Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
slums attack
28.07.2007, 17:11:08
slums attack
kto słucha tej kip kopowej muzyki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ??
Zacytuj ten post w odpowiedzi
29.07.2007, 14:35:21

Dlaczego zakładasz całe mnóstwo durnych tematów?

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
Znajdź wszystkie posty użytkownika
29.07.2007, 14:54:21

A c to jest kip kopowa muzyka? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

29.07.2007, 19:44:19

nie są durne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

[ Dodano: 2007-07-29, 19:46 ]
nowy rodzaj muzyki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
kip kop sam wymyśliłem podoba ci się ??
29.07.2007, 23:42:10

marcjan,
Cytat:kip kop sam wymyśliłem podoba ci się ??
fascynująca...ale z tego co pamiętam to na tym forum od zawsze operowaliśmy jasnymi zwrotami - bo ten jest niestety nie zrozumiały :hihi:
Bake,
Cytat:Dlaczego zakładasz całe mnóstwo durnych tematów?

jeśli chodzi o pytanie czy ktoś słucha zespołu slums attack, to ja odpowaidam: moim zdaniem to jeden z większych niewypałów polskiej sceny hip-hopowej :!: kompletna klapa :!:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
30.07.2007, 08:50:18

ja zawsze myślałem że to ejst jakiś kabaret.... coś takiego...

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
30.07.2007, 08:54:39

Bake napisał(a):ja zawsze myślałem że to ejst jakiś kabaret.... coś takiego...
Dobre, dobre :lmao: :lmao:

Slums Attack to - według mnie - ekipa pseudohiphopowców, którzy jakoś nie potrafią stworzyć ani jednego dobrego kawałka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Tak samo jak Peja z reszta Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
30.07.2007, 16:39:00

i nie wierzę że coś takiego można nazwać "muzyką" :/

30.07.2007, 17:18:47

Bake napisał(a):i nie wierzę że coś takiego można nazwać "muzyką" :/
jest to muzyka przez bardzo małe m. Ja sama nie uznaje tego jako sztuke muzyki, dlatego, że jest płytnie, niewartościowe i wogóle bleeh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
31.07.2007, 09:15:36

marcjan napisał(a):nie są durne

A jak inaczej nazwać to co robisz?

ziomalka napisał(a):Slums Attack to - według mnie - ekipa pseudohiphopowców, którzy jakoś nie potrafią stworzyć ani jednego dobrego kawałka Tak samo jak Peja z reszta

Nigdy nie lubiłem polskiego tzw. "hip hopu".

Coś się skończyło zanim się naprawde zaczęło. A w głowie wciąż to samo pytanie: Dlaczego?
31.07.2007, 09:17:28

pablo napisał(a):Nigdy nie lubiłem polskiego tzw. "hip hopu".

Ja też, poza niektórymi kawałkami Paktofoniki, Kalibra i Grammatika Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
Odpowiedz 

Skocz do: