Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sposoby na doła/chandre/zły nastrój
06.12.2007, 09:15:07

Qmar,
Cytat:a ze ja kaca nigdy nie mam to bedzie bardzo skuteczne
nie wiesz co tracisz :wow:
ziomalka,
Cytat:Kabaret NeonÓwka na youtube
eee KMN...stare, ale mnie zawsze śmieszy :lmao:

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
06.12.2007, 09:51:56

Ogólnie można sobie siąść w necie i poprzeglądać youtube, smoga, wrzutę, killsometime - tam jest tyle rzeczy :sweet: , że zawsze znajdzie się coś na poprawę humoru :wow: Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Retrospekcja...

Ech. A kiedyś kto tam myślał o tym, ze filmy w sieci będą tak powszechne :] Wtedy to dopiero mp3 było szokiem :wow: :eek: :wow:
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
07.12.2007, 15:06:43

na doła praca praca i jeszcze raz praca i jak coś to praca wysiłek fizyczno psychiczny tródne do rozwiązania sprawy przy pracy jakie nieraz sprawia naprawa czegokolwiek w skupieni człowiek sie wyłancza i myśli o tym co ma zrobić a nie o jakiś dyrdymałach.
I pozostane dalej przy alkocholu
lub w stanie trzeźwym podruż w całkiem nowe miejsce nowe twarze i nikt cię nie zna nikt nie wytyka palcami
Ewentualnie zaszyć sie w leśnej opószczonej chatce tylko gożej jak cie dziki zaatakują :hihi:

nie badz taki elokwentny bo twoj konwencjonalizm sceptyczny moze doprowadzic do zniwelowania wszystkih twoich argumentow
07.12.2007, 15:32:34

Ahhhh ahhhh ahhhhh - dwugodzinna popołudniowa drzemka w ten pochmurrny i deszczowy dzień - wypas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
10.12.2007, 23:41:47

Cytat:rudzia, Wróc do Łańcuita a obiecuję, że ktoś się znajdzie

Trzymam Cie za słowo. Juz teraz mogę Ci napisac kiedy będę w Łańcucie wiec jak coś to już zacznij kkmbinować jak Cie to w jakis sposób interesuje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
11.12.2007, 10:38:46

Falkhor, fajna stronka milanos.pl w sumie ciekawe smieszne rzeczy powybierane

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
19.01.2008, 15:37:06
RE: Sposoby na doła/chandre/zły nastrój
Wieczór w kinie w babskim twarzystwie - film: głupkowata odmóżdżająca polska komedia, popcorn plus cola.. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Aaaaa i zakup kurtki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Nie ma to jak wydać kasę w użyteczny sposób Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
19.01.2008, 15:58:57
ziomalka - Powiedziałbym, ze zkaup zgrzebnego wora byłby w tym miejscu pożytecznym wydatkiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Hmmmm... zakupy z Bake'iem w ASI Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
19.01.2008, 16:59:11
Zobaczysz mnie Falk w szałowej odzieży jak już wrócę do domku, to wymiękniesz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Już ja Ci to mówiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

A zakupy z Bake'm? Hmmm nie miałam przyjemności jak narazie, ale może będzie okazja spróbowac tych niesamowitych wrażeń Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Aaliyah i jej boskie piosenki - czylo odświeżam moją muzykotekę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
19.01.2008, 18:50:56
ziomalka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji To się okaże. Jestem Adminem i wiem, co mówię Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

A co do tych zakupów... To w sumie polegały na tym, ze chodziliśmy od regału do regału i gadaliśmy 3po3 Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Plus trochę śmiechu ze spraw ogólnych i jeszcze odarłem Bake'a z kasiory (w szczytnym celu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ). Oby cześciej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Aż mi się humor poprawił Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
19.01.2008, 19:49:34
Falk - to, żeś (nie wiem jakim cudem) Adminem, nie znaczy, że wszysco, co mówisz, jest jedyną i nezwzględną prawdą XP Nieraz to JA mam rację Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ty pijawko, jak możesz biednego Bake'a odzierać z resztek cięzko zarobionych pieniędziy, serca nie masz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

PS - te zakupy musiały śmiesznie wyglądać, hahah <lol> Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Nie ma to, jak poprawić sobie humor wysysając z ludzi resztki kasy, nieładnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
19.01.2008, 22:23:50
ziomalka - Kto powiedział, ze z reszty kasy go obdarłem?? Musiał rozmienić 50zł, żeby sypnąć mi jakimiś ochłapami Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
19.01.2008, 22:31:46
Dobra, dobra, nie offtopuj dziadzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Na chandrę - barszczyk czerwony w proszku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
19.01.2008, 23:27:37
tak a z barszczykiem polowa tablicy mendelejewa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
najlepszym sposobem na chandre jest jej nie miec Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

19.01.2008, 23:49:50
ale tutaj sie Qmarku rozchodzi też o to co zrobić by jej nie miec? :|

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy