Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Snooker , gra ktos ??
15.03.2007, 08:26:42

Wiem że stoly są na nowej hali..

Najbardziej podoba mi się w snookerze to jak goście wbijaja wszystkie bile za jedym razem. Raz czarwona raz czarna. To jest dla mnie mistrzostwo świata Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji . W życiu tylko kilka razy grałem w bilarda, w snookere jeszcze nigdy
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
15.03.2007, 09:19:23

liop, Wszystkie za jednym razem? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji hehe, wogóle w tej grze oszałamiają mnie umiejętności niektórych graczy, jak przy pomocy tego banalnego kija wyczyniają takie cuda, czasem przeczące prawom fizyki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
15.03.2007, 16:48:43

Falkhor, zgadza się, trzeba bardzo dużo się szkolić żeby coś takiego osiągnąć. Zależy to też od posiadania talentu. A jeśli chodzi o naginanie praw fizyki w snookerze kliknij TU Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
15.03.2007, 18:05:16

liop, O rany Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ciekaw jestem, ile ten Hashim zdarł blatów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji na pewno DUŻO Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
17.03.2007, 00:11:08

Snooker, w ogóle bilard to trudna gra Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ciężko jest trafić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Sama się o tym przekonałam, ale mysle, że jakby tak człowiek poćwiczył więcej to może by i zaczął grać przynajmniej na przyzwoitym poziomie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
17.03.2007, 00:56:38

Gra w bilarda nie jest trudna - ale wymaga skupienia, planowania, czasem szczęścia. Osobiście jest dla mnie bardzo zajmująca - przecież zawsze wszystko można zrobić lepiej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Jest to fajna gra - co różni ją od wersji "telewizyjnej"? - to, że w TV - traktowana jest jako sport indywidualny, a w "realu" - wręcz przeciwnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
17.03.2007, 10:29:26

Teddy_85, Mówisz - to sport grupowy, tfu, drużynowy? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Noooooo bo jak tak pomyślec, to można stół wynająć na godzinkę i w kilka osób porobić teamy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Wtedy fajnie można sie chyba pobawić, jak każdy ma po jednym uderzeniu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Poza tym z tego co wiem, Teddy, chyba dość często jesteś na Hali i pykasz w bile? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

terelka, Tak jest chyba z każda grą i każdym sportem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Trening czyni mistrza Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
17.03.2007, 12:10:44

Falkhor napisał(a):(...)to sport grupowy, tfu, drużynowy? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Noooooo bo jak tak pomyślec, to można stół wynająć na godzinkę i w kilka osób porobić teamy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Wtedy fajnie można sie chyba pobawić, jak każdy ma po jednym uderzeniu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Cóż - nic dodać, nic ująć - właśnie to miałem na myśli Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
A zabawa jest świetna - w cztery osoby można "spokojne" sobie pograć i mieć satysfakcję z fajnej rozrywki. Oczywiście zależy to też od "załogi" - ale w Naszym gronie - myślę, że nie ma sie o co martwić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
17.03.2007, 12:35:05

Teddy_85, chodzi też o różny stopień umiejętności Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nie ma sensu tworzyć teamu marzeń, samych gwiazd, bo wtedy osoby o zerowych bądź minimalnych umiejętnościach będą się czuć tylko jak dzieci do bicia, prawda? Noooooo ale jak wiadomo, najwazniejsza częścią bilowych pojedynków jest pojednanie zwycięzców ze zwyciężonymi przy piwku bezalkoholowym prawie że Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
17.03.2007, 14:07:41

Przecież w tej grze - jeżeli gra się ze znajomymi, przyjaciółmi - nie chodzi o wygraną, przegraną, mistrza, pokonanego, pobitego, niezwyciężonego itp itd. Ważniejsza jest dobra zabawa i samopoczucie WSZYSTKICH, a nie tylko tych, którzy wcześniej skończyli wbijać bile.

Poza tym uważam, że wygrywanie przez cały czas może być nudne - nio, chyba że jest sie zawodowcem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
17.03.2007, 14:12:47

Teddy_85 napisał(a):Poza tym uważam, że wygrywanie przez cały czas może być nudne - nio, chyba że jest sie zawodowcem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Albo ma się godnego przeciwnika Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Bo myśle, że satysfakcja z wygranej będzie większa jesli wygra się z jakiś zawodowcem niż z kimś kto nigdy stolu bilardowego wcześniej na oczy nie widział :]

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

17.03.2007, 14:28:40

terelka napisał(a):satysfakcja z wygranej będzie większa jesli wygra się z jakiś zawodowcem niż z kimś kto nigdy stolu bilardowego wcześniej na oczy nie widział

A do tego ten "przegrany" już więcej nie weźmie kija do ręki i jaki z tego pożytek?

To kiedy najeżdżamy na bilardownie? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
17.03.2007, 14:41:36

Teddy_85, Nawet w takiej rozgrywce wygrana jest jakimś punktem odniesienie. W sumie nie pyka się tylko po to, by pykać - o tak o, kijkiem. Gra prowadzi do wygranej Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A to powoduje znacznie większe emocje i lepsze przezycia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Oczywiście pośród ludzi, którzy nie są gotowi za przegraną zmusić Cię do zjedzenia kija albo połknięcia bili Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
17.03.2007, 14:53:17

Falkhor napisał(a):Nawet w takiej rozgrywce wygrana jest jakimś punktem odniesienie. W sumie nie pyka się tylko po to, by pykać - o tak o, kijkiem. Gra prowadzi do wygranej

Ehh - Falh - przynajmniej dla mnie waga wygranej spada, jeżeli gram dla zabawy. Oczywiście, kiedy gram z gościem, który uczył mnie grać - to staram się strasznie udowodnić, że coś tam potrafię.

Kiedyś w klubie grałem przez 2 godziny nie odchodząc od stołu. Dodam, że grałem z osobą, która pierwszy raz w życiu miała kij w ręce. Dlaczego udało mi się tak długo wzbudzać chęci do gry - bo robiłem wiele błędów i nie wygrywałem za każdym razem - co mogłoby być nudne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
17.03.2007, 15:04:26

Teddy_85, Ajć, noooo ale przeciez to oczywiste, że w bilowaniu chodzi o zwycięstwo. Ja tu nie mówią o pokonaniu hordy najeźdźców i prawa do mrożącego krew w żyłach skowytu w zwycięskiej euforii, nad tysiacami powalonych ciał przeciwnków... To taki pojedynek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Umiejętności i szczęścia, co wcale nie kłóci się z tym, ze to po prostu... rozrywka. Na upartego można też grać bez zwycięstwa, albo... to puste. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Bo nawet nie jak o laury czy wygraną w gotówce albo w trunku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji to o to, by wykazać się lepszymi umiejętnościami Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ALBO znowu ich brakiem (Konkurs, kto zagra najgorzej) Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy