Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sprawdz ile osob w Polsce nosi Twoje nazwisko :)
02.11.2006, 11:40:37
sprawdz ile osob w Polsce nosi Twoje nazwisko :)
Nie wiem jak bardzo aktualne sa te dane ale warto sprawdzic z ciekawosci Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

mi wyszlo ze 4625 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
sporo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i to w calej Polsce - ale w rzeszowskim nawiecej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

LINK

...i kliknąć w Słownik Nazwisk Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
02.11.2006, 11:50:52

Heheheh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Mnie wyszło 716 chyba... Czyli nie jestem zbyt popularny ale w sumie dobrze mi z tym Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo np. taki KOWALSKI... o tych to mnóstwo...
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
02.11.2006, 12:17:37

tez z ciekawosci sprawdzilam Kowalskiego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji sporo sporo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ciekawe jakiego nazwiska jest najmniej ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
02.11.2006, 14:04:47

Mnie jest aż 46728 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji w tym Rz:324 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a ja znam siebie tylko dwie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
02.11.2006, 14:20:59

A ja mam 1343 zastępców Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
02.11.2006, 16:45:15

OKM Twoja liczba to pikus patzr na to : 19796Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji doliczajac malego kuzynka c sie narodzil ne dawno i kuzynke bedzie 19799Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
02.11.2006, 17:05:00

ale chyba 46.728 jest większe od 19.796 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
02.11.2006, 17:49:34

Moich tylko 410 ale za to 266 z 410 jest z samych okolic Rzeszowa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
02.11.2006, 19:46:06

mi wyszlo ponad 80tys, i po swoim naziwsku i po innych moge stwierdzic ze wyniki podawane na tej stronie sa zaklamaniem...

[ Dodano: 2006-11-02, 18:47 ]
Sweet_Girl napisał(a):Moich tylko 410 ale za to 266 z 410 jest z samych okolic Rzeszowa
niektore nazwiska mozna znalezc tylko w niektorych regionach Polski, reszta to sa sporadyczne przypadki wynikajace z emigracji osob z danego regionu i zawierania malzenstw...

Miłość jest najwyższym sensem istnienia
02.11.2006, 22:22:18

a no OKM ja jestem humanistka u mnie cienko z matma Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji z reszta jest to pewnie rejestr nie aktualizowany

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
02.11.2006, 22:55:00

Lol hie hie a mojego nazwiska jest: 265 w Rzeszowie 45 w Łańcucie wiem ze tylko moja rodzina i jeszcze jedna jakaś. Ogolnie w Polscie ludzi o takim samym IMIENIU i NAZWISKU jak ja jest 6 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji - pelnoletnich - info z dowodu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

03.11.2006, 19:36:37

Qmar, Heh. Ta liczba z dowodu to mi się wydaje jest okresleniem pełnoletnich osób o takim imieniu i nazwisku w WOJEWÓDZTWIE, a nie w POLSCE.

Qmar, 265- Noooo to jesteś oryginalny Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
03.11.2006, 21:24:04

Nie wiem Falkhorq mi sie wydaje ze w polsce ale moze masz race w kazdym badz razie nei zmienia to faktu ze jest tam 6 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a liczba 256 zdziwila mnie troche ale co tam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji - kiedys bedzie nas wiecej ^^

03.11.2006, 23:42:17

moich jest 10059 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji lol Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Rz:208,

Rzymyszkiewicz 170 ale jest to bledne ;/ bo moj kumpel mieszka w LCT a nie ma wogole w rzeszowskim o tym nazwisq wspomniane Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :560:

Zapraszam wszystkich do mojego sklepu internetowego FMG

potrzebujesz dodatkowej kasy ? tak ? napisz: fmgkontakt@gmail.com
03.11.2006, 23:49:41

mnie jest 781 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy