Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Słodycze - czy bez tego można żyć ?? - e chyba nie :)
03.03.2007, 14:26:59

Falkhor napisał(a):Sleepwalker,
Cytat:wegeta
Uchhhh... ciężki kaliber przyprawy...Osobiście bym odradzał. Raz widziałem koleżankę, jak w takiej przyprawie, vegeta... albo kucharek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji obraca sobei... frytkę i je... RANY... ta przyprawa chyba nie nadaje się do takiego spożywania na ostro, bez gotowania czy coś Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ja ją jem na kromkach, ewentualnie do ogórków pasujePrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Ja jestem uzależniona od przecieruPrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
03.03.2007, 17:16:07

Ostatnio podobno wśród bogaczy zapanowała moda na desery posypywane złotymi płatkami. Na szczęście złoto nie tuczy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
03.03.2007, 20:13:56

ale niszcz zęby Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ^^

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

03.03.2007, 20:16:21

okimaxim napisał(a):ale niszcz zęby Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ^^
wiesz OKM dla przyjemności warto się czasem poświęcić :030: a wcinanie czekoladusi to niewątpliwie wieeeelka przyjemność dla podniebienia - jak również duszy heh :one:

Z dłońmi tak splecionymi jakbyś klęcząc spała
W niedostępne mym oczom wpatrzona widzenie
Płaczesz przez sen i wstrząsem wylękłego ciała
Błagasz o nagłą pomoc, o rychłe zbawienie
03.03.2007, 20:48:59

Ummmmhhhh... ZŁOTO?? Noooo to chyba ma jakieś tam wartosci odżywcze, w sensie nasze ciało potrzebuje ultra ślaowych części tego pierwiastka, ale złote wiórki... to potem, można powiedziec, kupa na wagę złota będzie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ze słodyczy... LODY. Można je tu chyba zaliczyć... ja jakos sobie nie wyobrażam bez nich... lata Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
O smaku toffi lubię Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I śmietankowe... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji I wiele innych Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
09.03.2007, 20:55:13

no ja jestem przykładem ze bvez słodyczy mozna życ :)przynajmniej staram sie zyc bez nich bo czasem jest tak że niestety ale tak kuszaco wygladaja i smakuja ze musze spróbowac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
10.03.2007, 00:21:50

michas, hehehe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Nooooo a dl mnie w sumie NIE MA słodyczy, które atrakcyjnie wyglądają. WYGLĄDAJĄ - bo co innego, jak zaleci mi zapach, np. świeżego placka albo... jakiejs kremówki. O rany Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Wtedy z drogi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
10.03.2007, 00:25:02

Falkhor napisał(a):Nooooo a dl mnie w sumie NIE MA słodyczy, które atrakcyjnie wyglądają.

Jak to nie ma, wiekszoscs slodyczy cudooownie wyglada a jeszcze lepiej smakuje ... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji - ja w taki dzien jak dzis, czyli w chwile kryzysu emocjonalego sięgnełam po batona i juz mi lepiej, nie ma to jak .... słodyczoterapia Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

I know it seems hard sometimes
but remember one thing.
Through every dark night,
theres a bright day after that.
So no matter how hard it get,
stick your chest out,
keep ya head up.... and handle it.

Tupac Shakur
10.03.2007, 12:50:45

michas napisał(a):no ja jestem przykładem ze bvez słodyczy mozna życ :)przynajmniej staram sie zyc bez nich bo czasem jest tak że niestety ale tak kuszaco wygladaja i smakuja ze musze spróbowac Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Wręcz przeciwnie, udowodniłeś że nie można bez słodyczy żyć Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Gdyby można było to byś się na nie nie skusił Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
25.03.2007, 15:52:08

A ja uważam, że bez słodyczy ogólnie można żyć. Tylko po co? :wtf: Słodycze są mniam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło przejść obok nich obojętnie :sweet: A najlepsze są wiśnie w czekoladzie z likierem :letssin:

Anioł nigdy nie upada.
Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie.
Człowiek upada i powstaje.
[Dostojewski]
26.03.2007, 08:37:47

Gothka =), Hmmmmmmmmm... ja ostatnio trfaiłem na produkt, który w sumie jest samym likierem. A wisienkę i czekoladę sobie wyobrażam Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Moje najpopularniejsze ostatnio słodycze, to... CUKIER do herbaty Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
26.03.2007, 09:14:39

A ja nie przepadam za słodyczami :]
Wyjątkiem są:
lody owocowe, serniki, szarlotki, tarty owocowe, torciki jogurtowe, miętusy i krówki tez zjem
O coś dużo tego wyszło, to chyba jednak lubie :O
Byleby nie było to czekoladowe/kakaowe/toffi/orzechowe/strasznie słodkie/ tylko pełne owoców :lmao: (krówka to wyjątek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji )
27.03.2007, 10:59:52

Gothka =) napisał(a):A ja uważam, że bez słodyczy ogólnie można żyć. Tylko po co?

można żyć bez słodyczy, a czasem ze względów zdrowotnych nawet trzeba... i bynajmniej nie jest to mniej słodkie życie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

a tak na marginesie to bardzo podoba mi się podejście bodajże Skandynawów, którzy swoim dzieciom robią tylko jeden słodki dzień w tygodniu i tylko wtedy dzieciaki mogą jeść słodkości Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ekonomicznie i pod kontrolą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
01.04.2007, 08:19:13

slodycze sa zbedne Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Podobnie jak SOL!

jedno i drugie ogranicza nam nasz kubki smakowe!!!!! jak nie wierzycie - nie solcie i nie slodzcie przez JEDEN TYDZIEN. I potem jedzcie wszystko - to poczujecie roznice i zoabczycie, jak wiele smakow Wam umykalo.

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
01.04.2007, 10:18:44

Cerberion ale mimo wszystko słodycze w ograniczonych iloscia maja same dobre aspekty . przedewszystkim to ze w wiekszosci jak sie zje cos słodkiego to sie poprwaia humorek :]

lubię słowo INDOLENCJA , przy nim moje lenistwo staje się czymś wyrafinowanym
:lil-lol:
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy