Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (4):« Pierwsza < Poprzednia 1 [2] 3 4 Następna > Ostatnia »
Śmierć na torach
AutorWiadomość
MaciejSpodLipy

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 0
Portfel: 25

ja w tym miejscu pożegnałem czterech kolegów i jedną kolezanke cos wiem o tym miejscu jest bardzo skuteczne jeśli chodzi o samobójstwa i nawet gdyby tam postawił ogrodzenie to i tak będą się rzucać

09.04.2007 14:46:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Online
Reputacja: 3
Portfel: 16,128

MaciejSpodLipy,

Cytat:
ja w tym miejscu pożegnałem czterech kolegów i jedną kolezanke cos wiem o tym miejscu jest bardzo skuteczne jeśli chodzi o samobójstwa i nawet gdyby tam postawił ogrodzenie to i tak będą się rzucać

HMmmm... ale DLACZEGO akurat tam? I dlaczego własnie pod pociąg?

09.04.2007 20:21:47
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
zegfryd

*

Portfel: 562

Uważam, że ten temat nie ma sensu. Jedyną odpowiedź może dać osoba, która czeka na takowy pociąg...

18.04.2007 01:25:09
Falkhor
Administrator
*

zegfryd, Heh Smile Jakbyśmy tak wszyscy do tego podchodzili, to w sumie nikt by nie zwracał uwagi na to, kto i DLACZEGO się tam wogóle rzuca... ^^"

18.04.2007 05:58:16
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
Portfel: 3,541

Falkhor napisał(a):
I dlaczego własnie pod pociąg?

Byc moze dlatego ze to smierc pewna na 99%

Falkhor napisał(a):
HMmmm... ale DLACZEGO akurat tam?

Pwnież dlategoż że tam kiedys ktos sie zucil poszla plota pozniej druga osoba i takie masowe miejsce ...

18.04.2007 12:59:33
Tomi

*

Portfel: 131

Ja jak bym miał iść to też tam ! A czemu ? Tak jakoś, sam niewiem. Jeśli chcecie wiedzieć jak tam jest przed śmiercią to kiedyś może zadzwonie do kogś z Was Biggrin Nie raz tam byłem i to nie jest żadne miejsce nawiedzone itp, tylko ogólnodostępne dla wszystkich w miarę niedaleko położone od miasta i nooo można powiedziec ze słabo widoczne. A tak przy okazji to .... słyszał ktoś coś na temat jakiejś osoby co ostatnio chyba w poniedziałęk chciała sie rzucic z okna z bloku ? To na moim osiedlu a w sumie nic niewiem. Kolega mówił tylko że siedział u kumpla i ... brat tego kumpla wpada i sie drze że "ktoś chce skakać z okna a wy se tu gracie" i straż podobno była o i tyle wiem.

Spodziewaj się zawsze najgorszego to się nigdy nie rozczarujesz
19.04.2007 19:58:42
Falkhor
Administrator
*

Tomi,

Cytat:
brat tego kumpla wpada i sie drze że "ktoś chce skakać z okna a wy se tu gracie" i straż podobno była o i tyle wiem.

No tak... przecież. grać będą przeszkadzać szaleńce jakieś...

ja nic o tym nie słyszałem. A co do torów - no fakt. jak pociąg, to zero szans na jakieś przeżycie XP

19.04.2007 21:26:12
Tomi

*

Falkhor napisał(a):
Tomi,

Cytat:
brat tego kumpla wpada i sie drze że "ktoś chce skakać z okna a wy se tu gracie" i straż podobno była o i tyle wiem.

No tak... przecież. grać będą przeszkadzać szaleńce jakieś...

ja nic o tym nie słyszałem. A co do torów - no fakt. jak pociąg, to zero szans na jakieś przeżycie XP

Tzn niewiem czy zostałem dobrze odebrany, miałme na myśli że grali na kompie i brat kumpla, kumpla wpadł i im to powiedział

19.04.2007 21:31:00
lukascompl

*

Portfel: 149

Tomi napisał(a):
Ja jak bym miał iść to też tam ! A czemu ? Tak jakoś, sam niewiem. Jeśli chcecie wiedzieć jak tam jest przed śmiercią to kiedyś może zadzwonie do kogś z Was Nie raz tam byłem i to nie jest żadne miejsce nawiedzone itp, tylko ogólnodostępne dla wszystkich w miarę niedaleko położone od miasta i nooo można powiedziec ze słabo widoczne.

Tomi, jakże pasjonujące masz myśli- a tu wcale nie ma nic co powodowałoby pękanie ze smiechu- ludzie którzy mieszkają w tej okolicy są bardzo zestresowani- nie wiadomo kiedy znów nie zajedzie tam karetka. A opowiadanie na forum iz jest to wspaniałe miejsce do pożegnania się ze światem jest żałosne, i nie jest to jakieś zaklęte miejsce wg mnie, to suma pojedyńczych tragedii- i nie piszcie iż też /poszedłbym tam/ w wiadomym celu- nieszczęścia rodzą się także z rzeczy na pozór błahych, nie można ich przewidzieć!

26.04.2007 20:45:41
Eisenhower

*

Portfel: 252

Tomi napisał(a):
Ja jak bym miał iść to też tam ! A czemu ? Tak jakoś, sam niewiem. Jeśli chcecie wiedzieć jak tam jest przed śmiercią to kiedyś może zadzwonie do kogś z Was Biggrin

Jesli masz takie zapedy, to proponuje czym predzej odwiedzic psychiatre. :nerd:

Jak wszyscy ironizujemy to wszyscy. Shy

26.04.2007 20:56:15
PJU

*

Portfel: 69

Otóż moi Panowie, są znane przypadki niedoszłych samobójców, którzy rzucili się pod pociąg, ale nie zginęli. W wielu przypadkach dochodzi do drastycznych okaleczeń, a niektórym "szczęśliwcom" poza ogólnymi potłuczeniami nic się nie dzieje. Wg informacji które posiadam, w omawianym miejscu na przestrzeni ostatnich 30 lat, samobójstwo popełniło kilkanaście osób, jest też kilka przypadków znalezienia zwłok obok torów,jednak o nieustalonej przyczynie śmierci.
Dlaczego to miejsce? Cóż jestem realistą twardo stąpającym po ziemi, ateistą i nie wierze w jakieś nadprzyrodzone zjawiska, jednak jeden znajomy różdżkarz potwierdził mi, że w tym miejscu są paskudne żyły wodne, o bardzo silnym promieniowaniu wytwarzającym pole oddziaływujące na człowieka.
Byłem tam, zobaczyłem z bliska, uczucie rzeczywiście nie jest miłe, tylko nie wiem, czy jest to za sprawą owego promieniowania, czy też jest to wynikiem psychicznej świadomości faktu ilości osób które tam tragicznie zginęły.

27.04.2007 09:49:45
Tomi

*

Eisenhower napisał(a):

Tomi napisał(a):
Ja jak bym miał iść to też tam ! A czemu ? Tak jakoś, sam niewiem. Jeśli chcecie wiedzieć jak tam jest przed śmiercią to kiedyś może zadzwonie do kogś z Was Biggrin

Jesli masz takie zapedy, to proponuje czym predzej odwiedzic psychiatre. :nerd:

Jak wszyscy ironizujemy to wszyscy. Shy

Nie dzięki, nie potrzebuje psychiatry, dobrze sie czuje. Ale poważnie jeśli miał bym skończyć ze wszysktim to tez tam i myśle ze tam jest dobre miejsce.

Mój nauczyciel opowiadał kiedyś, że (niepamiętam gdzie) jest jakaś klinika gdzie ludzie płacą sporą kase za uśmiercenie, na pocieszenie przed śmiercią za dopłata mają pewne wygody - mogą zamówić sobie panienke, zjeść wypasioną kolację itp. Biggrin

02.05.2007 12:09:40
Qmar
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 4
Portfel: 3,541

Tomi napisał(a):
Mój nauczyciel opowiadał kiedyś, że (niepamiętam gdzie) jest jakaś klinika gdzie ludzie płacą sporą kase za uśmiercenie, na pocieszenie przed śmiercią za dopłata mają pewne wygody - mogą zamówić sobie panienke, zjeść wypasioną kolację itp.

To chyba nei w Polsce....

02.05.2007 12:53:38
Bake

*

Reputacja: 5
Portfel: 1,335

ja pracuje nieddaleko tych torow i jakos nie mialem ochoty na nie wskoczyc heheh chyba najwyzej zeby powyginac tory bo wkurzaja mnei te pociagi. Za duzo halasu robia :/

"W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byście to chcieli dowodami obalić?!" Fryderyk Nietzsche
03.05.2007 01:35:57
Tomi

*

Qmar napisał(a):

Tomi napisał(a):
Mój nauczyciel opowiadał kiedyś, że (niepamiętam gdzie) jest jakaś klinika gdzie ludzie płacą sporą kase za uśmiercenie, na pocieszenie przed śmiercią za dopłata mają pewne wygody - mogą zamówić sobie panienke, zjeść wypasioną kolację itp.

To chyba nei w Polsce....

No w polsce nie, On mówił gdzie ale niepamiętam.

Bake Widamid pewnie Biggrin

03.05.2007 12:34:50
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: