Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sposoby na doła/chandre/zły nastrój
20.08.2007, 12:53:45

U nas słonko świeci a ja zlepiwszy 200 pierogów padam na pyska :letssin: :letssin:

Falk - chyba wykorzystam taryfę w Orange na rozmowy z Tobą - do dziś trzyma mnie dośc dobre samopoczucie po Twych ostatnich zjechaniach mnie ze wszystkich stron za użalanie się nad sobą ... :lol-sweat:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
20.08.2007, 15:11:51

Pierogi :sweet: Czuję się zaproszona :lol-above: [hehe :lol-sweat: ]
Cytat:za użalanie się nad sobą ... :lol-sweat:
Użalanie się nad sobą nie ma sensu. Lepiej coś zrobić ze swoim przeznaczeniem. Zacisnąć zęby. Wkurzyć się na swój los. Popłakać. Porzucać pluszakami. Porwać podręcznik na strzępy. Wykrzyczeć. ...A potem iść do przodu.
Siedzenie z załamanymi rękami i użalanie się nad sobą nic nie zmieni, a tylko będziemy się czuć źle.

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
20.08.2007, 17:38:26

Gothka =) napisał(a):Siedzenie z załamanymi rękami i użalanie się nad sobą nic nie zmieni, a tylko będziemy się czuć źle

Ale ja lubie czuć się zle .... :wht: Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Taaaki mój jeden z osobistych odchyłków od normy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Na dołopodobne sprawy dobry jest też mały misz masz w pokoju - stare zdjęcia, listy, pocztówki, wspomnienia - śmiania że hoh :lol-sweat:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
20.08.2007, 17:59:44

ziomalka,
Cytat:Na dołopodobne sprawy dobry jest też mały misz masz w pokoju - stare zdjęcia, listy, pocztówki, wspomnienia - śmiania że hoh :lol-sweat:

Ano Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji też czytanie pamiętnika z lat młodości...

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
21.08.2007, 09:11:35

zawsed można pogonić kotu kota Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
21.08.2007, 23:31:08

Czytanie pamietanika moze byc dobra metoda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hoho niepamietam juz kiedy to czytalam swoj Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale mysle ze niebawem odswieze stare dzieje.

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
22.08.2007, 01:06:44

Czasem jest tak, że użalanie się nad soba wiele człowiekowi daje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Wtedy sie lepiej czuje. Sprawdzone w praktyce Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :lol-sweat:

ziomalka napisał(a):Ale ja lubie czuć się zle ....

Też tak czasem mam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ale to pomaga, ale tylko czasem :lol-sweat: :hihi:

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
22.08.2007, 08:15:28

nie wiem jak wam ale serio, gdy sobie człowiek wypije zje to od razu czuje sie lepiej ... 4 piwka i świata nabiera kolorow

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
22.08.2007, 21:42:41

Bake napisał(a):4 piwka i świata nabiera kolorow

Szkoda tylko, że to jest tylko na chwilę, po tym kolorowym świecie pozostaje tylko kac, moralniak i co raz wiecej problemów( przekładam to oczywiście na moją głowęPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji )

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
22.08.2007, 22:09:08

te 4 piwka oddalaja tylko problem potegujac go kacem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji (ostatnio cos takiego przeczytalem w ksiazce Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ) i to pewnie prawda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji nie wiem takich metod nie stosuje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

22.08.2007, 23:29:46

Sean Kingston - "Beautiful Girl" - i ja wcaaale nie pomyliłam topiców Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji XP

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
23.08.2007, 00:51:40

ziomalka, ale (nie wiem jak reszta) ja nie wiem co on wnosi do tematu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

23.08.2007, 08:09:59

Qmar, wnosi do tematu powiew świeżego powietrza Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Sean Kingston - "Beautiful Girl" to zdaje się czarna muzyka i już samo to niweluje zły humor u Ziomalki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
23.08.2007, 12:44:54

Qmar napisał(a):ale (nie wiem jak reszta) ja nie wiem co on wnosi do tematu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Posłuchaj - przekonasz się Q Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Gothka =) napisał(a):Sean Kingston - "Beautiful Girl" to zdaje się czarna muzyka i już samo to niweluje zły humor u Ziomalki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Mało czarna, bardziej soulowa ale wspaniale działa na ukojenie duszy, POLECAM Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
23.08.2007, 19:37:41

ziomalka, słyszałem to jak przyjechalem do irlandi w radiu leci minimum 2 razy dziennie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale wole inne numery niz ten Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy