Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sposoby na doła/chandre/zły nastrój
16.02.2007, 19:20:21

Falkhor napisał(a):... w sumie współlokator - współlokatorka może silnei wpływać na nasz nastrój Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Zgodzę się Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Posiadanie współlokatorów to fajna sprawa, w szczególności jak są nimi przyjaciele Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji z którymi mozna pośmiać się, poimprezować , a jak trzeba to wyżalić sie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
16.02.2007, 19:21:01

Falkhor napisał(a):Tylko nei chodzi mi tu o ciągłe narzucanie się, zagadywanie... czasem takei tranei w ciszy... sama obecność

Dokładnie tak Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji - na mnie współlokatorki z Krk działają wręcz kojąco - wprawdzie jest jeden wyjątek, ale pośród nawet najlepiej zgranych osób znajdzie sie jakaś czarna owca - w tym przypadku o dziwo nie ja Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji - ale ogólnie rzecz biorąc, jesli przebywa się z kimś, kogo sie poznaje z dnia na dzień, rozmawia, duuzo rozmawia, wspólnie się bawi, dzieli się smutkami i radosciami, to jest naprawdę coś wspaniałego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
16.02.2007, 19:26:55

Hehehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Na szczęście tutaj skupiamy się na tych dobrych stornach współlokatorów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Hmmm.... bo to fajnie tak np. kupić w sklepie dwa piwka... przynieśc, otworzyć i sobei pogadać, ponarzekać. Albo nawet na spacer pójść. Wiem, wiem... czasem pomaga samotność, odcięcie od świat ai problemów, ale jednak. Ta druga osoba, ten humanoid... ta forma żywa... która tez ma problemy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Dlatego dopisze tu jeszcze, że mnei na doła pomaga czasem czytanie i słuchanie tego, jak niektórym innym jest... znacznie gorzej... czy to w TV... czy w prasie... itp.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
16.02.2007, 20:17:30

Falkhor napisał(a):mnei na doła pomaga czasem czytanie i słuchanie tego, jak niektórym innym jest... znacznie gorzej... czy to w TV... czy w prasie... itp.

No właśnie, to przeraża, taka nasza człowiecza satysfakcja, ulga, ze nie jestesmy w najgorszej sytuacji i ze są osobniki, któerym jest gorzej i które mają w pełni usprawiedliwione prawo do narzekania. A my lubimy sobie ponarzekać od czasu do czasu no i wychodzi nam to niebywale dobrze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji - Ja ostatnio zaczęłam śpiewać w czasie kąpieli - pomaga i to baaaaardzo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Wprawdzie reszta społecznosci domowej ma mi za złe takie wydzieranie się i wyzywają mnie od bałwanów, baranów, beztalenci muzycznych ale co tu dużo mówić - nie znaja sie na sztuce Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji . Dziś boli mnie gardło, ale zły humor się poprawił Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przynajmniej na chwilke Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
17.02.2007, 10:35:29

ziomalka, Heh, Ziomuś, ja tu myśle o tym, ze po rpostu... po co mam narzekać i mówic, że mam xle... skoro tak na prawdę nie jest to tak ŹLE jak na prawdę może być... niektórym symbolicznie mówiąc złamie się paznokieć i już dopatrują się tutaj końca świata itd.
17.02.2007, 15:41:45

Falkhor napisał(a):po co mam narzekać i mówic, że mam xle... skoro tak na prawdę nie jest to tak ŹLE jak na prawdę może być.

Te słowa to ja sobie chyba wypisze wielkimi drukowanymi literami i zawiesze nad łóżkiem żeby każdego po pierrwsze uwieeelbiam narzekać - prawda Zuziaaa ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a po drugie może kilkakrotnie patrząc się na takie hasła wreszcie dostane jakiś zastrzyk optymizmu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Dziś mam jakiś taki dziwny i kiepski dzień, że na zły nastrój pomoże mi tylko małe połączenie - rap + czekolada + samotność + ( niestety) learnin' :/

Pozdrawiam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
17.02.2007, 15:54:51

Czyli mówiąc krócej:

Nigdy nie jest bardzo źle, bo ZAWSZE może być gorzej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
17.02.2007, 15:58:58

Dokładnie tak gosiahaha Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji - a może zna ktos mniej kaloryczny miz czekolada sposób na poprawe nastroju? Chętnie skorzystam z jakiejś cennej rady, wskazówki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
17.02.2007, 16:01:02

ziomalka, basen Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bieganie, wogole jakis sport,. Wysiłek fizyczny sprawia, że człowiek odpoczywa i zapomina przynajmniej na jakiś czas o zmartwieniach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

17.02.2007, 16:05:43

terelka napisał(a):basen Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bieganie, wogole jakis sport,. Wysiłek fizyczny sprawia, że człowiek odpoczywa i zapomina przynajmniej na jakiś czas o zmartwieniach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bardzo chętnie, tylko gdyby sie jeszcze na takie hobby znalazł czas to byłoby naprawdę wspaniale Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Dzięki za rade Terelka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
21.02.2007, 21:33:06

a co powiecie na odruch zamykania sie w sobie i nie dopuszczania kogokolwiek do pomocy ? :/

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
21.02.2007, 21:38:49

zła rzecz, praktykowałam to wiele lat i naprawde... najpierw satysfakcja że potrafie sobie sama poradzić a potem taki żal, niechęć i uczucie że jestem sama i nie radze sobie, i że to ponad moje siły :/ nie polecam. O wiele lepiej jest sie komuś wygadać. Właśnie sie tego ucze. Po tylu latach zamykania w sobie to trudne ale... chyba mi jakoś idzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

21.02.2007, 21:43:24

okimaxim napisał(a):Po tylu latach zamykania w sobie to trudne ale... c

nooo to ja jstem na etapie walki - bezskutecznej :/ Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

21.02.2007, 21:51:02

no ja spotkałam odpowiednią odobe która nie tylko wysłucha a nawet sama wyciąga ze mnie na siłe. No i jakoś idzie i to coraz lepiej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

21.02.2007, 21:54:20

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji dobrze miec taka osobe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ze mnie niestety nie wszystko da sie wyciagnac bo jestem uparta jak osiol Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji dobrze ze tylko o szczegoly chodzi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy