z PEDAGOGIKI.
Są to xero kopie całych podręczników lub ich poszczególne rozdziały.
*ARONSON E.,WILSON T.D, AKERT R,M-PSYCHOLOGIA SPOŁECZNA. SERCE I UMYSŁ (Agresja-dlaczego ranimy innych ludzi?, s. 494-535),
*BOROWSKA TERESA-PEDAGOGIKA OGRANICZEŃ LUDZKIEJ EGZYSTENCJI (cały podręcznik),
*BADORA K., CZEREDRECKA B.,MAREZEC A.-RODZINA I FORMY JEJ WSPOMAGANIA (Ważniejsze instytucje profilaktyczne i wczesnej interwencji, s. 127-157),
*BRZEZIŃSKI JERZY-ELEMENTY METODOLOGII BADAŃ PSYCHOLOGICZNYCH
(Zasady konstruowania testów psychologicznych, s. 62-183),
*CIALDINI ROBERT-WYWIERANIE WPŁYWU NA LUDZI (Narzędzia wpływu, reguła wzajemności, s.10-65),
*JASIŃSKI JERZY-ZAGADNIENIA NIEPRZYSTOSOWANIA SPOŁECZNEGO I PRZESTĘPCZOŚCI W POLSCE (Problem nieprzystosowania społecznego u młodzieży, Środowisko rodzinne w świetle badań kryminologicznych, Środowisko szkolne, a nieprzystosowanie społeczne i przestępczość młodzieży, Grupy rówieśników, a przestępczość młodzieży, Psychologiczne determinanty niedostosowania społecznego i przestępczości, Poziom inteligencji a przestępczość, Kryminologiczne zagadnienia profilaktyk i przestępczości młodzieży, s. 299-449),
*JAWORSKA TERESA, LEPPERT ROMAN-WPROWADZENIE DO PEDAGOGIKI. WYBÓR TEKSTÓW (Edukacja globalna-nadzieje i kontrowersje, Ponowoczesne przygody ciała, s. 53-65;311-337),
*KAMIŃSKI ALEKSANDER-FUNKCJE PEDAGOGIKI SPOŁECZNEJ (Diagnoza społeczna, Trzy metody pracy społeczno-wychowawczej, s. 68-75;258-291),
*KAWULA STANISŁAW, H.MACHEL-PODKULTURY MŁODZIEŻOWE W ŚRODOWISKU SZKOLNYM I POZASZKOLNYM (Niektóre właściwości podkultur młodzieżowych, s. 11-17;42-47),
*KOT STANISŁAW-HISTORIA WYCHOWANIA-ZARYS PODRĘCZNIKOWY,TOM I,II (niektóre rozdziały),
*KOBIERSKI KONRAD-ŚCIĄGANIE W SZKOLE (Ściąganie w aspekcie etycznym, Wymiar prawny ściągania, Postawy nauczycieli wobec ściągania, Ocena zjawiska ściągania w kategoriach moralnych, s. 70-73;98-101;214-223),
*KUPISIEWICZ CZESŁAW-DYDAKTYKA OGÓLNA (Przedmiot i zadania dydaktyki, Systemy dydaktyczne, Cele kształcenia, Zasady nauczania, Metody nauczania, Nauczanie programowane, Formy organizacyjne nauczania, Środki dydaktyczne, Szkoła),
*KRUSZEWSKI KRZYSZTOF-KSZTAŁCENIE W SZKOLE WYŻSZEJ (Studenci na wykładzie, Praca wykładowcy, Praca z małymi grupami, Testy dydaktyczne, Kontrola wyników kształcenia),
*KWIECIŃSKI ZBIGNIEW-ALTERNATYWY MYŚLENIA O/DLA EDUKACJI. WYBÓR TEKSTÓW (Nauczyciele ofiarami),
*KWIECIŃSKI ZBIGNIEW,ŚLIWERSKI BOGUSŁAW-PEDAGOGIKA 1-PODRĘCZNIK AKADEMICKI (Pedagogika pozytywistyczna, Pedagogika egzystencjalna, Pedagogika pragmatyzmu, Pedagogika emancypacyjna, Pedagogika ekologiczna, s. 196-219;
248-261;306-323;394-415;424-435; PEDAGOGIKA 2 (Zmiana programu szkolnego w Polsce po 1989 r., Egzaminy i ocenianie szkolne, Koncepcje rozwiązania problemu dostępu do edukacji wyższej, Główne tendencje w zakresie struktur i funkcjonowania systemów edukacyjnych na świecie, s. 152-157;206-239;352-381),
*ŁOBOCKI MIECZYSŁAW-WPROWADZENIE DO METODOLOGII BADAŃ PEDAGOGICZNYCH (Badania ilościowe i pomiar w pedagogice, s. 55-85, Aspekty moralne badań pedagogicznych, s. 197-217),
*ŁOMNY ZYGMUNT-CZŁOWIEK I EDUKACJA WOBEC PRZEMIAN GLOBALNYCH (Wokół istoty kultury i jej funkcji, s. 11-35;175-215),
*ŁOMNY ZYGMUNT-BUDOWA ZAUFANIA MIĘDZYNARODOWEGO CELEM EDUKACJI GLOBALNEJ.O POKOJOWY START LUDZKOŚCI XXI w. (Wybrane artykuły, s. 297-317),
*MARYNOWICZ-HETKA E.,PIEKARSKI J.,CYRAŃSKA E.-PEDAGOGIKA SPOŁECZNA JAKO DYSCYPLINA AKADEMICKA (Kilka uwag na temat przesłanek metodologicznych pedagogiki społecznej-relacja jednostka-środowisko, s. 133-141),
*MELOSIK ZBYSZKO-TOŻSAMOŚĆ-CIAŁO I WŁADZA (Ciało, społeczeństwo i władza, Konstruowanie kobiecości i "męskie oko", s. 60-99),
*MIĄSO JÓZEF (Oświata i szkolnictwo w okresie okupacji 1939-1945, s. 219-277),
*MIETZEL GERD-WPROWADZENIE DO PSYCHOLOGII. PODSTAWOWE ZAGADNIENIA (Psychologia ludzkiego rozwoju, s. 57-99),
*OKOŃ WINCENTY-SŁOWNIK PEDAGOGICZNY (niektóre znaczenia),
*PILCH TADEUSZ,LEPALCZYK IRENA-PEDAGOGIKA SPOŁECZNA (Teoretyczny i praktyczny sens metody indywidualnych przypadków, metoda grupowa w pracy socjalnej, Metoda organizowania środowiska, Poradnictwo w teorii i praktyce, Ubóstwo jako zjawisko społeczne oraz przedmiot pracy socjalnej, Bezrobocie-nowa kwestia społeczna, Bezdomność-obraz zjawiska i populacji ludzi bezdomnych, s. 223-271;318-387;433-443),
*POMYKAŁO WOJCIECH-ENCYKLOPEDIA PEDAGOGICZNA (niektóre znaczenia)
*PĘCZEK MIROSŁAW-MAŁY SŁOWNIK SUBKULTUR MŁODZIEŻOWYCH (niektóre znaczenia),
*PRUCHA JAN-PEDAGOGIKA PORÓWNAWCZA. PODRĘCZNIK AKADEMICKI (Pedagogika porównawcza-teoria i praktyka, Polski system oświatowy, s. 24-51;280-345),
*PYTKA LESŁAW-PEDAGOGIKA RESOCJALIZACYJNA.WYBRANE ZAGADNIENIA TEORETYCZNE I METODYCZNE (Teoretyczny kontekst pedagogiki resocjalizacyjnej, Nie-
przystosowanie społeczne dzieci i młodzieży, Skala nieprzystosowania społecznego, s. 7-55;376-425),
*SELIGMAN E.P,WALKER E.F,ROSENHAN D.L-PSYCHOPATOLOGIA-(Nienormalność dawniej i dziś, s.17-43),
*SKOWROŃSKA JUSTYNA-ADMINISTRACJA I BIUROWOŚĆ (cały podręcznik),
*SZTUMSKI JANUSZ-SOCJOLOGIA PRACY (Co to są stosunki międzyludzkie?, Problem integracji w miejscu pracy, Adaptacja i jej rodzaje, Współdziałanie i przeciwdziałanie ludzi w zakładzie pracy, Konflikty w miejscu pracy, s. 157-181),
*ŚLIWERSKI BOGUSŁAW-PEDAGOGIKA. PODRĘCZNIK AKADEMICKI,TOM II (Pedagogika porównawcza, s. 48-105),
*ŚLIWERSKI BOGUSŁAW-WSPÓŁCZESNE TEORIE I NURTY WYCHOWANIA
(Chrześcijańska pedagogika personalno-egzystencjalna, Pedagogika ponowoczesności, s. 63-73;357-387),
*TATARKIEWICZ WŁADYSŁAW-HISTORIA FILOZOFII (niektóre działy, s. 11-283),
*TUROS LUCJAN-PEDAGOGIKA OGÓLNA I SUBDYSCYPLINY (Etyka i pedagogika, s. 442-451),
*WOJCIESZEK ALINA-ELEMENTY DIAGNOSTYKI PEDAGOGICZNEJ. SKRYPT DLA STUDENTÓW PEDAGOGIKI (Teoretyczne podstawy diagnostyki pedagogicznej, s. 31-63),
*WOŁOSZYN STEFAN-HISTORIA WYCHOWANIA (niektóre rozdziały)
*WROCZYŃSKI RYSZARD-HISTORIA WYCHOWANIA (niektóre rozdziały),
*ZIEMSKA MARIA-RODZINA I DZIECKO (Wychowanie małego dziecka w rodzinie, s. 349-389),
*ZIEMSKI STEFAN-PROBLEMY DOBREJ DIAGNOZY (Definicja diagnozy i źródła poznania diagnostycznego, Typy diagnoz, Metody stawiania diagnoz, Błędy diagnostyczne, Prakseologiczne walory dobrej diagnozy, Diagnozy w orzecznictwie i poradnictwie, s. 15-29;
62-125;136-184),
*ZIMBARDO P.G,RUCH F.L-PSYCHOLOGIA I ŻYCIE (Teoria i pomiar osobowości, Dewiacja, patologia i szaleństwo, s. 392-455).

Kontakt : JUSTYNA,
tel. (077) 4 653-449 LUB +48 888 3
Znajdź wszystkie posty użytkownika
21.02.2008, 20:27:24
RE: SPRZEDAM XEROKOPIE ZEDAGOGIKI I ZARZADZANIA I MARKETINGU
Cytat:Są to xero kopie całych podręczników

Hmm czy na pewno sprzedajesz to z pełną świadomością ?
Przecież to jest nielegalne...

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
21.02.2008, 22:09:22
ODPOWIEDŹ
Wiem, że sprzedaż całych podręczników, od stony 1 do ostatniej jest nielegalna.
Ja natomiast mam tylko niektóre działy z poszczególnych książek do sprzedaży i to wychodzi, np. tylko poł książki, a nie całość.
Wiadomo, że studenci też nagminnie przed sesjami-zimowa i letnią- kserują części książek, bo im to potrzebne jest do opracowania pytań egzaminacyjnych.
Wiadomo, że nie będą kupowac książki na 1, 2 razy , np. za 50 złotych.
Wiem o tym, że tak jest bo studiowałam 2 różne kierunki, w różnych latach i tak było za każdym razem.
Student po zakończeniu edukacji, mógł by z tych xerokopii "wytapetować pokój", bo tyle jest ich.
Wiadomo, 5 lat studiów, to aż 10 semestrów, a przedmiotów co najmniej z 50.
22.02.2008, 13:19:20
Czy wiesz że jesteś PASEREM??? Niedługo Policja zapuka do Twoich drzwi...

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
22.02.2008, 13:34:31
Cytat:Czy wiesz że jesteś PASEREM??? Niedługo Policja zapuka do Twoich drzwi...

A czy ty wiesz, że takimi paserami jest 2/3 studentów ??
Może już zaczniesz kablować, albo wysyłać anonimy do Policji, bo troszkę czasu Ci zejdzie zanim "sprawiedliwości" stanie sie zadość... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
22.02.2008, 16:50:31
jakby tak kazdego studenta chcieli by sprawdzic to 2/3 to poslzo by siedziec za kserowki 3/4 za nielegalne oprogramowania i 1/4 za zaklocanie spokoju (minimum raz w tygodniu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ) wiec spokojnie bo nam studentow zabraknie

jesli ktos chce kupic niech pisze jesli nie to niech nei zabiera glosu

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
22.02.2008, 18:01:46
Qmar napisał(a):jakby tak kazdego studenta chcieli by sprawdzic to 2/3 to poslzo by siedziec za kserowki 3/4 za nielegalne oprogramowania i 1/4 za zaklocanie spokoju (minimum raz w tygodniu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ) wiec spokojnie bo nam studentow zabraknie

jesli ktos chce kupic niech pisze jesli nie to niech nei zabiera glosu

Każdego nie, ale tych co się reklamują, już na terenie Rzeszowa spotkał ciekawy los Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Dla tego zadałem pytanie, czy osoba wystawiająca jest tego świadoma Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji No i uzyskałem odpowiedz.

Pozdrawiam Maciej
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
23.02.2008, 02:18:15
ale ja znam sytuację studentów! ale czerpanie korzyści majątkowych z pracy innych ludzi to przegięcie. Co inego dozwolony użytek prywatny co innego nie wiem jak to nazwać... książkowe piractwo?

nie stac mnie nie książke?trudno kseruje i używam ale nie oferuje sprzedawanie nielegalnych kopii w internecie i nie ma tu znaczenia czy to jeden rozdział czy cała książka.

2\3 studentów tego nie robi i gdybyś Kiwi uważnie przeczytała mojego posta wiedziałabyś o co mi chodziło

dziwi mnie też fakt że temat nie został skasowany...

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
23.02.2008, 02:37:38
odp.
Tu Ciebie popieram.
Dobrze piszesz.
Cytuję :
"jakby tak kazdego studenta chcieli by sprawdzic to 2/3 to poslzo by siedziec za kserowki 3/4 za nielegalne oprogramowania"...
jesli ktos chce kupic niech pisze jesli nie to niech nei zabiera glosu".

Tak robi wielu.
Jedni xerują, drudzy od nich to kupują, bo przecież materiał ten sam i z semestru na semestr nikt nic nowego nie wymyśli i ciągle biora to samo.
Pozdrawiam.
23.02.2008, 12:02:53 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.02.2008 12:14:21 przez Bake.)
to jest zwykłe złodziejstwo i muszę poinformować odpowiednie władze

za korzystanie z kserówek nic nie grozi, ale jeżeli chodzi o korzyści majątkowe z czyjejś pracy to już jest troszkę inaczej

Proponuję bliżej zapoznać się z tą ustawą:

Ustawa o prawie autorskim i prawach pokrewnych z 4 lutego 1994. Dz.U Nr 24, poz 83

http://ks.sejm.gov.pl:8009/proc2/ustawy/86_u.htm

23.02.2008, 12:35:37
I tak tego nikt nie kupuje, pomimo ogłoszeń, mam prawie same rezygnacje!
Najpierw chcą , a potem nie, i dobrze , że mnie informują przed wysyłką.
Podrę to wszystko i będzie święty spokój, bo mnie to wkurza, raz tak , a raz tak.
Dziś jest Internet bardziej dostępny niż jeszcze 10 lat temu, jak ja zaczynałam studia.
Ludzie dziś wszystko mogą pościągać na egzaminy, czy qolokwia i na to samo im wychodzi, jak by mieli wypożyczyć książke, czy pokserować część książki.
Pozdrawiam.
23.02.2008, 12:45:35 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.02.2008 14:10:50 przez Qmar.)
hehe do pieca Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
czyli co gusia1000 zamknąc temat ?

EDIT
Bake ma racje nie mozna osiągac korzysci majątkowych z czyjejs pracy. Temat do zamkniecia wg mnie ale niech zdecyduje admin

23.02.2008, 16:33:13
Od siebie dodam tyle - kopiowanie książek przes studentów to rzecz wręcz powszechna. CO do sprzedawania kserówek... jeśli są sprzedawane po cenie nabycia, czyli wykonania kopii to nawet ciężko tu mówic o korzyści materialnej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji w sensie ja zrobiłem kopię za 10gr/strona, tobie daję 10gr/strona. Czyli szkodliwość społęczna jeszcze niższa, gdyby kopiowac książkę 10gr/stronę i sprzedawać ją powiedzmy 20gr/stronę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ja nie jestem prawnikiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
To tak na chłopski rozum.
Temat do zamknięcia.
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy