Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sposoby na doła/chandre/zły nastrój
28.12.2006, 22:18:20

okimaxim, Mam nadzieję, ze nigdy więcej nie będizesz miała okazji aż do takiego smutku i do takiego sposobu jego nowelowania... Szkoda tylko Twojego zdrowia, którego nadwyrężanie nie było pewnie współmierne do 'smutku' drugiej strony?
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
28.12.2006, 22:39:31

a tam... grunt że nie mam już smutków i że (co najważniejsze) nie mam zamiaru ich opijać aż tak Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ot co Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
29.12.2006, 01:55:16

okimaxim napisał(a):runt że nie mam już smutków i że (co najważniejsze) nie mam zamiaru ich opijać aż tak Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ot co Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Zazdroszczę Okimaxim, też bym chciała tak mieć, ale ja nawet jak nie ma powodu do topienia smutków, sama drogą dedukcji sobie coś wykminię Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
no i powód zawsze się znajdzie - do picia zawsze, nie to, żebym była alkoholiczką, ale ..... taka prawda Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Znajdź wszystkie posty użytkownika
08.01.2007, 00:19:50

Mój nowy sposób na wielkiego doła Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji przygaszam światło, biore mojego wielkiego misa przytulam sie do niego, zamykam oczy i powolutku kręcę sie w kółeczko do rytmu piosenki raz dwa trzy - pod niebem... Po chwili wydaje mi się że znajduje sie "pod niebem pełnym cudów" i znikają moje problemy... Taka spokojna... Nie wprawia odrazu w faze szcześcia ale nieco poprawia nastrój i daje nadzieje...
"ten błękit snów i pragnień
niejeden z nas odnajdzie
a niechby zaszedł za daleko
pewnie zostanie tam..."
"światło z kolejnym świtem
ciągle nazywam życiem
które spokojnie toczy
swą nieuchronność nocy..."
"bo w niebie z którego dotąd
nie wrócił nikt bo po co
wieczna sączy się struga
przyjemnej wiary w cuda"

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
08.01.2007, 00:35:24

Ja po prostu biorę sprzęt i idę latać Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ot takie proste i bardzo skuteczne

fotografia lotnicza , moje fotografie z lotu ptaka
08.01.2007, 00:36:12

ja nie mam sprzętu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
08.01.2007, 17:41:46

Sposób na zły humor? Puszczam sobie Led Zeppelin - The Song Remains The Same. Ta melodia porywa od razu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
09.01.2007, 17:48:05

SunShine napisał(a):ja nie mam sprzętu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Pożyczyć CI? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

fotografia lotnicza , moje fotografie z lotu ptaka
09.01.2007, 19:16:30

heh... a mnie ostatnio pomga oglądanie... rzeczy na allegro, które moge kupić, ale których mi nie trzeba... Tak o, po prostu... Sam nie wiem, dlaczego mnie to odpręża...
09.01.2007, 23:14:32

spit napisał(a):Pożyczyć CI? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Pożycz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

10.01.2007, 10:28:31

ja też chce ja też Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji odstresuje sie ścinając ludziom anteny z dachów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

10.01.2007, 10:30:58

okimaxim napisał(a):odstresuje sie ścinając ludziom anteny z dachów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

pozbawisz ludzi cowieczornej "mody na sukces" lub "m jak m" ? :560: Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
10.01.2007, 10:37:34

ja nie oglądam TV to mnie taki argument nie rusza Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

10.01.2007, 13:41:39

Hmmm... czyżby zatem sposobem na doła i złe samopoczucie było... pogarszanie samopoczucia... INNYCH? No wiecie co... nieładnie.

Swoją drogą to straszecznie dziwne... że ludzie potrafią mieć rozrywkę z psucia krwi innym. Brrr...
10.01.2007, 13:51:42

Falkhor napisał(a):Hmmm... czyżby zatem sposobem na doła i złe samopoczucie było... pogarszanie samopoczucia... INNYCH? No wiecie co... nieładnie.

skoro niektorym to pomaga ...... :/

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy