Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sposoby na doła/chandre/zły nastrój
14.02.2007, 10:29:46

Falkhor napisał(a):A próbowaliście kiedyś robić dziwne miny, robić sobei zdjęcia i później je oglądać? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ja moze nie tyle robiłam zdjecia, ale same głupie miny robię dość często, a po co? Zeby wyładowac jakaś napieta atmosferenp przed kolokwium lub tez po prostu poprawić komuś humor no a przy okazji mnie samej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
14.02.2007, 10:47:32

ziomalka, A to szkoda, ze ich trochę nie utrwaliłąś, ciekaw jestem, jak bardzo są podobne do moich a może powinienem powiedzieć jak dużo są lepsze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Oczywiście na gg, żeby nie straszyć ludzi na Forum Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
15.02.2007, 14:56:39

Falkhor napisał(a):A to szkoda, ze ich trochę nie utrwaliłąś, ciekaw jestem, jak bardzo są podobne do moich

Jak to czy sa podobne - jasne, że są, czarni to czarni Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

A ja na chandry polecam ... listowne chwile szczerości - i to pod każdym wzgledem, dziś sama się przekonałam, ze to pomaga, a przelanie swojej złości, watpliwosci i wszelkich złych kotłujacych sie w umyśle uczuc na papier - to naprawdę działa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ahhhh od razu przypominają mi się tajne liściki na lekcjach w gimnazjum i liecum Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
To były cudoowne czasy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
15.02.2007, 16:43:39

musze powiedziec ze jest to calkiem dobry sposob - nawet jesli pisze sie do osoby siedzacej obok Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
15.02.2007, 17:20:27

a ma ktoś pomysł na rodziców? Co zrobić żeby sie w końcu przestali czepiać o wszystko ;( Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
15.02.2007, 17:23:01

okimaxim wyprowadz sie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ja tez mysle jak tu zrobic zeby sie nie czepiali Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

15.02.2007, 17:24:35

Heh... ja biorę moją świnkę morską, biorę ją na kolana, przytulam ją i gadam do niej jak do przyjaciela. Zwierzęta mają takie coś w sobie że ściągają negatywną energię Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Z domowych pupilów od tego najlepsze są chyba koty. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przecież noc właśnie sprawia że wiesz co to dzień,
A ciszy zawdzięczasz że piękniej brzmi pieśń,
Więc czekaj cierpliwie a ziści sie sen...
Życie trwa...
15.02.2007, 17:25:05

ale gdzie sie wyprowadzić? Jakbym miała jakieś lokum i kase (lub prace) to pewnie bym sie wyprowadziła... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

15.02.2007, 17:40:50

No a do czego są okimaxim faceci!? No...... (?) Żeby się nami zajmować no nieeee?? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

< żart, niestety... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
>

Życie trwa...
15.02.2007, 19:56:12

hmmm gosiahaha dobrze mówisz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wyprowadzcie się do faceta Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji napewno przyjmie was z otwartymi rękoma Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
a jak nie macie takowego...hmmm to cóż :| ja mam wolny pokoik (hie hie hie) Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
15.02.2007, 20:59:34

hehehe Gosia a czy wytrzymałabyś z takim lokatorem jak ja? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

15.02.2007, 23:08:19

pytanie... a kto wytrzymalby z takim lokatorem jak ja ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

16.02.2007, 00:40:07

okimaxim napisał(a):a czy wytrzymałabyś z takim lokatorem jak ja
ja mysle ze bym z kazdym wytrzymał,mieszkałem pewnie okres czasu z gosciem który jak bu tu powiedziec strasznie mnie denerwował nawet bardzo ale to bardzo i jakos przezył to on i ja tak wiec mysle ze nikt mi nie jest straszny,a wracajac do tematu to dobrym sposobem który czasem stosuje jest wybrac sie na spacerek lub rowerkiem na jakas wyprawe,najlepiej w ytakie miejsce gdzi enie ma ludzi gdzies na łono przyrody,wtedy mozna sobie na spokijnie wyszystko przemyslec co i jak i swiezym powietrzem poddychac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
16.02.2007, 19:01:35

Qmar napisał(a):pytanie... a kto wytrzymalby z takim lokatorem jak ja ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Heh, nie wiem, nigdy nie próbowałam. Ale wierzcie, że ze mną da się dogadać.

Okimaxim!! Z kim jak z kim ale z Tobą?! No jasne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Życie trwa...
16.02.2007, 19:15:24

Hmmmmm... w sumie współlokator - współlokatorka może silnei wpływać na nasz nastrój Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Czasem negatywnie, ale w tym temacie - jednak chodzi o pozytywne nastrojenie...

Raz podczas wycieczki mój kolega z pokoju zrobił sobei totem wiszący nad łóżkiem. jemu niby pomagał, a mnie irytował Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Wieć tutaj dałbym minus.

Mimo wszystko jednak obecność drugiego człowieka w pobliżu działa jakoś hmmm... regenerująco... Tylko nei chodzi mi tu o ciągłe narzucanie się, zagadywanie... czasem takei tranei w ciszy... sama obecność Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Niekoniecznie kogoś ukochanego, ale najlpeiej przyjaciela. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy