Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 12 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SPRZEDAM PORZĄDNE AKUMULATORY
» KAŻDY RODZAJ TANIO I PEWNIE RABATY DLA NFM!
01.12.2008, 16:33:42
SPRZEDAM PORZĄDNE AKUMULATORY
Witam!

Do sprzedania mam akumulatory renomowanej firmy JENOX. Każdy rodzaj w super cenie i z odpowiednim rabatem dla userów NFM Łańcut. Akumulatory są pewne trwałe i niezawodne.

Akumulatory są nowe, objęte 2 letnią gwarancją producenta.

W przypadku zainteresowania proszę o kontakt porzez PW.

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
02.12.2008, 17:46:35
RE: SPRZEDAM PORZĄDNE AKUMULATORY
szkoda że dopiero teraz (w sobotę zakupiłem nowy akumulator), ale może inni skorzystają, bo zima pewnie kiedyś nadejdzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Moje fotki
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
02.12.2008, 18:02:28
szczególnie w dieslach pasuje mieć dobry akumulator bo nikomu nie życze utknąć w środku miasta bez prądu, chyba że jakiś znajomy przywiezie w wiaderku trochę

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Znajdź wszystkie posty użytkownika
02.12.2008, 19:23:41
Bake. Hah... w środku miasta. Pomyślmy, że jesteś na Ukrainie, pomyliłeś drogę w zamieci śnieżnej i jesteś jakieś 200 km wgłąb. Nie wiem, czy jest co liczyć na wiaderko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Darek - A ja Ci mówiłem wczesniej, że jak z akumulatorami, to do Bake'a. Tylko... może to było w sobotę? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
02.12.2008, 23:52:29
(02.12.2008 19:23:41)Falkhor napisał(a):  Darek - A ja Ci mówiłem wczesniej, że jak z akumulatorami, to do Bake'a. Tylko... może to było w sobotę? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

jedno jest pewne to już było po zakupie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Moje fotki
03.12.2008, 00:12:00
Jak akumulator, to do Bake, sprawa oczywista - u mnie w rodzinie też polecam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy