Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (2):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] Ostatnia »
Spotkaj się z Pudzianem
AutorWiadomość
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 0

Cytat:
Polski siłacz Mariusz Pudzianowski prowadzi w swojej grupie eliminacji Indywidualnych Mistrzostw Świata StrongMan, które odbywają się w Chinach.

W piątek nasz zawodnik umocnił się na prowadzeniu i po konkurencji martwego ciągu ma już 3 punkty więcej niż rywale.
W eliminacjach, które rozpoczęły się w czwartek bierze udział 25 zawodników z całego świata, podzielonych na sześć grup. Do serii finałowej awansuje najlepsza dwójka każdej z grup. Finały rozpoczną się 21 września i trwać będą trzy dni do 23 września.

Jeśli Pudzianowski wywalczy w Chinach tytuł Mistrza Świata, to stanie na najwyższym stopniu podium po raz czwarty.

Po powrocie do Polski Pudzianowski ma zamiar zaszyć się w studio i wraz z bratem Krystianem nagrać piosenki na płytę, której wydanie planowane jest na listopad.

[center] [/center]

No silny człowiek z tego Pudziana Biggrin A wogóle to kolega mi opowiadał ostatnio, ze w czasie zawodów strongmeni mieli za zadanie- dużą,ciężką belke podrzucac do góry i jeden rzucił nia w publicznośc... nic się nikomu nie stało, konkurencje przerwano Smile Dokładnie niewiem o co chodziło więc mogłam zmienić troche fakty Tongue ale sensu chyba nie zmieniłam Animatedwink

źródło - LINK

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

15.09.2006 21:32:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

hotel in Rome Italy Przewóz Osób Warszawa Klucze dynamometryczne turystyka kraków baza