Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sposoby na doła/chandre/zły nastrój
21.02.2007, 22:34:29

heh ja na szczescie nie mam długotrwałego tego odruchu ;]
jaks ie zamykam w sobie czasem wystarczy sobie poplakac i przynajmniej u mnie baarzdo to pomaga Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
21.02.2007, 22:38:40

heh no owszem, jak sie popłacze to ulży, tylko jak ja zaczne płakać w jeden dzień to moge chodzić zapłakana nawet 3 dni Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji także w moim wypadku lepiej nie płakać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
21.02.2007, 22:44:00

wiesz każdy ma inny sposób , ja sie na ogół nie zamykam
mam wokół siebie tak wspaniałych ludzi [ Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ] ktorym zawsze sie moge wypłakać i pogadac na wszytskie tematy od sexu po Boga

21.02.2007, 22:51:50

tacy ludzie to naprawde miodzio gdy ma sie doła Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji też od niedawna coś o tym wiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

22.02.2007, 08:46:56

Hmmmm... sposób na złe samopoczucie... kufelek mocnej, aromatycznej herbatki z dodatkiem soku malinowego i soczku z pigwy. Dosłodzić nie cukrem, ale miodem wielokwiatowym... i hehhhhh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Idzie się troszeczkę ukoić. Gdyby jeszcze nie przeziębienie, któro wg mnie jest buforem dla doła, a nie przeszkodą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
23.02.2007, 22:06:53

Dla mnie ostatnimi czasy najlepszy sposób na chandre to iść na shopping no i najlepiej wrócić z niego z jakimś upolowanym odziankiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji No i ten ból nóg po takowych zakupach - ahhhhh aż chce się żyć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
23.02.2007, 22:14:38

ziomalka, Uważaj, żeby nie popaść w zakupoholizm... coś czytałem, ze to ostatnio niezła plaga... ja tam nie lubie zakupów robić na doła. Pomaga mi prędzej siedzenie przy rowerku i czyszczenie go, regulacja, itp. Tylko teraz zima i chwilowo rowerek odpoczywa, bo na nim nie jeżdżę (już z 5 dzień nie ruszam nic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ). Hihi... i przeglądanie zdjęć ze zlotów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji WPŁYWA KOJĄCO Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Destrukcyjnie na psychike, ale kojąco Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
23.02.2007, 22:47:12

Falkhor napisał(a):Uważaj, żeby nie popaść w zakupoholizm... coś czytałem, ze to ostatnio niezła plaga... ja tam nie lubie zakupów robić na doła

zakupomania ma pewne ograniczenie - grubość portfela Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i dlatego z moim studenckim zaopatrzeniem taka mania mi nie grozi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Falkhor napisał(a):i przeglądanie zdjęć ze zlotów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji WPŁYWA KOJĄCO Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Destrukcyjnie na psychike, ale kojąco Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ojj tak, zdecydowanie kojaco Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Napawam sie widokiem zamyślonego Falkhora i hardocorwego Qmara Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
26.02.2007, 10:18:17

Ciekawe, czy ze sposobów na doła wpisywaem tutaj czytanie Forum Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji lepsze to niż gazeta codzienna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Do tego muzyczka, lekkei śniadanko kradzione i nie tuczy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji /siostra nie zjazdła całego jogurta Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji /

Hmmmmmm... jogurt. Z owocami. I śmieciami (czytaj - ziarenka itp.). Poprawia mnie nastrój Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
26.02.2007, 21:31:52

Padlinka napisał(a):heh ja na szczescie nie mam długotrwałego tego odruchu ;]
jaks ie zamykam w sobie czasem wystarczy sobie poplakac i przynajmniej u mnie baarzdo to pomaga Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
hmm a ja z kolei jak mam doła to potrafię go przeżywać przez naprawdę dłuuugi okres czasu :zly: a cio do płakania to nie wątpie, że pomaga, ale jakoś nie potrafię tego wymóc heh :030:
moim sposobem na rozwiązanie takiego problemu jest natomiast szczera rozmowa z przyjaciółmi, których to, przez ostatni czas, zyskałem co najmniej 2ch :030: i bardzo mnie ta przyjaźń cieszy :030: :one:
nic tak mnie nie podbudowuje jak przyjacielska rozmowa - a jeszcze w jakiejś fajnej knajpce :028: mmm miodzio heh :one: polecam!! :diabel2:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
27.02.2007, 08:24:48

levi', Faceci płaczą inaczej niż kobiety, albo dokłądniej - rzadziej. U faceta płącz to już na prawdę (przynajmniej wg mnie i może na moim włąsnym przykłądzie) efekt bardzo, bardzo silnych emocji. U kobiet - płacz pojawia się częściej, ALE to nie jest taka zła rzecz. Bo pomaga. Facet to coś w sobei dusi, a kobieta - wypłakuje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Dobrym sposobem na powrót do dobrego nastroju może być nasza ulubiona książka - którą znamy już na pamięc, ale np. wiemy, że się dobrze skończy. Jeśli miałaby się skończyć źle - trzeba przerwać czytanie w odpowiednim momencie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ja, przyznaję się, drobiłem tak z jedna kiążką. chciałem, żeby bohater nadal sobie żył i działał tak, jak działał Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ech Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
27.02.2007, 17:04:31

Falkhor napisał(a):Dobrym sposobem na powrót do dobrego nastroju może być nasza ulubiona książka - którą znamy już na pamięc, ale np. wiemy, że się dobrze skończy. Jeśli miałaby się skończyć źle - trzeba przerwać czytanie w odpowiednim momencie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ja, przyznaję się, drobiłem tak z jedna kiążką. chciałem, żeby bohater nadal sobie żył i działał tak, jak działał Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ech Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
oj czy ja wiem czy książka to dobry pomysł :zly: na mnie to działa wręcz przeciwnie :030:
poprostu na rozładowanie atmosferki wolę zrobić coś głupiego :030: ja może na przykładzie podam co - tylko proszę się nie śmiać :030:

...ostatnio jak miałem takiego naprawdę porządnego doła, to powlokłem się do qmpla...i coś nas naszło żeby zrobić sobie imprezkę z ketchupem, a dokładnie pobić się nim :030: ufff ale była zabawa :one: zmarnowaliśmy 3 :030: ale żebyście ziomki widzieli efekt :030: heh jedną cała tutkę to miałem wsmarowaną we włosy :oops:
heh a po wszystkim to blisko 2h zeszło nam sprzątać :030:
jednak najciekawszy był powrót do domq :030: wiecie jak fajnie wygląda człowieczek jadący na rowerq z ketchupem wsmarowanym we włosy?? :030: dosłownie szał :zdziw:
hmm dobre było jeszcze to, że gonia (czyt. mama) nie chciała mnie do domq wpuścić bo aqrat pospszątała heh :zly2:

noo i tum oto sposobem zły humorek prysnął :030: :diabelek:

27.02.2007, 17:37:17

hehe Levi zeby poceszyc jakiegps pesymiste to wojan katchupowa 3 razy w tygodniu ? szook Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
heh i masz racje czasem warto zrobic cos głupiego , poprawia sie humora do tego mozan sie z siebie posmiac

27.02.2007, 17:43:53

Padlinka napisał(a):mozan sie z siebie posmiac
heh owszem :030: nic tak nie rozśmiesza w takiej sytuacji jak pośmiąć się z samego siebie :030: wiem, że to nie jest łatwe i nie wszyscy to potrafią :030: ale czasem naprawdę warto spróbować :030:

ooo przypominam sobie, że jeszcze kiedyś byłem z qzynem w Tesco i ścigaliśmy się wózkami :030: wszystko było oki dopuki nie rozwaliłem się o jakiegoś kolesi z ochrony :030: ale też się jakoś uśmiechnął - widać jakiś luzak był :030:

każda głupota jest dobra żeby wyjść z dołeczka :one: :030:

28.02.2007, 17:45:15

levi', Heh, mnie by tam wojna keczupowa odpowiadała, ale w stroju plażowym i nie w czyims domu, tylko np. w ogrodzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Hmmmmmmmmm... levi', ale o książek bym Ciej ednak zachęcał. może po prostu nie znalazłeś SWOJEj książki... albo jesli znalazłeś, to tylko smutną? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Na doła może pomóc... wycinanie i malowanie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Oczywiście tak, żeby Was rodzina nie widziała Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji kto to widział... taki poważny człowiek i... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy