Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Śliwkowe Mondeo
04.02.2007, 18:01:35

Ale są w okolicy odcinki gdzie można jechać szybko i bepiecznie np. fotorader w kraczkowej obok stacji Bliska. ograniczenie do 70, jeździ sie 80 pod fotoradarem, a spokojnie nikomu nie wadząć można by śmignąć 100-110

Albigowa, odcinek wzdłuż sadów, zabudowanie rzadko i po jednej stronie, ograniczenie do 50, średnia preędkość przejazdu to 90-100. Raz jechałem 50 to myślałem że mnie trafi, pusta droga i wogle nie ubywa

Whispering voices in my head, Sounds like they're calling my name
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
05.02.2007, 06:54:47

Jaruszczow,
Cytat:Ale są w okolicy odcinki gdzie można jechać szybko i bepiecznie np. fotorader w kraczkowej obok stacji Bliska. ograniczenie do 70, jeździ sie 80 pod fotoradarem, a spokojnie nikomu nie wadząć można by śmignąć 100-110
To moze wlasnie ze wzgledu na te stacje - zjezdzanie do niej i wyjeżdżanie o niej - jest takie ograniczenie??

Jaruszczow, heh Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji moze nowy temat? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Wczoraj w TV widziałem kawałek programu, jak w JuEseJ łapie się pirató drogowych. TAK powinno być u nas!
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
05.02.2007, 09:22:59

nawet jak dla mnie to jaruszczow zaczyna offtopowac, ale spoko, delikatny offtop to rzecz nabyta Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

wczoraj sobei wracalem z rzeszowa i widzialem taka scene - autko ale nie sliwkowe smigalo za jakims BMW - myslalem, ze to jakis poscig, a spotkalem te auta dopiero na grabskim, stalo jedno za drugim i sobie gadali. W morde! jechali jak potluczeni!

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
05.02.2007, 23:51:37

wczoraj też panowie stali w śliwce w rzeszowie na przystanku ale bez nikogo

Coś się skończyło zanim się naprawde zaczęło. A w głowie wciąż to samo pytanie: Dlaczego?
08.02.2007, 20:41:18

No i trzeba będzie się przyzwyczajać powoli do nowych cichociemnych

Cytat:Podkarpacka policja kupiła cztery renault laguna.

Nowe, nieoznakowane auta, po wyposażeniu w videoradary, trafią do komend w Rzeszowie, Przemyślu, Krośnie i Tarnobrzeg.

- Ponieważ samochody te mają służyć głównie do wyłapywania piratów drogowych, są wyposażone w mocne silniki - mówi Paweł Międlar z komendy wojewódzkiej w Rzeszowie.

- Minie jeszcze kilka dni zanim pojawia się na ulicach, bo nie dotarły do nas jeszcze z centrali urządzenia do videorejestracji.

Laguny dołączą do sześciu nieoznakowanych fordów mondeo i volkswagenów vento od lat używanych przez podkarpacką drogówkę. Auta będą używane do patroli na drogach całego regionu.
nowiny24.pl

I pewnie tak jak dotychczas będą się wymieniać pomiedzy komendami żeby kierowcy zbyt szybko nie zapamietywali numerów rejestracyjnych.
08.02.2007, 22:16:03

rejstracją i tak sie nie zamaskują, bo z daleka widać dlugą antene i czapki za szybą. Takie anteny od CB radia najczęściej mają auta firmowe, ale łatwo ich poznać bo przeważnie kierowca jedzie sam, a auto jest na warszawskich bądź poznańskich rejstracjach. Po priosotu trzeba byc czujnym na drodze i często zerkać w lusterko wsteczne

Whispering voices in my head, Sounds like they're calling my name
09.02.2007, 12:10:46

Jaruszczow,
Cytat:rejstracją i tak sie nie zamaskują, bo z daleka widać dlugą antene i czapki za szybą. Takie anteny od CB radia najczęściej mają auta firmowe, ale łatwo ich poznać bo przeważnie kierowca jedzie sam, a auto jest na warszawskich bądź poznańskich rejstracjach. Po priosotu trzeba byc czujnym na drodze i często zerkać w lusterko wsteczne
Współczuję Ci... jechać tak dzień w dzień i wyglądać czapek za szybą... No chyba ze masz jakiś sokoli wzrok i łatwo skupić Ci się podczas jazdy na wielu, wieeeelu rzeczach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ja jakbym miał ich wyglądac, to bym do rowu wjechał pewnie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

grzenio,
Cytat:I pewnie tak jak dotychczas będą się wymieniać pomiedzy komendami żeby kierowcy zbyt szybko nie zapamietywali numerów rejestracyjnych.
Ech... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Nie wyobrażam sobie ciągle się rozglądać i jeszcze czytać rejestracje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
09.02.2007, 21:58:53

Jaruszczow jakbys nie zauwazyl w kraczkowej wideoradar i ograniczenie jest ustawione z jakiegos powodu, moze go nie zauwazyles ... a jest nim przejscie dla pieszych (drugie kolo peugeota) gdybys sie przeszedł wzdłuz calej drogi i popytal mieszkancow dowiedzialbys sie ze w co drugim domu w ciagu ostatnich 20 lat zginął potracony ktos z rodziny: ojciec, matka, mąz, zona, wojek, ciotka, syn, wnuczka ... itd. a czemu zginał ? bo kilku panom wydaje sie ze sa władcami szos i na ograniczeniu pedza swoimi metalowymi puszkami z zawrotna predkoscią myslac ze ich prawa fizyki nie dotyczą, i tu jest błedne myslenie wiekszosci bo dotycza one kazdego kierowcy i jego samochodu.

BTW totalny offtopic wyjezdzajac na gorke przed bliską od strony łancuta popatrzcie w strone rzeszowa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji na długosc, szerokosc, i prosta linie odcinka od gorki do skretu na łąke Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji jest tam okolo 3km .... pasa startowego Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji nie zartuje, byl to awaryjny pas startowy dla migów w czasie wojny gdyby jasionka zostala zniszczona Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji teren idealnie wytyczony prosty rowny i długi Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
09.02.2007, 22:29:42

main napisał(a):dybys sie przeszedł wzdłuz calej drogi i popytal mieszkancow dowiedzialbys sie ze w co drugim domu w ciagu ostatnich 20 lat zginął potracony ktos z rodziny: ojciec, matka, mąz, zona, wojek, ciotka, syn, wnuczka ... itd. a czemu zginał ? bo kilku panom wydaje sie ze sa władcami szos i na ograniczeniu pedza swoimi metalowymi puszkami z zawrotna predkoscią

no fakt ludzie pędza ale widzę jak ci ludzie łażą po tej prostej drodze kiedy i jak chcą to nie dziwmy się że tam giną :|
już będzie kilka razy jak ktoś skręcał do domu przecinając "podwójną ciągłą" w ostatnim momencie kierunek wrzuca, hamuje a to wszystko w największym ruchu :559:

grzenio napisał(a):I pewnie tak jak dotychczas będą się wymieniać pomiedzy komendami żeby kierowcy zbyt szybko nie zapamietywali numerów rejestracyjnych.
sprytni kierowcy mają wszystko pod kontrolą, tylko ostatnie "ci.y" dają się łapać na łamaniu przepisów RD Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
09.02.2007, 23:11:43

Joy_ride wiem dokladnie o czym mowisz ze ludzie tam chodza jak przysłowiowe "świete krowy" chodzilo mi o to ze tam(i wielu innych miejscach) ograniczenie po cos jest i przejscia też, zaraz za peugeotem konczy sie ograniczenie tak jak konczą się domy, irytuje mnie tylko pozostawioe ograniczenie po ekipach remontowych remont skonczony 2 tygodnie wczesniej a 40 dalej stoi ....
a co do predkosci, droga chamowania z 70km/h a ze 100km/h to roznica (zaleznie od samochodu) kilku do kilkunastu metrów a czasem o wypadku moga przesadzic centymetry ... tak ze za kierownica warto pomyslec Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a czasem i pokalkulowac 90-100 spalanie 9 litrow 120-140 spalanie 11litrów Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji 4zł na 100km po 1000km mozna juz zabrac dziewczyne na całkiem przywzoita kolacje do kina itp Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

mozna tez zrobic mały test bierzemy dwa samochody, załatwiamy ladną pogode normaly ruch uliczny okolo godziny 15 i jedziemy do rzeszowa ja jade powiedzmy przepisowo + te 10-15% szybciej niz pozwalaja przepisy, ty jedziesz i łamiesz wszystko co sie da Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
jestem swiecie przekonany ze spotkamy sie na swiatłach kolo koscioła na wilkowyjii bede stal kilka moze kilkanascie samochodow za toba a jesli bede mial szczescie(a ty pecha) to mine cie stojącego na poboczu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji bez obrazy oczywiscie to tylko przyklad bo nie wiem jak jezdzisz Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
w/w sytuacje mialem juz kilka razy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
09.02.2007, 23:20:12

main napisał(a):po ekipach remontowych remont skonczony 2 tygodnie wczesniej a 40 dalej stoi ....

bo ta ekipa tam wróci za kilka miesięcy znowu łatać ubijać butem asfalt w kałuże Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
09.02.2007, 23:26:51

Jaruszczow najwazniejsze zebys przy swojej szybkiej jezdzie sam sobei zrobil krzywde a nie jeszcze kilku niewinnym osobom ( czego Ci oczywiscie nie zycze) .............nie podoba mi sie jazda paru kolesi w Łańcucie i okolicy........ Alfa Romeo ,Mazda 323 .Ford Focus ..........ciezkie nogi ........mysle ze z upływem czasu sami sie wyeliminuja ...znałem takiego jednego ,ktory myslał ze jest mistrzemm kierownicy ...od trzech lat wacha kwiatki .....sto razy sie uda za sto pierwszym ...zycie jest ciezkie !
10.02.2007, 00:28:35

Totti napisał(a):Alfa Romeo ,Mazda 323 .Ford Focus

spoko chłopaki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

10.02.2007, 09:20:46

Joy_ride, Heh, ja tez nazywałbym ich tylko markami samochodów. Jak dla mnie wielką filozofią nie jest naciśnięcie gazu do oporu i czekanie aż licznik pokaże maks. Sztuką jest taka jazda, by nikt nie byl zagrożony, prawda? A do takich jazd są TORY wyścigowego, a nie drogi publiczne...

Więcej śliwkowych mondeo! Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
11.02.2007, 02:00:56

ja od pewnego czasu zaczalem jezdzic w miare zgodnie z przepisami,po był okres ze jezdziłem jak wariat i do tego sie przyznaje i teraz z perspektywy czasu uwazam ze było to z mojej strony bardzo głupie i nieodpowiedzialne,ale to tak jest młodosc musi sie wyszumiec,tylko ze to czasem konczu\y sie bardzo tragicznie,dobrze że ja w koncu zmądżałem i uswiadomiłem sobie co może sie stać w razie jekiegos wypadku czy czegos tam podobnego,teraz baczniej zerkam w lusterko wsteczne czy tam za mna nikt nie jedzie,mi sie nigdy na szczescie jeszcvze nie przytrafiła żadna kontrola,ale widziałem panów policjantów a nieoznakowanych radiowozach w akcji i mysle ze jest to dobre rozwiazanie szczegolnie dla kierowców którzy jada na podwójnym gazie,niegy nie wiadomo kiedy i gdzie taki patrol s\ie pojawi,tak wiec lepej stosowac sie do przepisów i przed jazda nie spożywaz zadnych napojów alkoholowych
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy