Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (4):« Pierwsza < Poprzednia 1 2 [3] 4 Następna > Ostatnia »
Śmiech to zdrowie
AutorWiadomość
Padlinka

*

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Reputacja: 1
Portfel: 0

Kvbvś napisał(a):
To prawda śmiech to zdrowie ale tżeba mieć jakiś ogranicznik żeby wykożystywać ten śmiech z umiarkowaniem.

po co komukolwiek jakikolewiek ogranicznik > jak w temacie smiech to zdrowie ograniczniki powinny byc na zły humor Smile

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
14.01.2007 04:12:48
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Reputacja: 4

Padlinka, Zdecydowaie popieram.

Wnerwia mnei straszni to, ze jak ktoś ma zły humor, to narzuca go innym. jestem zdania, że powinien wtedy pohumorzyc się sam i oszczędzić tego innym. A ograniczniki na dobry humor i smiech? No tylko wtedy, gdy smiechawa grozi przetlenieniem organizmu. Ale wtedy odlot pewny... Tylko trzeba uważac, żeby się nie porozbijać Tongue

14.01.2007 09:11:38
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
michas
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy
Reputacja: 0

Cytat
"A chcesz Michas przekonać sie o mojej ewentualnej groźności na właśnej skórze ?
Jeśli tak to Tyś wielkim wojem A na wizyty u mnie w prywatnej izdbce jestem jak najbardziej chętna Jeśli tylko nie brak Ci odwagi"
nio wiesz ja już tyle u dentysty wycierpiałem,że chyba żaden już mi chyba nie straszny,wieć myśle,że wizyte bym u Ciebie jakoś przeżył a z tym"wielkim wojem"to prawda,nikt chyba nie stoczył takich wojen z dentysta jak ja,a Ty ziomalka żebys pózniej nie żałowała mojej wizyty bo ja jestem niebezpieczny,raz mi się zdarzyło że dentystkę ugryzłem bo mi nie wieżyła że mnie boli,musiała sie o tym dopiero na własnej skórze przekonać Biggrin

14.01.2007 10:47:06
Padlinka

*

hie hie ja nie wiem co wy chceceie od dentystów ja ich osobiście uwielbiam i do tego zapach gabinetu dentystycznego mnie upaja Tongue

14.01.2007 12:57:12
michas
Moderator
*

Padlinka napisał(a):
hie hie ja nie wiem co wy chceceie od dentystów ja ich osobiście uwielbiam i do tego zapach gabinetu dentystycznego mnie upaja

ja do dentystów jako ludzi nic nie ma tylko do tego jak traktują swoich pacjentów ,a zapachu gabinetu dentestycznego wręcz nie nawidzę odrazu mnie na mdłości bierze Smile nio to niezlePadlinka, jak ty sie tym zapachem upajasz ,a co w tym takiego upajajacego jest fffffffuuuuuuujjjjjjjj Tongue Smile

14.01.2007 13:19:28
Falkhor
Administrator
*

Mnie ostatnio dentystka tak potraktowała, że w sumie uśmiechałem się w trakcie borowania... To teraz też nie moge złego słowa odentystach powiedzieć.

Zawsze można załapać się na dodatkową porcję tlenu i wtedy dopiero zyskać DOBRY humorek Biggrin Biggrin Biggrin

14.01.2007 15:43:02
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Street Fighter

*

smiech super sprawa a najbardziej sie odziwo mozna osmiac w szkole Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin Biggrin

...if you never try you`ll never know...
14.01.2007 19:13:31
michas
Moderator
*

ja jak dostałem nawet 2 znieczulenia to mnie dalej bolało Biggrin a usmiech w tyrakcie borowania w moim przypadku nie mozliwy,dobry humorek u dentysty-niemozliwe Smile

14.01.2007 21:35:58
Padlinka

*

łhihi robi nam sie ładny temat o dentystach Biggrin dla mnei sammmmo dobro

a co do smiechu racja w szkola (a szczegolnie przerwy) to poprostu kipiacy kiocioł Biggrin zawsze jakis świr wypadnie i da sie posmiac

14.01.2007 21:46:20
michas
Moderator
*

a co w tym dobrego jak dentysta bierze wiertarkę w ręce która ma z milion obrotów na minute potem do niej zakłada ogromne wiertło i potem ten sprzet cały uruchamia jak słyszę w=dzwiek tego jak to chodzi to paralizuje mnie to,nie wiem czemu ale mam jakiś uraz psychiczny jesli chodzi o borowanie,nawet jak mam 2 znieczulenia więc niby nic nie powinno w praktyce boleć a mnie boli ,nie wiem czemu sie tak dzieje,może mnie to podswiadomie boli,może to jest ból pozorny Biggrin

14.01.2007 22:05:39
Qmar
Moderator
*

Padlinka napisał(a):
łhihi robi nam sie ładny temat o dentystach Biggrin dla mnei sammmmo dobro

a co do smiechu racja w szkola (a szczegolnie przerwy) to poprostu kipiacy kiocioł Biggrin zawsze jakis świr wypadnie i da sie posmiac

Tak zwlaszcza jak stane w srodku tlumu nei da sie przejsc i haslo "ale sie zator zrobil" odrazu polowa smieje (polowa bo pierwszaki to wogole nie wtajemniczeni). Padlinka a ten świr do smiechawy na korytarzu to Ty ? Smile

14.01.2007 22:17:50
ziomalka
P A V U L O N ^^
*

Reputacja: 6

michas napisał(a):
,a Ty ziomalka żebys pózniej nie żałowała mojej wizyty bo ja jestem niebezpieczny

W życiu czasami trzeba podjąć ryzyko Biggrin Biggrin Biggrin a ja do płochliwych nie należę, więc i Twoich zębów się nie przerażę Tongue A jeśli będziesz za bardzo gryzł i się wyrywał, zastosuje znieczulenie ogólne i będzie spokój Biggrin

Swoją drogą - kiedys dentyści używali do znieczuleń gazu rozweselającego - podtlenku azotu .... ciekawe jak też pózniej opanowywali ten niekontrolowany śmiech pacjentów Biggrin

Śmiech to zdrowie , a czasem ma nawet zbawienny terapeutyczny wpływ - już nie mówiąc o aspekcie psychologiczno - entuzjastyczno - poprawiającym humor Biggrin No i co więcej jest zaraźliwy - prawda Zuziaaa ? Biggrin Keep Smiling Biggrin

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
15.01.2007 00:28:46
michas
Moderator
*

ziomalka napisał(a):
Swoją drogą - kiedys dentyści używali do znieczuleń gazu rozweselającego - podtlenku azotu .... ciekawe jak też pózniej opanowywali ten niekontrolowany śmiech pacjentów

tego jeszcze niepróbowałem,a najlepsze jest znieczulenie w pacjenta kolano wiadomo wtedy ze juz nigdzie nie ucieknie Biggrin a znieczulenie ogólne to już cios po nizej pasa Biggrin

15.01.2007 18:25:17
Falkhor
Administrator
*

Ja tam chce więcej tlenu, wtedy można mi borować i borować Tongue

Aie dzisiaj np. bardzo poprawiłą humor informacja o tym, ze Qmar niedługo będzie miał sprawny dysk twardy Tongue Nooo a potem troszkę słońca i dużoooo, duuużo śmiechu Smile

A umeicie się smiać... z siebie? Np. przed lustrem? Smile

15.01.2007 19:54:24
michas
Moderator
*

Falkhor napisał(a):
borować i borować

ale to boli i jest bardzio nieprzyjemne :/ i dlatego myje barddzo czesto zeby żeby nie znalezc sie w takiej sytuacji,ze ja na fotelu a dentysta z wielka wiertarka i z jeszcze wiekszym wiertłem w rece już na samą myśl o tym cisnienie mi rosnie i zaczynam sie bać :562: :550:

Cytat:
A umeicie się smiać... z siebie? Np. przed lustrem?

nio jeszcze nigdy tak stojąc przed lustrem tio nie próbowałem ale sa takie sytuacje ze się z siebie smieje Biggrin a z resztą jak stoje przed lustrem to nie ma sie z czego smiac Biggrin żart oczywiscie Biggrin Smile

15.01.2007 21:55:24
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

program telewizyjny niepodpi oferty pracy Olsztyn komputery praca Świdnica