Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Śliwkowe Mondeo
11.02.2007, 09:53:12

michas, To fanie, że zmądrzałeś. Siadając za kółko wystarczy sobie pomyśleć, że jakby wszyscy wolniej jechali, to wszyscy znacznie pewniej dotarli do miejsca przeznaczenia.

Cytat:mi sie nigdy na szczescie jeszcvze nie przytrafiła żadna kontrola,
No mi sie przydarzyła nawet na rowerze Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Stan ogumirni, hamulce i światła były w porządku. Kierowca na jednym gazie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Cytat:ale widziałem panów policjantów a nieoznakowanych radiowozach w akcji i mysle ze jest to dobre rozwiazanie szczegolnie dla kierowców którzy jada na podwójnym gazie,niegy nie wiadomo kiedy i gdzie taki patrol s\ie pojawi
Bo tak powinny wyglądac te kontrole!
Przecież nie jest tak, że ciągle w jednym miejscu łamie się przepis. Tak, jak nieprzewidywalni są kierowcy, tak niespodziewane powinny być kontrole.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
12.02.2007, 12:13:12

ja wczoraj zrobilem fajna akcje w rzeszowie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji tak z nudow sobie smignalem zobaczyc co sie dzieje na miescie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji na swiatłach kolo jednostki w rzeszowie zajolem "pole position" na srodkowym pasie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji muzyczka gra i czekam na zielone, z prawej na dodatkowym pasie podjezdza mi czarny civic no to mysl robimy "wysciga" Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji wrummm wrummm wrummmm troszke pogazowalem on tez wrum wrum wrum ,zielone i poszedł z rykiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a ja lajtowo jedyneczka trojeczka i spokojnie sobie jade 50km/h Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji sasasa jaka saysfakcja jak go minalem(utknał za jakims dziadkiem) kolo ZUSu za chwile kolo przystanku znow mnie wyprzedza z rykiem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji kolo europy na swiatłach stoje juz za nim Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ciekawe ile mu ta hondzina spalila na tym odcinku jak ja ciagnał do 6000obr Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Znajdź wszystkie posty użytkownika
12.02.2007, 14:41:14

main, Trochę w gaźnik na pewno poszło Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ciekawe jednak, czy on tak ze wszystkimi... Bo mnie byłoby szkoda samochodu na takei zrywy a pzoa tym... wogóle po co tak? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Szkoda też, ze tego gościa po 50 metrach nie złapała policja. No, co pan wyprawia... takei dobre auto i taka nieodpowiedzialna jazda... ojojojoj Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
12.02.2007, 16:30:54

Falkhor napisał(a):main, Trochę w gaźnik na pewno poszło Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ciekawe jednak, czy on tak ze wszystkimi... Bo mnie byłoby szkoda samochodu na takei zrywy a pzoa tym... wogóle po co tak? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Szkoda też, ze tego gościa po 50 metrach nie złapała policja. No, co pan wyprawia... takei dobre auto i taka nieodpowiedzialna jazda... ojojojoj Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

:569:
michas napisał(a):młodosc musi sie wyszumiec

Coś się skończyło zanim się naprawde zaczęło. A w głowie wciąż to samo pytanie: Dlaczego?
12.02.2007, 16:44:14

pablo, Hmmmmmmmm... autkiem tatusia? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
12.02.2007, 17:04:13

nie uwierzę że tauś jezdzi powiedzmy czarną hondą z ciemnymi szybami i głośnym wydechem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Coś się skończyło zanim się naprawde zaczęło. A w głowie wciąż to samo pytanie: Dlaczego?
12.02.2007, 17:26:11

pablo, Heh, no nie wiem, nie wiem... właśnie tacy tatusiowie mogą sobie raczej pozwalać na takie autka, a nie synek kończący LO czy startujący na studiach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji No chyba, ze jakieś kosmiczne stypendium naukowe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Może też... wygrał w totka? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
12.02.2007, 22:51:21

eee to byl civic tzw "jajko" za 5k mozna kupic takie cos, pod maska mial pewnie silnik o polowe mniejszy od mojego no ale .... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
12.02.2007, 22:56:07

Tatusiowie - miałem na myśli raczej panów od 30 wzwyż

[ Dodano: 2007-02-12, 22:00 ]
Tatusiowie - miałem na myśli raczej panów od 30 wzwyż

main napisał(a):civic tzw "jajko" za 5k mozna kupic takie cos

zgadzam się Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

main napisał(a):pod maska mial pewnie silnik o polowe mniejszy od mojego no ale .... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
skąd taka pewność przerobienie takiego auta w wyglądzie (duża rura wydechowa, folia do szyb i jakieś alusy po iluś tam właściecielach) to nie jest jakaś wygórowana cena Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

13.02.2007, 15:12:32

Pablo pewnosc stad, ze wiem jak pracują V-teci Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a jajko 1.6V-tec do popularnych aut raczej nie nalezy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jest drogie i dosc poszukiwane civicem mogl miec silnik 1.3 75KM
1.5 90KM 1.6 ma 125 1.6V-tec ma 160KM Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
z tym ostatnim juz bym nie powalczył Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
13.02.2007, 17:21:20

Dzisiaj cos niexle krasnęło się na e4... widziałem tylko zasuwającą przez miasto straż pożarną a kilka sekund za nią karetkę 'W'... Hehhhhhh... ciekawe, czy znowu wina szybkości...
13.02.2007, 18:20:20

Falkhor napisał(a):ciekawe, czy znowu wina szybkości...

to raczej nie wina szybkości a wina ograniczonej wyobraźni oraz w wielu nie branych pod uwagę przypadkach kiepskich dróg :< policja tylko potrafi postawić diagnozę "nie dostosował prędkości do warunków panujących na drodze" a drogi wiadomo jakie mamy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji chcąc dostosować się do warunków to musieli byśmy jechać 50km/h co by było jeszcze bardziej niebezpieczne :/

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
14.02.2007, 12:36:37

main napisał(a):Pablo pewnosc stad, ze wiem jak pracują V-teci Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a jajko 1.6V-tec do popularnych aut raczej nie nalezy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jest drogie i dosc poszukiwane civicem mogl miec silnik 1.3 75KM
1.5 90KM 1.6 ma 125 1.6V-tec ma 160KM Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
z tym ostatnim juz bym nie powalczył Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

nie wypowiadam się bo nie miałem do czynienia z hondami, a pza tym jak sodzę bierzesz pod uwagę serie, a miałem na myśli coś więcej, ale to raczej inny temat

14.02.2007, 20:30:26

Falkhor napisał(a):Dzisiaj cos niexle krasnęło się na e4... widziałem tylko zasuwającą przez miasto straż pożarną a kilka sekund za nią karetkę
Ale to nie było na E4, musiało być gdzieś indziej, bo kilkanaście minut po ich wyjeździe dotarłem z Rzeszowa do Łańcuta i nic po drodze nie było widać.
15.02.2007, 18:57:40

Nio widzialem takie jak wracalem z miasta,zobaczylem jak przejerzdżali przez linie ciągłą i jak jechali na sygnałach a potem wystawili lizak
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy