Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sposoby na doła/chandre/zły nastrój
18.11.2007, 16:42:38

urżnąć się w trupa po ponad miesiącu całkowitej abscynęcji :hihi:
nowa wizja alkocholu :lmao:

nie badz taki elokwentny bo twoj konwencjonalizm sceptyczny moze doprowadzic do zniwelowania wszystkih twoich argumentow
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
18.11.2007, 16:52:35

mnemonick napisał(a):rżnąć się w trupa po ponad miesiącu całkowitej abscynęcji

Ciekawy pomysł. :lol-above:
Jak następnym razem będę miała dola to chętnie wypróbuję jego skuteczność. :lol-sweat:

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
18.11.2007, 21:07:18

Kiwi, ....a potem się obudzisz z kacem, którego przestrzeni nie da się zmiezyć ludzkimi systemami miar XP Osobiście nie polecam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Już lepiej w zimie, przy mrozie, przekopać sobie ze dwa, trzy ary działki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
19.11.2007, 17:06:01

Falkhor napisał(a):a potem się obudzisz z kacem, którego przestrzeni nie da się zmiezyć ludzkimi systemami miar
a co to jest kac?? :eek:
poranna kawka i już brykam nie czują niczego i nic nie pamiętając :lol-above:

Falkhor napisał(a):Już lepiej w zimie, przy mrozie, przekopać sobie ze dwa, trzy ary działki
Ja przekopałem 16 arów (połowe podwórka) w sobote tydzień temu w 20 min ^^" .....moim ursusem ;D

[ Dodano: 2007-11-19, 16:06 ]
Falkhor napisał(a):a potem się obudzisz z kacem, którego przestrzeni nie da się zmiezyć ludzkimi systemami miar
a co to jest kac?? :eek:
poranna kawka i już brykam nie czują niczego i nic nie pamiętając :lol-above:

Falkhor napisał(a):Już lepiej w zimie, przy mrozie, przekopać sobie ze dwa, trzy ary działki
Ja przekopałem 16 arów (połowe podwórka) w sobote tydzień temu w 20 min ^^" .....moim ursusem ;D xD

nie badz taki elokwentny bo twoj konwencjonalizm sceptyczny moze doprowadzic do zniwelowania wszystkih twoich argumentow
20.11.2007, 00:08:02

mnemonick, Młody jesteś, jeszcze nie wiesz, co to kac, ale on kiedyś po Ciebie przyjdzie i wspomnisz moje słowa. Żadna kawa ani żaden Ursus Ci wtedy nie pomoże XP XP XP

Poza tym 16 arów to wiesz, nie jest żadne rewelacjum. Ja rowerem wchodząc w zakręt oram tyle bagażnikiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Sposób na doła - pisanie postów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Zanim usiadłem na NFM chciałęm spać i wogóle miałem podłąmkę, teraz z każdym napisanym i przeczytanym postem jest co raz lepiej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
22.11.2007, 18:52:48

Najlepszym sposobem na dużego doła jest zająć się czymś Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji np. nauką, wtedy nie ma się czasu myśleć o głupotach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
22.11.2007, 21:21:23

terelka napisał(a):Najlepszym sposobem na dużego doła jest zająć się czymś Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji np. nauką, wtedy nie ma się czasu myśleć o głupotach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
a co jeśli to właśnie nauka jest przyczyną doła :?: haaa XP

ja ostatnio na doła preferuje dłuuuugi sen - ot tak sobie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
23.11.2007, 02:24:18

Impreza urodzinowa współlokatorki i szaleństwo parrkietowe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji XP

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
02.12.2007, 16:38:09

nauka....czytanie czytanie czytanie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to jest dobre. Jak czytasz jakas książke to odkrywasz, że to jest strasznie glupie a jak to jest glupie to się smiejesz...miałam tak jak czytałam Eneide nie polecam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
03.12.2007, 09:21:31

Pół litra wisienki, spacer w dziurawych butach i długie wieczorne rozmowy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
04.12.2007, 23:43:22

Falkhor napisał(a):spacer w dziurawych butach i długie wieczorne rozmowy

tak zeby tylko było z kim Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
05.12.2007, 08:49:52

rudzia, Wróc do Łańcuita a obiecuję, że ktoś się znajdzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :]
05.12.2007, 22:11:59

Kabaret NeonÓwka na youtube XP

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
05.12.2007, 22:17:26

włatcy móch albo southpark :]

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
05.12.2007, 22:31:48

mnemonick napisał(a):urżnąć się w trupa po ponad miesiącu całkowitej abscynęcji
dobre Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a ze ja kaca nigdy nie mam to bedzie bardzo skuteczne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale narazie nie mam po co tego wykorzystywac :]

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy