Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Słodycze - czy bez tego można żyć ?? - e chyba nie :)
25.08.2007, 08:43:48

A ja ostatnio wręcz DOSŁOWNEI straciłem smak na słodycze :/ W ciągu 3ch miesięcy chyba zjadłem... kilka landrynek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale to dlatego, że do filmu mi jakos poedszły. Tak poza tym to po prostu mnie już słodycze nie ciągną :/
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
25.08.2007, 11:35:33

Falkhor napisał(a):A ja ostatnio wręcz DOSŁOWNEI straciłem smak na słodycze :/

Też tak chcę :sweet: Ja kazdego dnia mam chcicę, pożadliwość i ogromna chętkę na słodkości - szczególnie te czekoladowe, chyba, że jest bardzo gorąco - wtedy w grę wchodzą tylko słodkie owoce :lol-sweat:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Znajdź wszystkie posty użytkownika
25.08.2007, 12:03:40

Słodkei owoce to co innego niż tablcizka czekolady albo hmmm... Sznikers. Mnie po prostu odrzuciło od cukrowych przyjemności. jakos nawet dobrze się z tym czuję Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
25.08.2007, 15:19:26

Teraz jak dla mnie tylko owocki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji To jest najlepsze w tę pore roq Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A tak po za tym to nie jadam chyba, że cos jest w domu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Chociaż mam takie dni, że jak nie zjem czegoś słodkiego to mnie skręca Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ale to jest tylko dwa trzy dni w miesiącu :lol-sweat: :hihi:

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
26.08.2007, 11:36:28

A ja mam "Grześka" w szufladzie... :sweet:
Wytrzymam? Nie wytrzymam... Wytrzymam. ...może wytrzymam...

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
31.08.2007, 23:08:57

a ja nie mam nic Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Wróciłam do domu, a tutaj wszytskie placki zjedzone, jabłka pozbierane jezyny są tylko w kompocie normalnie masakra a mnie sie tak chiało słodkiego....z raeszta nadal mi sie chce Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale to stan przejściowy :hihi: :hihi: XP ^^"

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
31.08.2007, 23:21:37

rudzia napisał(a):mnie sie tak chiało słodkiego

Ja jak mam takie zachcianki, co często się zdarza a nie mam czekolady to wcinam miód. Jest taki słodki, że wystarczy oblizać 2 łyżeczki żeby się zadowolić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Kiedyś nie lubiłam miodu, ale to się z wiekiem wszystko zmienia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Nikt nie zasługuje na Twoje łzy, a kto na nie zasługuje na pewno nie doprowadzi Cię do płaczu...
01.09.2007, 08:41:24

magdaaa, Oooooooooo tak Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ja kiedyś też uważałem miód za... dziwną rzecz i wclae nie taką smaczną. Ale chyba kubki smakowe mi się rozwinęły albo te badziewne pozdychały, bo teraz miód bardzo lubię. jako dodatek do herbaty albo do czegoś mocniejzego. na takie sodycze mogę się zgodzić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
01.09.2007, 09:21:22

magdaaa, Falkhor, moja ciocia swego czasu też bardzo lubiła miód. Tak jej smakował, że sobie codziennie po łyżeczce, dwóch zjadła. Trwało to kilka miesięcy. Dziś ma alergię i na miód i na pyłki kwiatów.
Miód jest naprawdę spoko z herbatą czy nawet chlebem, pomaga w przeziębieniach, tylko nie powinno się go nadużywać. Jak wszystkiego co dobre Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
01.09.2007, 09:33:38

ja jak miałem smaka zjadłem słoik miodu w dwa dni ... teraz na mysl o miodzie rrobi mi sie niedobrze

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
02.09.2007, 08:49:37

W sumie miód jak wszytko jest dobry pod warunkiem, że nie jesz go za duzo. Później albo sie przejada albo, tak jak u Twojej cioci Gocia, wywołuje alergię. Ja tak miałam z ciastakmi. Miałam taki okres, że jadłam dzien w dzień jedne i te same z czekoladą, a później jak mio ktoś pokazał to nie mogłam sie na nie patrzeć. Teraz to mi to jakoś obojetne bo nie jadem za wiele słodyczy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
06.10.2007, 17:03:14

Ja podtrzymuje stwierdzenie ww - nie moża bez nich życ, mozna ich tylko unikać. Tak samo jak bez tlenu, bez słodkosci nawet w minimalnej ilosci zyc sie nie da XP

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
06.10.2007, 17:55:09

Ja próbuję unikać słodyczy ale mi nie wychodzi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
A teraz siostra namawia mnie na czekoladę.

Odmówić czy nie?

[ Dodano: 2007-10-06, 17:55 ]
Chyba mnie namówiła Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
06.10.2007, 18:46:36

Nie wiem jak Ty ale ja mam taką zasadę, że co jak co, ale czekolady NIGDY nie odmawiam :sweet: :sweet:
Smacznego (na wszelki wypadek) Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :letssin:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
06.10.2007, 19:50:27

Dzięki.