Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (6): « Pierwsza [1] 2 3 4 5 Następna > Ostatnia »
Spodnie czy spódnica?
Autor Wiadomość
Gothka =)
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Status: Offline
Reputacja: 0
nfm: 1,571
Spodnie czy spódnica?

Robi się coraz cieplej. Wolicie nosić spodnie, spódnicę, spodenki, sukienki, rybaczki? Co chętniej nosicie? Smile

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
29.03.2007 07:46:00
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Zuziaaa

*

Grupa: Zarejestrowani
nfm: 1,391

najchetniej spodnie Smile na drugim miejscu jest spodnica-worek Tongue i rybaczki Biggrin a na 3 reszta ciuchow bardziej kobiecych Tongue

Czasem trzeba kogoś ugryźć, żeby poczuć się lepiej .......
29.03.2007 08:46:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
mala.em

*

nfm: 306

jestem zmarźluchem skutecznie maskującym swoją kobiecość Biggrin
spódnice i sukienki wchodzą w grę tylko w upalny letni czas, w pozostałych porach roku królują spodnie Biggrin
zresztą kobiece fatałaszki ogólnie nie są moją namiętnością, ale za to BUTY.. o, buty kupuję bez umiaru Biggrin

29.03.2007 11:26:08
SunShine

*

nfm: 1,319

Zdecydowanie spodnie... I tylko spodnie...

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
29.03.2007 11:52:34
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Padlinka

*

Reputacja: 1
nfm: 1,415

mala.em o to to jak i ja :] spodnice tylkko od swieta na wazniejsza okazja . Nie przepadam za spodniczkami sa malo praktyczne

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
29.03.2007 15:07:37
Gothka =)
Moderator
*

A ja lubię długie spódnice ;D chyba za to, że są tak samo niepraktyczne jak ja :hihi:
Jestem w końcu Gothką, długie spódnice to mój styl. xD Faktem jest jednak, że na co dzień chodzę w spodniach i to niekoniecznie czarnych. Mam kontakt z różnymi ludźmi i czerń mogłaby na nich wpływać destrukcyjnie lub źle się kojarzyć np. ze śmiercią kogoś bliskiego i żałobą. "Przede wszystkim nie szkodzić" dlatego na praktyki muszę chodzić ubrana na biało :wtf: Wracając do tematu, jak tylko mam okazję do włożenia spódnicy to chętnie ją wkładam. Inna sprawa, że tych okazji nie ma znowu tak wiele :lol-sweat: Za to spodenek krótkich i długich, jakichkolwiek, nie lubię wcale. A ubranie krótkiej sukienki na dżinsowe spodnie to całkiem fajne połączenie praktyki i upodobania do sukienek ;D

Anioł nigdy nie upada.
[Dostojewski]
30.03.2007 17:46:01
iwcia
Moderator
*

Reputacja: 3
nfm: 1,745

Kiedys nie lubilam spodnic za bardzo, ale od jakiegos czasu musze przyznac ze ubranie sie w kiecke sprawia mi nawet przyjemnosc Smile
W zimie rzadziej, bo troche mozna zmarznac, ale od czasu do czasu do kosciola spodniczka i kozaczki mile widziane Smile
Lubie tzw "pofruwajki" spodnice ktore sa lekkie, zwiewne i przyjemne, zdecydowanie za kolano. Wiosna idealnie pasuje dot ego typu kiecek, dlugie hmmm tylko na jakis powazny koncert w filharmoni (bo tak trzeba) albo na bal do gorsetu Smile mam taka jedna balowa dluga czarna spodnice Tongue

Nie bede klamac bo ogolnie chodze w spodniach, jest mi wygodnie no i czuje sie swobodnie Smile mysle ze dziewczyna w spodniach dopasowanych i jakichs fajnych tez moze dobrze wygladac i bardzo kobieco Smile wazne zeby czuc sie nieskrepowana i swobodna, obojetnie czy spodnie czy spodniczka, co kto woli Animatedwink
ale raz na jakis czas wskazane zalozyc cos innego Biggrin

Wesele z POWEREM tylko u nas Smile
http://www.power.org.pl
Zapraszamy
30.03.2007 18:26:21
siss

*

nfm: 491

Spodnie. Rzadko mi się zdarza w spódnicy chodzić. Ale poprzedniego lata trochę polatałam sobie w krótkich spódniczkach :]
Od czasu do czasu można poparadować w kiecce, ale spodnie praktyczniejsze.

31.03.2007 18:23:49
okimaxim

*

nfm: 2,325

ja strasznie lubie spódnice tak oglądać jak i w nich chodzić Animatedwink niestety średnio praktyczne, tak jak pisała siss. No ale bardzo kobiece Smile Animatedwink :]

03.04.2007 11:29:38
KaSiuTaA

*

nfm: 51

Osobiscie to lubię chodzić w spódniczkach ( ale tylko krótkich Tongue ) bo dobrze się w nich czuję :lol-sweat: Jednak spodnie są o wiele praktyczniejsze . Przynajmniej oszczędzają wzroku innych osób Tongue

18.05.2007 16:50:58
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6
nfm: 4,401

A ja z kolei - nie chodzę w spódnicach, bo po pierwsze - nie lubię, po drugie, to za bardzo kobiey ubiór, po trzecie sa mało praktyczne a po czwarte - jakoś nie przepadam za nazbytnim strojeniem się Tongue

Kocham i cenię spodnie - wygodne, na każdą okazję, nie ma problemu z dobraniem odpoeirdniej reszty stroju :letssin:
Jeśli o spodnie chodzi, muszą być wyjątkowe, muszą dobrze się komponować z resztą odzieży i przede wszystkim muszą, podobnie jak spódnica, być odpowiednio dobrane do figury ^_^

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
19.05.2007 01:44:00
mala.em

*

nfm: 306

no właśnie, dobranie stroju do figury to klucz do dobrego samopoczucia w tymże konkretnym stroju! parę postów wyżej deklarowałam się jako zwolenniczka spodni, ale po tym jak zrzuciłam parę kilo to jakoś nabrałam ochoty na zakup sukienek, bo od razu inaczej na mnie leżą :lmao:
oby tylko lato było upalne tego roku XP

19.05.2007 11:05:29
Gothka =)
Moderator
*

mala.em, ma być upalnie Animatedwink
Póki co wciąż nie mam okazji założyć swojej ulubionej wieczorowej długiej spódnicy ^_^
Poza tym na lato dobre są spódnice, bo jest większa swoboda Smile i nie jest w nich tak gorąco jak w spodniach. Tongue

Anioł nigdy nie upada.
[Dostojewski]
19.05.2007 11:16:44
Danka28

*

nfm: 133

mala.em, jak udało ci się zrzucić kilogramy? Bo ja tyje na potęgę.... i chciałabym to przerwać!a co do ubrań, to uwielbiam rybaczki, bardzo często chodzę w spódnicach-zwłaszcza do pracy, bo na spacery z syniem muszę w spodniach, bo na obcasach(koniecznych do spódnicy) ciężko sie za nim biega... Animatedwink

19.05.2007 12:03:16
Padlinka

*

nfm: 1,415

oj Danka28 chyba rzeczywiscie mały problem ;]

ja mimo wszttko spodnic uzyam na specjalne okazje , jakos nie moge sie do niech przekonac

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
19.05.2007 13:12:57
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *