Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sposoby na doła/chandre/zły nastrój
10.01.2007, 16:40:29

Hmmmm my z Zuziaaa mamy pewien sposób na rozwiązanie naszych problemów i złego nastroju - licytujemy się, która ma gorzej, fakt, że zawsze wychodzi, że to ja jestem tą bardziej nienomalną, pokręconą i skrzywioną moralnie, psychicznie i umysłowo, ale ...... przynajmniej Zuziaaa może odetchnąć z ulgą, że są ludzie bardziej stuknięci niż ona Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Gorąco polecam taki sposób walki z podłym nastrojem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

PS - ależ dziś piękna pogoda w Krk, aż chce się ............... uczyć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
10.01.2007, 17:40:41

oo wierzcie mi znam wielu takich ludzi , ale mnie tak jak OKI to nie rusza Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

szczerze mowiac posmigac sobie w powietrzu hmmm musi byc cudwonie odstresowujace Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
10.01.2007, 19:19:06

ziomalka napisał(a):fakt, że zawsze wychodzi, że to ja jestem tą bardziej nienomalną,
Ziomalko skarbie nie zawsze nie zawsze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ostatnio przyznalas mi respekt jak zaczelam schizowac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

ale ogolnie to sprowadza sie do rozmowy - nawet do obrocenia w zart problemow Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
wtedy patrzy sie na nie innaczej i nawet nabiera sie ochoty na walke z nimi :560: Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
29.01.2007, 12:32:31

ja jak mam zły humorek to sobie właczam jakie kabarety i sobie oglaam do skutku az sie wkoncu zaczne smiac,jakos to mi pomaga przeczekac ten zły okres i można sie osmiać troche
29.01.2007, 12:59:48

A ja leze i zasypiam i budze sie i juz mam lepszy humor .............
29.01.2007, 14:11:31

Cytat:A ja leze i zasypiam i budze sie i juz mam lepszy humor .............
Gdybym ja miała tyle czasu, też zastosowałabym tego rodzaju terapię.
michas napisał(a):ja jak mam zły humorek to sobie właczam jakie kabarety i sobie oglaam do skutku az sie wkoncu zaczne smiac,jakos to mi pomaga przeczekac ten zły okres i można sie osmiać troche
Jak juz przyjade do domu i będę miała dośc wszystkiego po sesji .... włącze sobie zapewne jakiś kabaret - jak znam życie Kabaret Moralnego Niepokoju albo Ani Mru Mru ....i mooooże humor mi sie poprawi i nabiore na nowo ochoty do życia ehhhhhh :/

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
29.01.2007, 14:48:02

ziomalka napisał(a):mooooże humor mi sie poprawi i nabiore na nowo ochoty do życia ehhhhhh :/

Ziomus mam nadziej ze w piatek uda mi sie nawrocic Cie na droge dobrego nastroju Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

29.01.2007, 17:42:49

Zuziaaa napisał(a):Ziomus mam nadziej ze w piatek uda mi sie nawrocic Cie na droge dobrego nastroju Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ja też mam taką nadzieje,szczerze powiedziawszy - o niczym innym juz nie mysle, jak o tym, na który pociąg do city zdąże ... dooobre pytanie ... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
29.01.2007, 19:18:35

A ja kupuje sobie wtedy lody czekoladowe i jem jak długo moge,a potem pod kołderke i lulu,chyba zaraz tak zrobie tylko czemu ten sklep tak daleko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

nadzieja umiera ostatnia....
29.01.2007, 19:20:02

merigold napisał(a):upuje sobie wtedy lody czekoladowe i jem
merigold napisał(a):chyba zaraz tak zrobie

nie za zimno na lody ? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

29.01.2007, 20:00:58

merigold, hehehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Popieram Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Siedząc w domku to pogoda jest IDEALNA NA LODY! Tak samo jak na dwore sobie będąc - tez można je dowoli jeść, bo organizm przywykł do niskiej temperatury, więc przeziębienie grozi nam mniej niż wlecie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

No a poza tym na mrozie... lody za szybko się nie topią Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
29.01.2007, 22:45:24

Hehe ja już po spożyciu lodów, teraz to tylko chyba pod kołderke i słodkie luluPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A lody w zimie smakuje wedłu mnie nawet lepiej niż w lecie,a zresztą czekoladowe uwielbiam bez względu na pore roku.

29.01.2007, 22:47:36

merigold napisał(a):a zresztą czekoladowe uwielbiam bez względu na pore roku
To tak jak ja Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Lody są wspaniaaaałe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Szczególnie w połączeniu z paluszkami albo krakersami mmmmmm Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Zazdroszcze Merigold,że idziesz już spać ... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
29.01.2007, 23:45:20

Dziś zakończyłam sesje,teraz tylko czekanie na wyniki,więc moge sobie w końcu pozwolić na luksus pójść do łóżeczka przed północą,Tobie też życzę by czas ferii nadszedł jak najszybciejPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

31.01.2007, 13:08:56

merigold napisał(a):Tobie też życzę by czas ferii nadszedł jak najszybciejPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Dzięki Merigold Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji - moje ferie - juz to widze - będą krótkie, baaaaaaaardzo krótkie ...
Dziśzaraz po embriologii - poszłam szybciorem do najbliższego spożywczaka i kupiłam Liona energy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
mmmm Pychootka, polecam na złe dni ... no i gorzka czekolada - to u mnie standart Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
Odpowiedz 

Skocz do: