Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sposoby na doła/chandre/zły nastrój
08.02.2007, 17:39:08

Falkhor napisał(a):Jkabym się tak przebiegł ze 3 km, to juz o niczym bym nie pamiętał

hehehe ja bym tyle nawet nie przebiegła Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wole spacerować Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji fakt że dłużej schodzi ale jakos tak wole Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
12.02.2007, 10:06:16

A co sądzicie o dogoterapii - też pomaga - przekonałam się o tym wczoraj u znajomych Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I polecam gorąco Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Znajdź wszystkie posty użytkownika
12.02.2007, 10:19:59

ziomalka napisał(a):A co sądzicie o dogoterapii
heh ja nawet nie wiem cóż to jest Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ja na chandre polecam wypad z przyjaciółmi do klubiq :one:
ja tak robie i zawsze mija :fuckyou2:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
12.02.2007, 10:26:02

levi napisał(a):heh ja nawet nie wiem cóż to jest

ziom juz tłumaczy - dogoterapia to terapia przy niewielkiej pomocy psów - tych pięknych stworzeń Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji . Przebywanie z psami, zabawy z nimi, opiekowanie się - to naprawdę pomaga na zły nastrój Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

levi napisał(a):ja na chandre polecam wypad z przyjaciółmi do klubiq
ja tak robie i zawsze mija

W pełni popieram i podpisuje się pod tym co levi' napisał ręcami i nogami Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ahhhhhh kluuubik - to dopiero rozluźnia i relaxuje .... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
12.02.2007, 10:59:33

Heh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ja mam dwa pieski w domu i musze przyznać, że aż mi przykro, ze nie wpisałem ich do sposobów poprawiania ludzkiego nastroju. Fakt, to zlaeży trochę od samego psiaka, ale... te moje to są takie fajne, oddane, serdeczne i wesołe, ze jak se tak człowiek przysiądzie z nimi na podłodzen, to za chwilę już można się uśmiechnąć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
12.02.2007, 11:04:17

Falkhor napisał(a):te moje to są takie fajne, oddane, serdeczne i wesołe, ze jak se tak człowiek przysiądzie z nimi na podłodzen, to za chwilę już można się uśmiechnąć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Dokłaaaaadnie tak, słodziutkie masz te zwierzaczki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I niech Ci bedzie wsytd że to ja, włascicielka niezwykle spasionego Garfielda wspominam o tego typu terapii Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
12.02.2007, 13:27:58

ziomalka napisał(a):niezwykle spasionego Garfielda

widze ze tego typu koty sa ostatnio dosc czeste Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji znaczy obfutrzone i okragle jak kulka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

male kociaki potrafia poprawic nastroj Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji sa slodkie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

niestety ja mam tylko wielkiego, najedzonego, futrzanego kocura :/ Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
12.02.2007, 18:33:56

Zuziaaa napisał(a):male kociaki potrafia poprawic nastroj Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji : ) sa slodkie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji : )

I wtedy nazywa się to kototerapia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
12.02.2007, 19:22:23

Aaaa najlepszym sposobem na poprawienie nastroju jest telefon od instruktora prawa jazdy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Lub spotkanie z klasą pierwszy raz od połtora tygodnia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hahawa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ehhh... No z moja klasowa paczka miło jest też iść do klubu jakiegoś na bro Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji popieram to co mówi levi' Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :564: Mój kot mi poprawia nastruj dopuki nie zaczyna 'sie bawić' i obgryzać mi ręki. :570:

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
12.02.2007, 19:24:49

Mi poprawia humor Kitek śmitek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji zawsze i wszedzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
12.02.2007, 20:06:05

eee tam!! co może być przyjemnego w przytulaniu i obślinianiu parszywego kota?! heh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
SunShine widze, że mamy podobną wizję anty-chandrową (nie wiedziałem jak to odmienić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
) i tak 3maj Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
nie ma to jak piweczko i dobra imprezka z qmplami/qmpelami z klasowej ekipki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
zawsze pomaga... :564:

12.02.2007, 21:41:53

no to kiedy sie na taką wybieramy? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

13.02.2007, 12:10:41

A ja odkryłam nowy sposób na poprawę nastroju-robie sobie kawke i na wierzch daje mnóstwo bitej śmietany(byle tylko nie zacząć liczyć ile to ma kaloriiPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ) mi pomagaPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

nadzieja umiera ostatnia....
13.02.2007, 20:54:11

OKM najszybciej to na 100dni... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ale potem to będziemy co momencik coś organiwować Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
przecież trzeba ekipe 3mać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
nom i musimy sobie pomagać w problemach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
a to najlepszy sposób Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

14.02.2007, 08:57:19

A próbowaliście kiedyś robić dziwne miny, robić sobei zdjęcia i później je oglądać? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ja spróbowałem i kurcze, humor trochę mi sie poprawił... a to m.in. dlatego, ze w iopinii zaufanych osób jednak nie wyglądałem ponuro... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy