Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Słodycze - czy bez tego można żyć ?? - e chyba nie :)
09.06.2007, 21:07:27

Falk całkeim wybredny jestes Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi: ...nie przepadam za orzeszkami ale w sotatecznosci mogą byc...ale do filmu najlepsze jest zmine pifko i chipsy...a jeszcze jak w telewizji leci stakówka to to juz jest bajka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji chociaż jeszcze mogły by byc rodzynki w czekoladzie...to uwielbiam :sweet:

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
09.06.2007, 21:12:37

Ja lubie orzeszki do piwa :] w czekoladzie też są pyszne :]

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
04.07.2007, 20:23:51

Falk: co do soli, to był cytat z książki, ale może to przemyślę, cukry proste... itp

"Czy gwiazdy świecą po to aby każdy mógł znaleźć swoją?..."
09.08.2007, 15:18:07

Nie można zyc bez słodyczy - szczególnie jeśli robi się imprezę w domu o charakterze seasnu filmowego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji - wtedy to przegryzki, przekąski są wręcz niezbędne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Delicje, herbatniki, paluszki, czekolada, chipsy - :sweet: :sweet: :sweet:

Jeśli potrafi się sprytnie zamienić słodycze na owoce - oczywiście, że można bez nich zyć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ale czy warto się meczyć, jeśli ma się takie przyjemne i kojące umysł uzależnienie ? :lol-sweat:

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
09.08.2007, 18:05:40

można żyć bez słodyczy ^^ ja osobiście wole chipsa od ciacha Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji i ogólnie wole bardziej na pikantno niż słodko Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
09.08.2007, 18:28:03

Są takie dni w moim kobiecym życiu, że jadam prawie wyłącznie słodko. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Po prostu mam takie dni, że bardzo potrzebuję słodkiego i tyle Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
10.08.2007, 14:01:29

Chyba faktycznie nie można żyć bez słodyczy... można przez dłuższy czas ich nie jesć ale wkońcu i tak się zje tą czekoladę czy lody, czy ciastka Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

10.08.2007, 20:19:27

A jak się tak dłuższy czas nie je słodyczy, to jak potem smakują :lol-above: Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
11.08.2007, 00:24:51

Ja ze słodyczy lubie czekoladę z orzechami i Milkiwaya Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

12.08.2007, 00:25:59

Jesli czekolada to ostatnio przerzuciłam się na białą - moze dlatego, ze jest najbardziej kaloryczna XP
Ale moim wyśnionym ukochanym słodyczem czy w zimie czy w lecie sa looooodyyyyy , dałabym sie pokroic za deser lodody bakaliowo-czekoladowo-truskawkowo-orzechowo-pistacjowy z polewą malinową i bita śmietaną :sweet: :sweet:

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
12.08.2007, 14:07:00

czekolada czekolada kocham czekolade Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji biała chyba faktycznie najlepsza, lubie też batony z duza ilością czekolady Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji zreszta ja wogle kocham slodycze w każdej postaci. Bez węglowodanów staję się bardziej agresywna Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale zdecydowanie teraz przerzuciłabym się na owocki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem"
12.08.2007, 15:02:51

A ja lubię słone paluszki z czekoladą do smarowania kanapek. Pychotka mniam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

*
KAŻDY NOWY DZIEŃ RODZI NOWE PARANOJE
12.08.2007, 19:45:49

Ja uwielbiam Jeżyki - po prostu kocham :sweet: :lol-sweat:
Teraz ze stresu przedexamowego pożeram mnóstwo słodyczy bleeeeeh, niech mnie ktoś kopnie w d**e ... :/

but remember one thing.
stick your chest out,

Tupac Shakur
22.08.2007, 00:06:22

rodzynki w czekoladzie, lion ... i da sie bez nich zyc

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
25.08.2007, 03:15:11

A ja już od dawna nie jem różnej maści placków i nie przepadam za słodyczami, nie wiem czemu bo dawno temu potrafiłem zjeść całą torebkę pół kilowa krówek lub toffi lub lizaków czupa czups z gumą w środku z pewexu ; ale wtedy to był inny smak... :sweet: Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Życie jest piękne gdy żyć się umie..."
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy