Odpowiedz  Napisz temat 
SpiderMan 3
Autor Wiadomość
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 4
nfm: 15,851
SpiderMan 3

[center] [/center]

Premiera - 4. maja 2007.

Venom to jedna z najciekawszych psotaci, z jakimi przychodzi powalczyć Pająkowi. W komiksach zawsze jawił się jako istota potęzna i bardzo mroczna. Wykraczał, wg mnie, poza standardowy kanion przeciwników Spidera. Mnie osobiście jeszcze tylko Moebius coś tak wychodził przed szereg...

Trzecia cześć lepkopalcego Tongue będzie poświęcona wewnętrznej walce głównego bohatera z... głównym bohaterem? Venom bowiem to 'pasożyt' - który chętnie wpija się w filmowego herosa, wyzwalając ogromne konflikty emocjonalne. na szczęście dla nas, widzów - nie będziemy obserwować tylko zapisów procesów mózgowych Spidera Tongue Będzie duuuuzo efektów. Bo i Venom jest bardzo efektowny i wg mnie - jego wdzianko prezentuje się znacznie lepiej niż normalnego Spidera Tongue Ale to tylko kwestia gustu, wiadomo, niech wygra dobro Smile

A dobra może nie być za wiele - będzie Hobgoblin Biggrinevil: i tajemniczy SandMan :camouflage: . Do tego jeszcze... dwa wątki miłosne - kto wie, może... Peter Parker zdradzi Mary Jane? :O :O :O

19.03.2007 09:48:43
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

*  Slowacja Online *   *  Forum Miasta Nisko *   *  Forum Gminy Dubiecko *   *  Bulgaria Online *   *  WebMachine.pl - kliknij i wymien sie linkiem *