Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sposoby na doła/chandre/zły nastrój
11.08.2007, 16:47:57

Rybka sama w sobie jest OKI Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Mnie najszybciej poprawi nastrój taka lekko smażona albo jeszcze lepiej, gotowana na parze - np. łosoś Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Mmmm Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Lekkostrawny, odzywczy i daje połera Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11.08.2007, 17:49:29

Może i pojawił się już taki post, ale - polowanie na promocje w Galerii Kazimierz plus obiad w Sfinksie plus kawa na zimno w Coffee Heaven - to jest wspaniały sposób na poprawę nastroju Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Znajdź wszystkie posty użytkownika
13.08.2007, 07:30:54

ziomalka, Ale dosyc kosztowny, prawda? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ja lubię sobie pobazgrać w moim tajnym zeszyciku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Cokolwiek - jakieś karykatory, dziwne znaki, kulfony, pseudografity... Grafika konferencyjna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
13.08.2007, 11:09:13

70 zł a się pożniej dostać porzadny opier**l w domku :letssin:

Sposobezakupy plus 20zł obiadek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale czasami dla własnego dobra warto zaszaleć - nawet jeśli mm na zły nastrój jest też porzadkowanie garderoby - odkryłam że mam całkiem niezłe elementy odzieży, ktróre były dośc porządnie ukryte w zakamarkach szafy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
No i znalazłam koszulkę I LOVE NY Yeaaah :dance: Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
13.08.2007, 20:16:21

Falkhor napisał(a):ja lubię sobie pobazgrać w moim tajnym zeszyciku

Pamiętnik to jest cłakiem nie zła rzecz, a po za tym pomaga rozwiąc niektóre problemy...a po za tym fajnie sie komus wygadac i to jeszcze komuś kto się nie odezwie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Zmiany dla kobiety to jakies odprezenie, nawet porzadek czasem przynosi ukojenie w bólu i ciperpinun spowodowanym przez chandre Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
W każdym razie zmiana sie bardo przydaje...nie wiem jak to działa u panów ale u mnie bardzo skuteczne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
13.08.2007, 23:20:35

Cytat:ja lubię sobie pobazgrać w moim tajnym zeszyciku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Cokolwiek - jakieś karykatory, dziwne znaki, kulfony, pseudografity... Grafika konferencyjna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Falkhor, fajna sprawa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Śmieszne rysunki, dziwne, niecodzienne, rysowane podświadomie, karykatury - popieram taki pomysł ;D
Też mam tajny zeszycik, ale zawiera słowa. Korzystam z niego tylko wtedy jak jest mi smutno. Już nie pamiętam kiedy ostatni raz coś w nim zapisałam. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
14.08.2007, 19:15:06

Sposób na zły nastrój - pisanie wierszy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
15.08.2007, 23:53:52

ziomalka napisał(a):Sposób na zły nastrój - pisanie wierszy

Przelanie na papier naszych smutów pomaga i to nawet bardzo. Nie ważne jest czy to jest słowo czy rysunek, ważne jest, że to właśnie daje nam pewnego rodzaju ukojenie. Szkoda tylko, ze nie wiele jest takich rzeczy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
16.08.2007, 06:35:28

Cytat:Szkoda tylko, ze nie wiele jest takich rzeczy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
To zależy czy ma się dużo pomysłów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
[Dostojewski]
16.08.2007, 09:11:53

Albo czy ma się smuty. Bo w końcu można przelać także radości i jak się o nich czyta, to się o nich sobie przypomina Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
16.08.2007, 15:06:11

O dziwo mnie łatwiej opisać stan emocjonalno-uczuciowy kiedy jestem smutna. Jeszcze mi się nie zdarzyło napisać czegokolwiek pod wpływem radości. Bo smutek wycisza, do głosu dochodzą refleksje, a radość to żywioł Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Indywidualna sprawa, bo niektórzy piszą tylko pod wpływem radości i są to bardziej komedie niż dramaty. To zależy od osoby.
W pamiętnikach pisze się przeważnie i smutne i wesołe wydarzenia z życia. Wtedy człowiek najlepiej sobie wszystko układa, przemyśla i wyciąga wnioski. Dlatego pisanie jest takie terapeutyczne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
[Dostojewski]
16.08.2007, 17:15:18

W apmietniku pisze w sumie wszystko co mnie dręczy i boli a nawet i to co mnie cieszy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to jest jakis sposób na pozbycie sie wszytkiego, nawet nadmiaru emocji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
17.08.2007, 23:35:56

Pozbycie się złych emocji to spacer w ciszy - ale to nie dla mnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ja muszę to wykrzyczeć - stąd śpiewam a wręcz nawet się wydzieram w niebogłosy słuchając Metallici, Linkinów czy też Korna lub SOAD - w tym miejscu z góry przepraszam sąsiadów i moja wspaniałą rodzinkę za szkody wyrzadzone ich jakże już przekręconej psychice :sweet: :lol-sweat:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
18.08.2007, 00:15:37

Krzyk- nie zła mateoda, ale ja próbowałam na mojego misia-królika i z tego nic. On mnie wcale nie słuchał, przynajmniej takie miałam wrażenie :lol-sweat: :hihi: no ale lepiej na niego niz na kogoś z mojej rodzinki, oni sa dla mnie za dobrzy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi:

ziomalka napisał(a):Pozbycie się złych emocji to spacer w ciszy

W sumie to tez nie jest zły pomysł, ale czy ja wiem, u mnie jest gdzie ale ja sie boje sama...zwłaszcza po polach :/

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
18.08.2007, 01:55:52

nowa metoda, sprawdzona dzis ( nie wiem czy juz bylo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji )
a wiec ostry .... wyczerpujący ... spontaniczny ... taniec XP (tak Ziomus, taniec XP XP )
mmmm Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
genialna sprawa od razu wzrasta poziom "zadowolenia" w organizmie XP

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy