Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spotkanie dla odważnych :P
06.02.2008, 10:51:24
Big Grin Spotkanie dla odważnych :P
Zgodnie z zapowiedziami kolejny temacik dotyczący spotkania, ale to już jest spotkanie dla umiejacych lub nie umiających ale chcących Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Mianowicie proponuje wyjazd na łyżwy do Rzeszowa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
jak ktoś nie umi to się nauczy nie ma się czego bać a to jest świetna zabawa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji przynajmniej dla mnie. I jak już byłby ktoś chętny to mówię teraz, że w następnym tygodniu, bo w poniedziałek mam egzamin na który się właśnie uczę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
06.02.2008, 10:55:30
RE: Spotkanie dla odważnych :P
No a jakas propozycja terminu? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Piątek? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Popołudniu? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ja wezmę rower i moje opony na lód Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Będzie maszakrra Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
06.02.2008, 16:25:56
dokładnie nie wiem, ale liczę na to, że coś zaproponujecie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji napewno nie w tym tygodniu, bo w poniedziałek mam egzamin i nie dam rady, ale w następnym czemu nie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Falkhor myślę, że twój rower nie zmieści się do autobusu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
06.02.2008, 22:03:03
jak w piątek albo sobote to jest szansa że będe mogła aczkolwiek wolałabym na basen a nie na lodowisko... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
07.02.2008, 01:07:16
a lód macie na tym lodowisku??

Where do I go, what do I do, far away from home.
Where do I go, what do I do, in this world of ours.
No one can help, there is no friend, I am still alone.

http://www.youtube.com/watch?v=aM_B0rxiri0
07.02.2008, 08:09:54
Jaruszczow - Ruda zapewnia lód Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Więc mnie to tam to lotto Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji na pewno będzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
07.02.2008, 21:01:07
hehe będzie będzie, bo sezon jeszcze się nie skończył Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to fajnie, że jesteście chętni, ale jak narazie coś mało osób się zgłasza Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji fajnie by było jak by się wybrał ktoś z nami kto jeszcze z nami nie był...pora sie przekonać jacy fajni jesteśmy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji zapraszam pozostałe chętne osoby Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wy nie marudźcie na basen możemy iść jak się zrobi ciepło a teraz to to sensu nie ma...a na lodowisku też można apotkać wiele ciekawych osób Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
07.02.2008, 23:02:04
Ja odpadam, ale bawcie sie dobrze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
08.02.2008, 08:39:10
Ja bym tam wolał szczerze powiedziawszy zlot w większym gronie w Łańcucie, bo nie wydaje mnie się, że ja i lód w psotaci wielkiej tafli to będzie dobre towarzystwo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Wolę stabilny grunt i niestabilne zachowania Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale... kto wie... chociaż ja podobnie jak Ziom - odpadam w ten weekend. Poza tym serio łyżwy mnie NIE kręcą...
08.02.2008, 12:23:31
A mnie z kolei lyzwy bardzo, ale to bardzo kreca - im wieksze towarzystwo tym wiecej zabawy, choc ja bylam w Krakowie tlko ze znajoma i byla zabawa pierwsza klasa! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Lyzwy sa swietne, o ile ma sie kase, by zabulic za wstep i sama podroz do miejsca lodowego przeznaczenia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
08.02.2008, 13:27:41
ale ja nie mówie o tym weekendzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji szkoda, że nikt nie chce się ze mną wybrać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
09.02.2008, 17:17:42
ja na lód nie i nie w weekend Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wole basen Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji albo spotkanie w Łańcucie... ja i łyżwy to na bank sporo siniaków na tyłeczku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji moim i innych których za sobą pociągne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ja mam w sumie wolne jeszcze niedziele, poniedziałek i środe więc jak coś to można zrobić spotkanie w Łańcucie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji co Rudzia i inni na to? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
10.02.2008, 23:30:28
nie wiem jak narazie jestem w Krakowie i czekam cierpliwie na wyrok śmierci. czyli do jutra a jak bedzie potem to sie zobaczy...nie wiem co na to inni

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
10.02.2008, 23:39:54
powodzenia Rudzia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ja sie jutro telefonicznie dowiem czy nadal jestem studentem ^^ i myślę że może na weekend (piątek wieczorem, sobota, niedziela) już będe spowrotem w domku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i można jakieś spotkanie zobić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji albo w środe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy