Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spodnie czy spódnica?
24.08.2007, 15:39:06

ziomalka napisał(a):Na dzisiejsze spotkanie w Seam - jak najbardziej pasuje Ruda

To jest fakt i raczej skorzystam z okazji,żeby pokazać moje cudowne nogi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi: :lol-sweat:

Padlinka napisał(a):nawet gdybym chciala to nie znajde spodnicy w domu

Jedna mała czasrna spódniczka zawze powinna się znaleźć w szafie każdej kobiety Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Jak nie masz to poraz zakupić, bo w spodniach na maturę to po raz troche nie wygodnie :lol-sweat: a po dwa jak będzie ciepło to mimo wszytsko trochę za gorąco Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
25.08.2007, 14:48:04

Spódnice są super Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Dużo lepsze od spodni, przynajmniej na upały Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i w lecie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nie lubie mini Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Wolę takie do kolana Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
25.08.2007, 15:07:33

W sumie nie ważne jaką spódnica ma długość, ważne żebyśmy się w niej dobrze czułyPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A po za tym ja spódnice noszę nie tylko w lecie ale również w pozostałe pory roku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Jakoś tak lubię Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
25.08.2007, 15:24:44

rudzia,
Cytat:W sumie nie ważne jaką spódnica ma długość, ważne żebyśmy się w niej dobrze czuły

Dla mnie długość spódnicy jest ważna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nie lubie mini, i nie lubię po kostki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Taka do kolan jest w sam raz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji W takiej właśnie się dobrze czuje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

25.08.2007, 16:42:53

ja kurcze ostatnio tez przekonalam sie do spodnic ;D nawet nie wiem jak to sie stalo Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi..." !! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
26.08.2007, 17:30:56

Wczoraj, dziś - tylko króciutkie spodenki. Inaczej się nie da Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
26.08.2007, 21:09:30

Gothka =),
Cytat:Wczoraj, dziś - tylko króciutkie spodenki. Inaczej się nie da Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Da Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
W spódnicy lepiej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

30.08.2007, 07:53:03

terelka, spódnica to dobry pomysł, ale w spodenkach lepiej się jeździ na rowerze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ochłodziło się i trzeba pomyśleć o czymś cieplejszym, dłuższym. Teraz częściej będę chodzić w spodniach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
30.08.2007, 10:29:38

Gothka =),
Cytat:terelka, spódnica to dobry pomysł, ale w spodenkach lepiej się jeździ na rowerze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

No tak Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Spódnicy na rower bym nie założyła Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Sezon spódnicowy już chyba powoli się kończy :/ zimno.

31.08.2007, 22:55:45

terelka napisał(a):Sezon spódnicowy już chyba powoli się kończy zimno.

Oj kończy się kończy. Teraz są dobre rybaczki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Najlepsze spodnie na te porę, nie za długie nie nie za krótkie i spódnice w kolano Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
31.08.2007, 23:15:04

terelka napisał(a):Sezon spódnicowy już chyba powoli się kończy :/

A zaczyna się sezon spódnicowo-rajstopowy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Niestety nie cierpię rajstop więc spódnica o tej porze roku odpada, no chyba że na jakiś bal typu Bal Magistranta :lol-sweat:
A jeśli chodzi o długość spódnicy to ja muszę mieć taką ciut za kolano, ewentualnie do kolan, bo się dobrze czuję. A w lecie to ja kocham spódnice i pomyśleć że jak byłam nastolatką to tylko rybaczki i spodenki miałam ;D

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
02.09.2007, 08:42:30

Kobieto nadal jesteś nastolatą z tym, że ociupine strszą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji W sumie rajstopoy czemu nie ale musze sobie jakieś fajne kupic,. Jak narazie dla mnie w grę wchodzą rybaczki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
17.09.2007, 09:04:18

Spódnice plus rajstopy plus kozaczki - to jest ubiór w sam raz na jesienne piekne dni Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji No i sweterek koniecznie albo w odcieniu fioletu albo popieli, te właśnie kolory zawładnęły tegorocznymi trendami jesien-zima. :lol-sweat:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
25.09.2007, 15:26:43

ziomalka napisał(a):Spódnice plus rajstopy plus kozaczki - to jest ubiór w sam raz na jesienne piekne dni No i sweterek koniecznie albo w odcieniu fioletu albo popieli

To ja już wiem czego tej jesieni nie zakładać, żeby nie zginąć w tłumie dziewcząt w filetowych sweterkach i kozaczkach.

Spódnicę może i założę ale w nieco innym zestawieniu.

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
27.09.2007, 16:25:54

ziomalka napisał(a):te właśnie kolory zawładnęły tegorocznymi trendami jesien-zima.

Czy mi się wydaje, czy byłaś w Galerii Krakowiekiej na pokazie mody Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji J tam trafiłam przez przypadek czekając na pociąg, ale muszę powiedzieć, że tegoroszne trendy na jesień-zimę są całkiem fane i ładnie to wygląda. Szkoda tylko, że w portferu jest tak mało kaski Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :lol-sweat:

Kiwi napisał(a):To ja już wiem czego tej jesieni nie zakładać, żeby nie zginąć w tłumie dziewcząt w filetowych sweterkach i kozaczkach.

Nie tylko fiolety i popiele. Klasycznie czerń i brązy. One nigdy nie wychodzą z mody Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
po za tym jak lubisz to czerwienie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji na szczęście w tym roku jest bardzo szeroka gama kolorów i odcienie więc myślę, że nawet jak byś chciała to się nie zgubisz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy