Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 11 Głosów - 2 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sposoby na doła/chandre/zły nastrój
13.11.2008, 16:05:31
RE: Sposoby na doła/chandre/zły nastrój
każdy bierze laptopa i jedziemy np. w AOE żeby nie było że off top - to nam wsyztskim poprawi humory a szczególnie mnie bo Was ogram Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
13.11.2008, 16:33:20
Ty nas? Ale my wiemy, co Ty myslisz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Pewnie, że jakaś netowa gierka może poprawic nastrój w trymiga. nawet, jak się nie wygra, to mozna sobie nawciskac na interkomie... Ech. jak ja lubiałem te rozgrywki w kafejce, gdy sie od razu mna głos komentowało, co kto robi, i jakie groxby leciały... łezka się w oku kręci Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Wtedy baaaardzo pomagało mi to w walce z kiepskim nastrojem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
13.11.2008, 19:07:21
a ja dzis podłapałem doła - nie bez przyczyny - i co mi pomogło ? piwo.
pozdrawiam i zyczę miłego wieczoru :]
13.11.2008, 21:28:10
hahah tylko, że od piwa do alkocholizmu krótka droga Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hihih a tak na marginesie piwko tez może poprawić nastrój, ale jedno na smak drugie na rozgrzewkę a później to już kac więc odsłyam do pokrewnego tematu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Gry komputerowe to nie zła rzecz, ale mam nadzieję, że nie zachowujecie się jak dzieciak na tym oto filmiku -->
Komputer

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
13.11.2008, 22:00:20
(13.11.2008 21:28:10)rudzia napisał(a):  hahah tylko, że od piwa do alkocholizmu krótka droga Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

nie widziałem jeszcze osoby, która by po jednym piwie została alkoholikiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
chyba, że pije codziennie jedno piwko, bo musi to wtedy jak najbardziej

(13.11.2008 21:28:10)rudzia napisał(a):  Gry komputerowe to nie zła rzecz, ale mam nadzieję, że nie zachowujecie się jak dzieciak na tym oto filmiku -->Komputer

Tak powiadasz? to zobacz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
KLIK

Wiadomo że wszystko jest dla ludzi i jak ktoś choć w 10% używa mózgu to nie popadnie w nałóg.
Ja na tzw. doła lubie się napić winka lub piwa, ale na szczęście nie miewam takich "okazji" zbyt często Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Winko ogólnie lubię, ale koniecznie słodkie

Moje fotki
17.11.2008, 08:29:51
'Buty se weź, mokro jest' Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji No i te 'białe' skarpetki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Gry odstresowuja, ale jak widac na załączonych linkach - mogą doprowadzic do wybychu agresji. Ba! nawet książki mogą, i to te naukowe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Np. o uspołecznieniu środków produkcji itepe 8

Praca fizyczna. To mnie ostatnio uspokaja, a jak się wyspię i budze sie w dzień, kiedy nie musze już tego robic - to znika wszelka chandra Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Forumowy Zasiedziej | Fuji FinePix S100FS+UV+PL+ND | Najszybszy KONTAKT ze mną to PW!! Pamiętaj - i TY możesz wesprzeć NFM swoim klikiem! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy