Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 11 Głosów - 2 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sposoby na doła/chandre/zły nastrój
04.07.2007, 22:04:54

ziomalka napisał(a):Musiałabyś jechać ze mną - na pewno poprawiłoby Ci to nastrój, gwarantuję

To kiedy jedziemy?? podejrzewam, że tak szybko mi nie przejdzie. Przynajmniej nie do 20 lipca Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
04.07.2007, 22:08:16

rudzia napisał(a):To kiedy jedziemy?? podejrzewam, że tak szybko mi nie przejdzie. Przynajmniej nie do 20 lipca Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przestań !! XP - ja jadę jeszcze raz kiedyś tam w przyszłym chyba tygodniu po indexior - jak coś, dam znać, zresztą dziwne ze Krk tak zle na Ciebie wpłynął, why ?? Nie martw się Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
04.07.2007, 22:14:58

ziomalka napisał(a):jak coś, dam znać, zresztą dziwne ze Krk tak zle na Ciebie wpłynął, why ??

mam nadzieje ze dasaz znac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi: Wpłyna jak wpłyną...to wszytsko przez te studia...to się kłoci z urokiem tego miasta Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
04.07.2007, 22:19:57

rudzia napisał(a):Wpłyna jak wpłyną...to wszytsko przez te studia...to się kłoci z urokiem tego miasta Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Znam to - mi w ciągu tego roku Kraków tak zbrzydł, że nie masz pojęcia !! Ale wszystko będzie dobrze, zobaczysz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Krakowskie obwarzanki super sprawa na zły nastrój Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji - No tę błogość chwili mogą tylko gruchałki popsuć XP

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
05.07.2007, 06:23:25

Spacer w deszczu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Wiecie co, szalenie odpowiada mi ta pogoda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
05.07.2007, 08:16:51

Falkhor napisał(a):Spacer w deszczu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

gasiennice, slimaki, robaki XP mmmmmm XP

czasem jak mam dola mam ochote zakopac siegdzies i obudzic jak bedzie lepiej ^^"
albo wyjechac gdzies do dzikiej puszczy, tylko ja i bizony :lol-above:

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
05.07.2007, 11:29:31

Zuziaaa napisał(a):czasem jak mam dola mam ochote zakopac siegdzies i obudzic jak bedzie lepiej

też tak czasem mam. Zawsze wydaje mi się, że jak p
Falkhor napisał(a):me rozwiązą a ja się bedę z tego śmiac i oddam się zabawie...czemu tak nie ma w życiu ??Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

[quote="Falkhor"]Spacer w deszczu

aż się dzisiaj przekonam bo humorek nadal bez zmian...

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
05.07.2007, 13:52:58

Zuziaaa, ...Bizony... Urzekła mnie Twoja historia :O

rudzia, Się rpzekonaj. Ja dziś tez już byłem na wylocie i tez zmokłem, a dobrze się czuję.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
05.07.2007, 15:37:01

moze to nie jest taki glupi pomysl. Jak bede jechała do łancuta to może mnie kaurat deszczyk zmoczy :lol-sweat:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
05.07.2007, 22:49:41

Sposób na doła? Góry!!! Wejść na szczyt popatrzeć z góry na cały świat i stwierdzić, że jest się takim malutkim w porównaniu do tego co nas otacza. Ja w takich chwilach jestem szczęśliwa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
06.07.2007, 13:20:26

0,5 l + słoik ogórków

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
06.07.2007, 13:56:54

Bake,
Cytat:0,5 l + słoik ogórków

Albo piwko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

06.07.2007, 17:16:01

terelka napisał(a):Albo piwko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Otóż żesz właśnie - albo seansik filmowy w przemiłym towarzystwie plus winko i chipsy :letssin: :letssin: :letssin:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
06.07.2007, 20:24:49

ziomalka napisał(a):Otóż żesz właśnie - albo seansik filmowy w przemiłym towarzystwie plus winko i chipsy

tu masz racje...wczoraj sie swietnie bawiłam mimo, że ton ostatni film byl strasznyPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji na chwile zapomniałam o tym co mnie boli i za to wam wielkie dzięki :kiss: :kiss: :kiss:

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
06.07.2007, 21:14:08

rudzia napisał(a):tu masz racje...wczoraj sie swietnie bawiłam mimo, że ton ostatni film byl strasznyPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji na chwile zapomniałam o tym co mnie boli i za to wam wielkie dzięki :kiss: :kiss: :kiss:
Szkoda tylko, że nie było Cię wczoraj nieco dłużej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Na poprawę humoru ? - PIZZA w wyśmienitym towarzystwie XP

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
Odpowiedz