Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sposoby na doła/chandre/zły nastrój
31.01.2007, 16:17:27

Deszcz. Dobra rzecz na doła, przynajmniej u mnie. Lepiej się czuję, gdy pada i jest tak wszędzie deszczowo... Lubię sobei wtedy przysiaść przy drzewie, i po prostu patrzeć, jak pada. Nie dość, ze mnie to uspokaja, to jeszcze hmmm... w sumie poprawia mi nastrój.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
31.01.2007, 17:01:56

deszcz? jak leje to bym najchetniej nosa z domu nie wystawial. ale jak mam dola to mnie to bez znaczenia, czy swieci slonce czy leje deszcz, bo dol jest we mnie, a nie poza mna. na dola aplikuje sobie czesto jakiegos horrora, albo jakis wojenny. Wtedy ak patrz i wiem, ze jednak swiat nie jest tak bardzo do bani, bo w filmie byl gorszy.

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
02.02.2007, 21:57:17

Cerberion napisał(a):deszcz? jak leje to bym najchetniej nosa z domu nie wystawial. ale jak mam dola to mnie to bez znaczenia, czy swieci slonce czy leje deszcz, bo dol jest we mnie, a nie poza mna. na dola aplikuje sobie czesto jakiegos horrora, albo jakis wojenny
Eeeeeeee ja tam lubię deszcz .... nastraja mnie refleksyjnie, jeśli - choc o to rzadko jets okazja, nie mam nauki, wbijam się pod koc, zapodaje muzyczkę, robię pyyszną herbatkę .... i śpie ..... ojj coś czuje ze dziś wyśpie sie za wsze czasy ahhhh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
02.02.2007, 22:29:47

seta i galareta jak pada Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
03.02.2007, 08:44:08

Joy_ride, Seta czego i jaka galareta? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Bo wiesz, skłądniki podobnie się nazwyają, ale mogą mieć całkowicie różny skłąd. Seta likieru i galaretka wisniowa, czy seta sliwowicy i galareta wieprzowa? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
03.02.2007, 19:13:49

ja jak mam doła to lubie sie spotkać z kimś konkretnym Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji z kimś kto zawsze poprawia mi humor Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i kto potrafi mnie rozbawić i nastawić pozytywnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji przy kim zapominam że mam problem... naszczęście mam taką osobe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Falkhor ja bym już chyba wolała te drugą wersje sety i galarety co napisałeś chociaż nie przepadam za taką galaretą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

03.02.2007, 20:10:09

Na dolka pomaga kubek goracej czekolady Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji poprawia nastroooooooj.

Wesele z POWEREM tylko u nas Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

http://www.power.org.pl
Zapraszamy
03.02.2007, 20:32:16

Mi nic ostatnio nie pomaga... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

03.02.2007, 20:35:29

terelka napisał(a):Mi nic ostatnio nie pomaga... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

czemu ? moze po sesji bedzie Ci lepiej ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
na mnie sesja i egzaminy dzialaja dolujaco :/

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
03.02.2007, 21:46:37

A mi sama myśl, że jestem w moim kochaanym city, baaardzo ale to baaardzo pomaaga :Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
03.02.2007, 22:07:33

Zuziaaa napisał(a):czemu ? moze po sesji bedzie Ci lepiej ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji na mnie sesja i egzaminy dzialaja dolujaco :/

Ojj tak :/ nawet bardzo :/ stres, ciągła nauka robi swoje :/ Ale jeszcze tydzien! i świat odwróci się o 360 stopni! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

04.02.2007, 11:46:56

terelka, Wolę obrót o 180 stopni Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ja na razie zagrzązłem w różnych rzeczach, wcisneły mnie one mocno w grunt, ale wychodzę w kierunku słońca Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ufffff Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Hmmm... aktualny sposób na doła - grzaniec Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
04.02.2007, 14:22:46

o tak Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji popieram Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji grzaniec poprawia sporo humorek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hmmmm właśnie mnie naszła naniego ochota Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

05.02.2007, 09:59:48

jak ja sobie strzele grzanca, to caly swiat wydaje sie piekniejszy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji w pracy rzadko bo rzadko, ale czasem za odstresowywacz sluzy mi - po prostu - smarowanie karukatury szefa.

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
05.02.2007, 22:16:32

Cytat:grzaniec poprawia sporo humorek

nie wszyscy pija Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wiec nie wszystkim to pomoze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy