Temat obserwuje
 1 Guest(s)
amatorbalikci.net

Odpowiedz Napisz temat 
Strony (8):« Pierwsza [1] 2 3 4 5 Następna > Ostatnia »
Słodycze - czy bez tego można żyć ?? - e chyba nie :)
AutorWiadomość
maciej
Administrator
*

Grupa: Administratorzy
Status: Offline
Reputacja: 5
Portfel: 0
Słodycze - czy bez tego można żyć ?? - e chyba nie :)

Często większość z nas podjada słodycze Biggrin Lubicie bardziej wyroby czekoladowe, ciastka, chipsy czy cukierki czy cosik całkiem innego Tongue Ciekawe co jadają słodkiego forumowicze NFM Biggrin

Moje ulubione, którym przeważnie sie daje skusić jak są w moim towarzystwie Tongue
- kremówka
- eklerek
- deser - mus czekoladowy z taką pianką na zewnątrz Biggrin
- hmm coś by sie jeszcze znalazło Tongue

Pozdrawiam Maciej
28.02.2007 02:10:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Danka28

*

Grupa: Zarejestrowani
Reputacja: 0

Oj, ja niestety jestem już uzależniona od słodyczy, co zresztą po mnie widać Animatedwink Jest to mim wielkim problemem. Uwielbiam czekoladę, cukierki, batony! Oj.... ciężki temat. A swoją drogą... powinny być poradnie leczące takie uzależnienie(takie jak alkoholowe, narkoykowe)!

28.02.2007 07:42:41
terelka
Moderator
*

Grupa: Modereatorzy

A ja moge zyc bez slodyczy Animatedwink Serio prawie w ogole ich nie jadam. Od czasu do czasu mam "napaści" i wtedy to wszystko na raz Animatedwink Ale wole mandarynki Biggrin

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

28.02.2007 14:18:06
Qmar
Moderator
*

Reputacja: 4

zje sie czasem tabliczke czekolady albo i dwie ale zadko Smile kiedys czesciej Drwi
tak to najlepsze ciastka np to holenderskie Biggrin rozne slodycze sa dobre Smile ale tzreba ograniczac Biggrin

28.02.2007 15:54:45
Padlinka

*

Reputacja: 1

hehe ja na ten temat moge mówic i mówic Biggrin uwielbiam słodyczne , nie mam do nich jakichkolwiek ograniczników [ no jedynie fundusze Animatedwink ] i nie jestm wybredna , zjem praktycznie wszytko ze słodyczy , ale najbardziej uwilebiam czekolade ,mmmnam gBiggrin>

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
28.02.2007 16:14:52
Falkhor
Administrator
*

Szczerze, jak dla mnie, słodycze mogłyby absolutnie nie istniec, tak samo jak CUKIER. To jest dla mnie po prostu całkowicie niepotrzebny dodatek, bez którego swobodnie mógłbym się obejść. CUKIER I SÓL to rzeczy dla człowieka całkowicie zbędne. I nie takie znowu zdrowe...

28.02.2007 16:57:09
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
grzenio

*

terelka napisał(a):
Od czasu do czasu mam "napaści" i wtedy to wszystko na raz Animatedwink

Ja mam ze słodyczami tak samo. A ostatnio to w zeszły piątek, nie mogłem się powstrzymać. Ale później jest spokój - moge jeść jedną tabliczkę czekolady przez dwa tygodnie.
Ale dla mnie gorszym nałogiem są słone przekąski: krakersiki, paluszki, czipsy - po otwarciu opakowanie musi :!: zostać całkowicie opróżnione w krótkim czasie, nic nie może zostać.

28.02.2007 18:09:56
Qmar
Moderator
*

spoko Padlinka po Tobie nie widac wogole Drwi

FALK sól ?! musi byc czy Ty sobie wyobrazasz rosół bez soli ?! O_o CUKIER tez potrzebny !!!
słodycze nie koniecznie

28.02.2007 18:14:09
Sleepwalker

*

Ja takich rzeczy często nie jem jak słodycze, może z 4 razy na miesiąc albo mniej. Od czasu do czasu zjem krówki 4, 3, ale nie więcej bo po prostu nie moge albo potem mam zgage. Potraw nie sole no chyba, że wegetaBiggrin

28.02.2007 19:01:23
Odwiedź stronę użytkownikaZnajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedziUnknownUnknown
Falkhor
Administrator
*

Sleepwalker,

Cytat:
wegeta

Uchhhh... ciężki kaliber przyprawy...Osobiście bym odradzał. Raz widziałem koleżankę, jak w takiej przyprawie, vegeta... albo kucharek Animatedwink obraca sobei... frytkę i je... RANY... ta przyprawa chyba nie nadaje się do takiego spożywania na ostro, bez gotowania czy coś Tongue

Qmar, Solisz ROSÓŁ?? Biggrin Hehehe. nie no. Sól i produkty spożywcze i ich przetwarzanie to praktycznie związek nierozerwalny... ALE staram się nigdy NIE DOSALAĆ. Jesli już, to wolę do tego celu, np. DO rosołu, używac... granulowanego... CZOSNKU Smile

28.02.2007 20:50:42
Qmar
Moderator
*

tak zawsze dosalam rosol nawet jak jest slony ;] wpadlo w nawyk Animatedwink lubie jak jest slony tak samo jak jajecznica jest slona Drwi a slodycze od czasu do czasu nie mozna przesadzac Smile

28.02.2007 20:59:46
Padlinka

*

wbrew pozorom sól bardziej szkodzi anizeli słodkosci . do tego one poprawiaja humor ;] i to bardzo

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
28.02.2007 21:50:08
lukaszshaq34

*

Padlinka napisał(a):
do tego one poprawiaja humor ;] i to bardzo

a jesli chodzi np. o czekolade to dodatkowo zwiększa popęd sexualny Biggrin

28.02.2007 23:45:40
SunShine

*

a ja uwielbiam słodycze.... a czekolade to poprostu kocham... jak zjem to poprawi mi sie humor mimo że mam wyrzuty sumienia Biggrin mmm... nie obejde się przez dłuższy czas bez jakiejś słodkosci Smile no i niestety widac po mnie :/
a solić nie lubie... Uwielbiam za to przyprawy jakieś tam ziołowe i pieprz Biggrin lubie dużo pieprzyć Tongue w sumie czosnek też dobry jak dodany bez przesady Tongue ze slonych rzeczy to chyba chipsy jem ale to sporadycznie bardzo...
Czekolada jest the best... :568: Smile:

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
01.03.2007 00:51:48
Falkhor
Administrator
*

SunShine, Hehe Smile Wreszcie wypowiedział się największy czekoladolub na Forum Tongue Tongue Tongue

Lubię czekolady nadziewane, np. toffi albo truskawkowe. Z orzechami trochę mnie denerwują Tongue ale np. z rodzynkami już nie Tongue OCZYWIŚCIE czekoladki z likierem i wisienką Biggrin Biggrin Biggrin albo ogólnie, jakies alkoholowe. Z czekolad mlecznych - Fazer albo Wedel Smile

01.03.2007 07:24:11
Odpowiedz Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do:

taoofthenugget tworzenie stron internetowych Myjki warsztatowe mp3 kawały