Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 8 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sposoby na samobójstwo.
08.11.2008, 10:51:50
RE: Sposoby na samobójstwo.
albo wstrzymać oddech i sie udusić!

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
08.11.2008, 20:21:41
tego sie nie da Bake zrobic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jak wstrzymasz oddech to stracisz przytomnosc Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji - wiem wyprobowane Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

slyszalem ze mozna brac bardzo duzo bardzo szybko bardzo glebokich wdechow i za bardzo sie dotlenimy byc moze wtedy sie cos stanie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
12.11.2008, 15:27:41
Q - To też Ci sie film zerwie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Wiem, bo wytestowałem, chociaz nie miałem zamiaru się zabić ani nawet sprawdzać, jak wtedy reaguję, tylko tak własnie oddychałem i na ok. 3-5 sekund totalny blackout. Brrrr. Ale żeby się zabic - nie da rady. Takim hiperwentylowaniem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Tylko wtedy, gdy przez to zrobimy niewładnie coś jeszcze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
12.11.2008, 19:20:17
o widzisz ja tez nie chciałem wstrzymałem powietrze zeby zobaczyc ile i sie przeliczyłem - organizm najwidoczniej ma takie cos ze nie dopuszcza do uduszenia albo dotlenienia sie w taki sposob zeby przestac pracowac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji moze to i lepiej dla emo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

08.12.2008, 11:09:03
często ludzie zabijają się spalinami w garażu

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
08.12.2008, 13:02:12
Często? W sumie to ja rzadko o tym słyszę... ostatnio - co prawda to nie było samobójstwo - żniwo zbiera czad, który jest wyjątkowo niebezpieczny [W Yellowstone zabił... chyba 6 bizonów, które przed mrozem schroniły się blisko wyziewów termalnych...]. Dlatego jakby ktoś chciał zagazować się bezboleśnie - to rzeczywiście, pójść do kotłowni, zamknąć wentylację i tyle...

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy