Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Śliwkowe Mondeo
24.01.2007, 22:21:10

Joy_ride, Tak, to na pewno oni Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Zawsze ich auto trzęsię się w rytm tej piosenki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ciekaw jestem, czy śliwowickie mondeo brało udział w akcji PRĘDKOŚĆ...
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
31.01.2007, 18:48:32

dzisiaj mi się o uszy obiło że niby to KPP w łańcucie ma podobno dostać nieoznakowany radiowóz :546:

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
31.01.2007, 18:58:47

Joy_ride, Ooooo... byłoby SUPER! To by wiele zmieniło chyba na drogach nie tylko krajowych Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji ale i miejskich... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Mam taką nadzieję przynajmniej, heh...
01.02.2007, 11:04:53

I ja dodam coś od siebie

link

w większości są to vectry takie jak ta

link

z różnymi silnikami zaczynając od 2.0l do nawet 3.2l (jest taka w lublinie, pokazaną ją niedawno w TVN program "Uwaga"

edit maciej
Jako nowa osoba na forum obowiązuje Cie regulamin. Linki proszę maskować !

Coś się skończyło zanim się naprawde zaczęło. A w głowie wciąż to samo pytanie: Dlaczego?
01.02.2007, 16:01:21

mam nadzieje, ze oni umieja tym smigac. takim potworem z pojemnoscia 3 litry to wiecie mozna pewnie kazdego dogonic, tylko po prostej, a nie pomiescie pelnym ludzi... bryki spooooko... ale jakby tak drog nie latac, to i tak moznaby po prostu zostawic kierowcow samym sobie.

(, + +) No matter how you can't stop it now... (@ @,)
01.02.2007, 17:37:10

Cerberion napisał(a):ale jakby tak drog nie latac, to i tak moznaby po prostu zostawic kierowcow samym sobie.

A co ty masz takie uprzedzenia do kierowców??

Ostanio na szczęście widze śliwke jadącą w przeciwnym kieunku Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Niedawno widziałem jak wielu kierowców wyprzedzało radiowóz - poloneza, hehe widać jakie jest poszanowanie prawa i policji, nikt sie poldka nie boi

Whispering voices in my head, Sounds like they're calling my name
02.02.2007, 09:45:58

Ta vectra 3l we wspomnianym programie ścigała motocykl ne pamiętam jaki ale tzw "ścigach" lub podobnie
Efekt był taki, że skończyło się mandatem Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Coś się skończyło zanim się naprawde zaczęło. A w głowie wciąż to samo pytanie: Dlaczego?
03.02.2007, 00:59:41

zakonczylo sie mandatem bo goscia złapali na blokadzie, vectre koles na motorku zgubil troche wczesniej ale niespodziewał sie blokady dla siebiePrzepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

takimi samochodami trzeba jezdzic umiec, wspomniany pan policjant z lublina byl dosc utytułowanym zawodnikiem ale z czynnego sportu wyeliminowal go powazny wypadek
03.02.2007, 08:17:36

Jaruszczow,
Cytat:A co ty masz takie uprzedzenia do kierowców??
Wiesz... jak widzę, jak jeżdżą niektórzy kierowcy, to wolę już na mieście co 100 metrów dawać próg zwalniający Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Więc trochę 'Cerbera' rozumiem...

main, Hoho... no to kurcze spoko... czuje się pewniej, skoro policja ma takie środki i umiejętności, aby po prostu DOGONIĆ przestępcę Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
03.02.2007, 17:14:34

Falkhor napisał(a):Wiesz... jak widzę, jak jeżdżą niektórzy kierowcy, to wolę już na mieście co 100 metrów dawać próg zwalniający Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Więc trochę 'Cerbera' rozumiem...
To również na ścieżkach rowerowych trzeba by to zrobić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Nie widzę powodu żeby z powodu kilku wariatów drogowych karać wszystkich kierowców. To jakiś absurd, trzeba po prostu karać tych którzy łamią przepisy :!: A nie tylko kierowcy samochodów zachowują się nagannie. Według policji połowa przyłapanych na jeździe pod wpływem alkoholu to rowerzyści <sic> Czy z tego powodu ktokolwiek zaproponował coś żeby temu zapobiegać? Nie, nadal na hasło "kierował po pijanemu" wszyscy myślą o kierowcy samochodu.

Wbrew pozorom rowerzysta może być sprawcą równie poważnego wypadku jak kierujący samochodem. Normalnym odruchem kierowcy przecież będzie próba ominięcia rowerzysty który np. nagle z pobocza przemieści się do połowy jezdni, o skutkach wolę nie wspominać. A co z rowerzystami którzy nagle z pełną prędkością wjeżdżają na przejścia dla pieszych, co staje się już nagminne?

Czy najlepszym rozwiązaniem wtedy będzie zlikwidowanie np. ścieżek rowerowych? Albo przynajmniej podziurawienie ich :554:
03.02.2007, 20:49:05

grzenio, Hmmmm... jesli to miałoby uratować tyle ludzi, co rowerzyści potrącają, a tle co potrącają kierowcy samochodów - to gotów jestem co 100 metrów mieć progi zwalniające TAKŻE dla rowerów... Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Zgadzam się - karanie WSZYSTKICH kierowców to taka zbiorowość odpowiedzialna, ale jak tu wprowadzić skuteczną metodę ograniczania zagrożeń na drogach? Skoro kary pieniężne, kasacja dokumentów, aut, itd. jest słabo egzekfowana?

Dlatego widać, ze policja inwestuje w środki służące do szybkiego eliminowania piratów... Moze sama świadomość tego, ze się zostanei złapanym, będzie działac deprymująco na ucieczki i piratowanie na polskich drogach?
04.02.2007, 00:41:57

ściganie i karanie nic tutaj niepomoże. codziennie widze zwykle radiowozy i śliwke i codziennie jade tak samo. niedziała to dla mnie jak straszak.

Grunt to zrobić dobre drogi o przemyślane rozwiązania komunikacujne żeby można było poruszać sie szybko i bezpiecznie

04.02.2007, 11:23:41

Jaruszczow, Myślę, że jak policja zwróci na Ciebie uwagę i przywali Ci porządny mandat, to na pewno trochę zmiękniesz. Kilka stówek mnie by zaswędziało, nie wiem jak Ciebie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Cytat:Grunt to zrobić dobre drogi o przemyślane rozwiązania komunikacujne żeby można było poruszać sie szybko i bezpiecznie
Popieram Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Zwłaszcza to o bezpieczeństwie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Dlatego jak dla mnie policja powinna miec ogólnie więcej pojazdów i częściej się wszędzie kręcić. Ale to wiadomo - kasa. Dlatego cóż... niech ta 'śliwka' działa jak najskuteczniej.
04.02.2007, 13:57:28

Falkhor napisał(a):Jaruszczow, Myślę, że jak policja zwróci na Ciebie uwagę i przywali Ci porządny mandat, to na pewno trochę zmiękniesz. Kilka stówek mnie by zaswędziało, nie wiem jak Ciebie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

szczerze mówiąc wątpie czy mandat zmienił by mój sposób jazdy.

Mój kolega już dostała mandta za prędkość i co?? i jęździ dalej tak samo.

Bo limity prędkości są nienormalne, przy 50 km/h samochód sie męczy, a w wielu miejscach 120-130 niejest wcale za dużą prędkością patrząc na warunki drogowe pod kątem szerokosci, liczby zakrętów, stanu nawierzchni, zabudowań. Niebezpieczne to są wysepki.

Mandaty tylko sane nabijają, a kierowcy dalej będą jeździć tak samo

04.02.2007, 15:26:01

Jaruszczow,
Cytat:Mój kolega już dostała mandta za prędkość i co?? i jęździ dalej tak samo.
To go złapią kolejny raz i nich go łapią jak najcześciej, w końcu punktów mu zabraknie... I będzie wtedy korzystał z PKSu Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Tego mu zyczę.

Teran zabudowany to rzecz święta. powiedz mi, że jesteś superbohaterem i przy prędkości 130 i 50 czas Twojej reakcji i pokonywana odległość są zawsze takie same i gwarantują uporanie się z każdym mołżiwym zagrożeniem na jezdni?

jeżeli takie są drogi i takie na nich warunki, to jak mówią przepisy - treba dostosować prędkość do WARUNKÓW. jak się warunki zmienią - zasuwajcie szybciej...
Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy