Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Śliwkowe Mondeo
09.01.2007, 21:48:54

Monde z silnikiem 2.0 o mocy 160KM <lol> kierowcy nieznam (byle sue prędkosci nie bał, bo droga dużo zakrętów nie ma)

Whispering voices in my head, Sounds like they're calling my name
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
09.01.2007, 22:57:17

ale ten samochód który mnie miną z taka predkoscią to był ford mondeo a w srodku dwóch gosci a za szyba mieli dwie czapki policyjne
10.01.2007, 10:04:11

michas,
Cytat:ale ten samochód który mnie miną z taka predkoscią to był ford mondeo a w srodku dwóch gosci a za szyba mieli dwie czapki policyjne
jak wiadomo, policjant w trakcie pościgu może lekko lub trochę mocniej naginać przepisy odnośnie ruchu drogowego. A to, zę pościg może dotyczyć schabu bądź pączków w supermarkecie, no to na to już nie poradzimy i lepiej takiego wygłodniałego funkcjonariusza przepuścić Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Jaruszczow,
Cytat:Monde z silnikiem 2.0 o mocy 160KM <lol> kierowcy nieznam (byle sue prędkosci nie bał, bo droga dużo zakrętów nie ma)
Heh... Wielkich prędkości nie boją się tylko samobójcy lub mordercy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Albo połączenie jednego z drugim... dlatego kierując takim pojazdem, przy prędkości 160-170km/h, trzeba się wykazać pewnymi umiejętnościami, żeby nie zabić lub uszkodzić innych userów dróg...E4 wiele zakrętów może nie ma, ale ma mnaóstwo zjazdów, dojazdów, krzyżóweczek, wysp... Byle leszcze nie pogoni w takim terenie...
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
11.01.2007, 23:16:41

co do nieoznakowanych patroli to zauważyłem że policja przegina, nagina i łamie prawo

na stronie tvnturbo.pl
jest masa wypowiedzi w dziale forum zakładka "Uwaga pirat"

parę wypowiedzi z tego forum

"bezprawie policji
oglądałem Wasz program twierdze nadal,iż policja popełnia wykroczenia dopuszczając kierującego do popełniania kilka wykroczeń jadąc za nim.Powinna zareagować po stwierdzeniu pierwszego wykroczenia tak dowiedziałem się w KGP W WARSZAWIE W ROZMOWIE Z DYŻURNYM. Nie dajcie robić się w balona cywilny pojazd policji ma obowiązek tak jak inni przestrzegać przepisy ruchu drogowego.Jak was zatrzymają zarządajcie o kwalifikaję prawną bo macie takie prawo.Panem,który komentuje dlaczego jeszcze nie zajęła się Prokuratura za ubliżanie, ale w POLSCE nie ma wymiaru sprawiedliwości kto by się chciał zająć tą sprawą i robić sobie problem lepiej brać co miesiąc pensję, mieć uczciwych ludzi w d...e; Podsumując to prawie wszystko pokazywane w audycji uwaga pirat jest działaniem bezprawnym policji.Uważam ,że w najbliższym czasie dojdzie do katastrofy drogowej wpościgu policji w TVN TURBO.DO USŁYZSENIA."

policja jadąc za popełniającym wykroczenie np. 100km w terenie zabudowanym też łamie prawo ponieważ pojazd policji nie jest UPRZYWILEJOWANY! nie ma włączonego sygnału dźwiękowego i świetlnego!

jak już pisałem wyżej to wszystko jest dla KASY!

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
11.01.2007, 23:47:08

co do mondeo ktore posiada policja to ma ono silniczek 2.5 V6 duratec
170KM
230Nm
8.3 do setki
225km/h maksymalna
to w serii
a policyjne moze byc troche wzmocnione nie wiem przypadkiem czy nie maja tam silnika jak w mondeo ST200
205KM
260Nm
7.7 do setki
240km/h max

w tym roku polska policja zakupi 160 samochodow marki Volvo model S60 T5 4WD moc 300KM
6.5s
250max
z tego 4 maja trafic na podkarpacie Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
12.01.2007, 09:16:31

main, Nono... widze bardzo dobry stan poinformowania. I o to chodziło, by ktoś przytoczył takie dane.
Cytat:205KM
260Nm
7.7 do setki
Jeśli o taka furka, to z pewnością dogoni 80% piratów drogowych Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji JEŚLI jednak kieruje nim na prawdę dobry kierowca.

Bo, jak wyszperał Joy_ride,
Cytat:policja jadąc za popełniającym wykroczenie np. 100km w terenie zabudowanym też łamie prawo ponieważ pojazd policji nie jest UPRZYWILEJOWANY! nie ma włączonego sygnału dźwiękowego i świetlnego!
jednak jeżeli juz ma sygnały taki e i takie to ścigać przestępce powinno. Nie wyorażam sobie, gdyby policja miała wszystko robić z przepisami prawa, które obejmują cywilów. W sensie przestępca jedie 200km/h, a Policja sunie 60km/h Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

W obecnych warunkach dobrze ejst meić ze sobą jakiś dyktafon, czy to w telefonie, czy w empetrójce... Zawsze zostaje jakiś argument, z rozmowy z panem władzą Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
22.01.2007, 17:11:01

Dziś Mondeo znowu zebrało plon Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji . Ofiarą stróżów prawa padł dziś bardzo szybki FIAT 125p, a to wszystko odbyło się na Łańcuckiej obwodnicy. Obczaiłem ze naszemu ulubionemu Fordowi pomaga niebieska Vectra A. Niezły kamuflaż, niby stary niepozorny opel a skutecznie karci za wykroczenia drogowe. Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
22.01.2007, 17:40:15

Janteek, Hymmmm... Niepozorny Opel ale coś mi się wydaje, że do polowania na takie rekiny jak Fiat 125p... To się chyba nadaje Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Ciekaw jestem, jak wielkie bylo przekroczenie prędkości, a może to było po prostu jedyne auto, któro policja dała radę dogonić? Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
22.01.2007, 18:25:47

Śliwkowe Mondeo--->RZ 10153 nr rejstracyjne tak dla wiadomości jakby kogoś ścigali Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji a z tego co mi wiadomo to mają jeszcze Volkswagena VENTO --granatowego nr nie znam strzeszcie sie panów ciemności Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
22.01.2007, 18:42:35

Hmmmm... Śliwkowe Mondeo, Opel Vectra, Volkswagena VENTO... To CAŁKIEM sporo... niezły pościg można zrobić tak we trzy wózki...
23.01.2007, 19:38:54

taaaa niepozory Opel. Nei ma jak opel.Nie ma lepszych aut Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

"Jeżeli jedna osoba ma jakieś urojenia nazywamy to szaleństwem. Jeżeli wiele osób cierpi na to samo urojenie nazywamy to religią" Robert Pirsig
23.01.2007, 20:32:28

Bake napisał(a):Nei ma jak opel.Nie ma lepszych aut
no dokładnie nie ma to jak Opel CALIBRA Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji "...jedzie calibra, wygląda jak z kibla..."

12 stycznia 2013 pierwsze posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej ds. Afery Euro 2012.
24.01.2007, 11:11:50

Joy_ride, O RANY :546: :546: :546:

Z kibla - strona świata, gdzie znajduje się świątynia Kaaba w Mekce, ku której zwracają się muzułmanie w czasie modlitw... http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=kibel Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji /joke Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji /

O wyższości modeli samochodów to zapraszma panów do rozmów w dziale motoryzacja Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Zauważyłem, że policja zdążyła zmienić opony na zimowe Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
W takim sensie, że od wczoraj gdy spadł snieg (hmmm... godz. 17?18?) do godz. 8.00 dnia obecnego... widziałem chyba z 10 radiowozów i wszystkie wykazywały stabilność jazdy Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji

Ciekawe więc, jak będą sobie radzić 'pościgowcy' na E4 w takich warunkach... a chwile pewnie potrwają...
24.01.2007, 15:01:38

poscigowcy juz dawno maja zimowki Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji na przepieklnych stalowych kołach Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
ja to przynajmniej alusy posiadam do zimowek Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
i tym wlasnie moje mondeo sie roznich od ich :Dbo reszta taka sama sasasasa Przepraszamy, tylko zarejestrowani uzytkownicy mogą oglądać zdjecia na NFM. Zapraszamy do rejestracji
24.01.2007, 18:17:07

calibra team

Odpowiedz 

Skocz do:

Kontakt | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS | Użytkownicy