Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Słodycze - czy bez tego można żyć ?? - e chyba nie :)
01.04.2007, 12:25:33

Cerberion napisał(a):slodycze sa zbedne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Podobnie jak SOL!

Zdecydowanie i z pełną świadomością mówie temu,co napisałeś Cerebrion - NIE !!! Słodycze są potrzebne, może niektórym w mniejszych,niektórymw wiekszych ilościach,ale są potrzebne ... A sól - ona też wbrew pozorom jest niezbędna - już jaskiniowcy znali jej potęge Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
01.04.2007, 17:22:31

ziomalka napisał(a):Słodycze są potrzebne, może niektórym w mniejszych,niektórymw wiekszych ilościach,ale są potrzebne ... A sól - ona też wbrew pozorom jest niezbędna - już jaskiniowcy znali jej potęge Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Nie ma to jak fachowe wsparcie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
01.04.2007, 20:07:27

ziomalka, Nooooo ja bym tak troche uważał z tą tezą o świętej roli soli i cukru Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji A to dlatego, ze wsuwając zbilansowane, pełnowartościowe pożywienie wcinamy dużo cukrów i soli mineralnych... zawartych w pożywieniu. Sól i cukier to dwa najbardziej rozpowszechnione dodatki do artykułów spożywczych przetworzonych. Się czepiam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
07.06.2007, 16:54:52

życie bez soli jest niemożliwe, a życie bez cukru tak, cukier nie jest niezbędny do życia, w słodyczach oprócz np. czekolady jet terz dużo konserwantów, wystarczy poczytać... dlaczego dzieci mają próchnice? miedzy innymi przez słodkości, jedzenie tylko miękkich żeczy, pieczywo chamburgery, lody, czekoladki, lizaki chipsy itp, ale myślę że od czasu do czasu, w końcu wszystko jet dla ludzi... ;D

"Czy gwiazdy świecą po to aby każdy mógł znaleźć swoją?..."
07.06.2007, 17:37:18

Ja najbardziej lubie lody truskawkowe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Innych słodyczy raczej nie jem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
07.06.2007, 21:04:47

ja na codzień nie jem słodkiego, ale jak mnie najdzie... to biedni Ci którzy mi zabronią ^^

08.06.2007, 07:32:20

Też mam takie okresy, że jem wszystko co jest z czekolady, a najlepiej żeby jeszcze było nadziewane toffi z dodatkiem spirytusu... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :sweet:

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
08.06.2007, 09:42:37

Bard, Co do SAMEJ SOLI to bym oponował - człowiek jedząc dużo owoców i warzyw skutecznie uzupełnia braki SOLi w organizmie.

Ja nie mam napadów głodu na słodycze. Mogę się bez nich skutecznie obejść Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
08.06.2007, 18:08:14

uwielbiam słodycze :sweet: ale mogę bez nich wytrzymać długi czas ;D

"Świat bez kar, świat bez wad - to sen
I jak ptak, nieba blask - piękny sen"

08.06.2007, 20:33:37

A ja lubię sobie od czasu do czasu pochrupać jakiegoś chipsa :letssin:
08.06.2007, 23:07:24

uwielbiam słodycze ale okresowo....normalnie moge sie bez nich obejsc ale jest czasem tak że pochłaniam wszystko co ma troche wieksza ilosc cukru...teraz własnie jest taki czas ale to chyba dlatego ze nie pale i mog orgaznim potrzebuje jakiegos zamiennika Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji xD

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
09.06.2007, 20:52:41

Raviol, Od czipsów juz sie abaaaardzo odzwyczaiłem. Prędzej jakieś chrupki, m.in kukurydziane. A tak o - to już nie pamiętam, kiedy wcinałem chipsy pasjami, a był taki czas. Potem zwyczajnie mi sie przejadły :/
09.06.2007, 20:53:57

Ja lubie czipsy cheerios, przeważnie serowe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Innym nie jem :]

"Strach jest tym co niszczy, zapomnij o nim a zwyciężysz..."

09.06.2007, 20:56:17

hmmm jak juz mowa o chipsach to ja wole laysy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji czy jakoś tak to się pisze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji :hihi: ale nie ważne jak dla mnie są najlepsze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Bo cos w szaleństwach jest młodości
Wśród lotu wichru skrzyeł szumu
Co jest mądrzejsze od mądrości
I rozumniejsze od rozumu
[Leopold Staff]
09.06.2007, 20:58:24

Ble Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji czipsy są FE Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jak dla mnie w typie takich przekąsek krótluja orzeszki. A że to topic o słodyczach - to takie w polewie miodowej... całkiem smakowite Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Dobre do filmów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy